Η... εκδίκηση των Μαχητών στο #SurvivorGR! Συνέτριψαν τους Διάσημους με 10-3!

 

Ένταση στους Μπλε λίγο πριν τον αγώνα επάθλου στο #SurvivorGR - Εμπλοκή της Ευρυδίκης εναντίον του Μαρτίκα -  Μπηχτές μετά τη νίκη των Μαχητών επί των Διασήμων στον αγώνα επάθλου!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η αποχώρηση της Πελαγίας έχει φέρει... κλίμα πένθους στην παραλία των Μαχητών οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι εκείνη έφυγε και ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος έχει δημιουργήσει πολλές αντιπάθειες στην ομάδα του, παρέμεινε!

«Γιατί Θεέ μου, γιατί;» έλεγε και ξαναέλεγε η Ασημίνα κλαίγοντας μπροστά από τη φωτιά θέλοντας να απομονωθεί και να θρηνήσει για την απώλεια της φίλης της.

 

 

Στο μεταξύ και την ίδια ώρα, ο Σπύρος Μαρτίκας, ικανοποιημένος που είχε παραμείνει στο παιχνίδι, θέλησε να ξεκουραστεί, απολαμβάνοντας τον ύπνο του.

Ο Σάββας πάντως, την ώρα εκείνη, μιλώντας γύρω από τη φωτιά στους συμπαίκτες του, είπε ότι ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει και θα διώξει τον Σπύρο αργά ή γρήγορα. Συγκεκριμένα είπε ότι την επόμενη φορά που θα βγει προτεινόμενος, θα αποχωρήσει. Όσο για τους αντιπάλους τους, τους Κόκκινους, είπε χαρακτηριστικά «τέλειωσε ο μήνας του μέλιτος».

Λίγο αργότερα και ενώ προβλήθηκαν ξανά τα πλάνα από το συμβούλιο κατά το οποίο αποχώρησε η Πελαγία και η Ασημίνα κλαίγοντας, έλεγε και ξαναέλεγε την ατάκα «Δεν μπορώ τους καραγκιόζηδες», η νεαρή ποδοσφαιρίστρια επανέλαβε τα συγκεκριμένα λόγια, δηλώνοντας συγχρόνως και αποφασισμένη να συνεχίσει τον αγώνα της στο παιχνίδι.

 

 

 

Στα όριά της δείχνει να έχει βρεθεί η Μυριέλλα Κουρεντή και μαζί της και άλλοι συμπαίκτες της αφού δύο συμπαίκτες της κάνουν... συναυλία το βράδυ στην καλύβα των Κόκκινων με τα ροχαλητά τους. 

Ο λόγος για τον Τάκη Καραγκούνια και λιγότερο για τον Σάκη Αρσενίου ο οποίος επίσης έχει μία μικρή... έφεση στο ροχαλητό. Όμως, ο μισθοφόρος έχει πιο σοβαρό πρόβλημα το οποίο όμως δεν επιτρέπει στη Μυριέλλα και καναδυό άλλους Κόκκινους να κοιμηθούν.

«Δύο πράγματα μας κρατάνε, την ξεκούρασή μας και το υποτυπώδες φαί. Αν ένα από τα δύο χαθεί, τότε χάνονται όλα. Πιστεύω πάρα πολύ ότι αν συνεχίσει ο Τάκης και δεν κοιμάμαι τις επόμενες μέρες, δεν θα την παλέψω για πολύ καιρό ακόμα. Θεωρώ ότι δεν μπορώ να αγωνιστώ, είμαι πάρα πολύ αδύναμη» είπε σχεδόν απελπισμένη η Μυριέλλα η οποία από την αϋπνία δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Έχουν αρχίσει και σπάνε τα νεύρα όλων. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Αλήθεια, ειλικρινά».

Πάντως, η Μυριέλλα δεν είναι η μόνη που έχει πρόβλημα με το ροχαλητό των δύο παικτών αλλά και ο Ρουβάς ο οποίος μάλιστα απείλησε ότι με... μπουνιές θα προσπαθεί πλέον να απαλλαγεί από το ροχαλητό.

 

 

Η παραμονή του Σπύρου Μαρτίκα στην ομάδα των Μαχητών με την ταυτόχρονη αποχώρηση της Πελαγίας, έχει φέρει τα πάνω κάτω στους Μπλε αλλά και αντιδράσεις από την ομάδα των Διασήμων.

Λίγο πριν το σημερινό αγώνισμα επάθλου φαγητού, μετά από το οποίο οι νικητές θα απολαύσουν μισή μπουγάτσα Θεσσαλονίκης, η Ασημίνα ρωτήθηκε από τον Λιανό για τα συναισθήματά της μετά την αποχώρηση της καλής της φίλης, της Πελαγίας.

Η Ασημίνα αφού εξέφρασε τα συναισθήματά της, δεν έκρυψε για ακόμα μία φορά την ενόχλησή της που ο Σπύρος Μαρτίκας παραμένει στο παιχνίδι.

Φυσικά, το λόγο πήρε και ο Σπύρος ο οποίος αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παραμονή του, εκφράστηκε εναντίον της Ευρυδίκης η οποία λίγο πριν είχε εκφράσει την ενόχλησή της για την παραμονή του Μαρτίκα στο παιχνίδι.

Οι Κόκκινοι, θα προτιμούσαν, κατά γενική ομολογία, να είχε παραμείνει η Πελαγία και να είχε αποχωρήσει ο Μαρτίκας καθώς όπως σχολίασαν οι περισσότεροι η Καζολέα ήταν η πιο αδύναμη αγωνιστικά από όλες τις κοπέλες των Μπλε.

 

 

 

Κατήφεια στους Κόκκινους, χαράς ευαγγέλια στους Μπλε οι οποίοι κατάφεραν να κερδίσουν τους αντιπάλους τους με πολύ μεγάλη διαφορά στο σκορ!

Οι Μπλε από την πρώτη στιγμή έδειξαν υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο από την πρώτη στιγμή, παρ' όλο που οι Κόκκινοι έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να τους αντιμετωπίσουν.

Οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν με σκορ 10-3 και μάλιστα τον τελευταίο πόντο στην ομάδα της έφερε η Σοφιάννα.

 

 

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι Μπλε ξέσπασαν σε ενθουσιώδεις πανηγυρισμούς, όχι όμως και στους Κόκκινους που υπήρξε κατήφεια και εκνευρισμός.

Και αυτό γιατί το έπαθλο φαγητού ήταν λαχταριστή μπουγάτσα Θεσσαλονίκης που ήθελαν να γευτούν τόσο οι Μπλε όσο και οι Κόκκινοι.

Να θυμίσουμε ότι οι Μπλε είχαν 20 μέρες να κερδίσουν κάποιο έπαθλο φαγητού και για όλο αυτό το χρονικό διάστημα είχαν πεινάσει πολύ.

 

 

Η συντριπτική νίκη των Μαχητών επί των Διασήμων με σκορ 10-3 έφερε στην επιφάνεια... εντάσεις και πάθη! 

Μία ατάκα της Σοφιάννας μετά τον αγώνα επάθλου έκανε έξαλλους τους Διάσημους.

Συγκεκριμένα, η Σοφιάννα είπε ότι «τελείωσαν οι διακοπές για τους Διάσημους»

Κάτι που ενόχλησε τους Διάσημους με τον Άρη Σοϊλέδη να αναλαμβάνει να απαντήσεις στους Μπλε, επισημαίνοντας πως ποτέ δεν θα έλεγε κάτι τέτοιο κάποιο μέλος από την ομάδα του. Από την πλευρά της η Ευρυδίκη είπε: «Εμείς όταν χάνουμε δεν τσακωνόμαστε μεταξύ μας» αφήνοντας να εννοηθεί ότι όταν οι Μπλε κερδίζουν κάποιο έπαθλο φαγητού ξεχνούν ό,τι και αν τους χωρίζει. 

Η Ευρυδίκη επίσης παρατήρησε ότι οι Μπλε «γυρίζουν την μπιφτέκα» σε σχέση με τον μέχρι πρότινος αντιπαθή συμπαίκτη τους Σπύρο Μαρτίκα τον οποίο αποθέωσαν μετά τον αποψινό αγώνα επειδή είχε κερδίσει έναν πόντο.

Στη συνέχεια η Ευρυδίκη είπε ότι θεωρεί πως ο Σπύρος Μαρτίκας έχει εμμονή μαζί της καθώς της απηύθυνε τον λόγο χωρίς εκείνη προηγουμένως να του έχει πει κάτι.

Ο Σπύρος Μαρτίκας πάντως δεν έδειξε να πτοείται με τίποτα και μάλιστα σχολίασε on camera την Ευρυδίκη λέγοντας πως θα έπρεπε να προσέχει μη δηλητηριαστεί με αυτά που ξεστομίζει.

 

 

Παιχνίδια της Καραϊβικής: Ποια ομάδα θα επικρατήσει στο Κουίζ των Ερωτήσεων; 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Ξεσπά η μητέρα του, Μάρκου Σεφερλή: «Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο»
Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα έβγαλε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα από το Ηρώδειο;
#TemptingFortuneGR: Τους «έφαγε» 7.500 ευρώ για τον πιο απίστευτο λόγο! Tον... «σταύρωσαν»!
#FarmaGR: Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει
#SurvivorGR: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ανατροπή – Η επιστροφή και η αποκάλυψη της αλήθειας
Σύννεφα στη σχέση του Μάρκου Σεφερλή & ΣΚΑΪ - Ούτε λόγος για σειρά - Προειδοποίηση και για την εκπομπή
Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»