Η Καριολάκη επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος» και τους «γλέντησε» στο #GGT!

 

#GGT: Xόρεψαν latin και «έβαλαν φωτιά»- Το συγκινητικό μήνυμα και το golden buzzer! Δείτε όλα τα act πριν προβληθούν στην κυπριακή τηλεόραση

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

 

Ακόμα ένα golden buzzer δόθηκε σε ένα act, μιας και οι κριτές τα βρήκαν όλα άρτια και θεώρησαν ότι άξιζε σε αυτήν την ομάδα να περάσει απευθείας στον ημιτελικό. 

Στο επεισόδιο (19-2) είδαμε μια φανταστική προσπάθεια μιας ομάδας χορού, η οποια περιελάμβανε άτομα ηλικίας από 10 έως και 40 ετών. Οι ίδιοι παρουσίασαν μια χορογραφία με στοιχεία latin, αλλά και διάφορους άλλους χορούς. Μετά το τέλος της παρουσίας τους, έφτασε η ώρα της κριτικής, με τους κριτές να τονίζουν ότι ήταν από τα πιο υπέροχα act που είχαν δει συνολικά από την πρώτη στιγμή, που ξεκίνησε το παιχνίδι.

Εκείνη την στιγμή, ένας διαγωνιζόμενος από την ομάδα μίλησε για όλους και είπε ότι όλοι ήταν ιδιαίτερα περήφανοι, μιας και σαν χορευτές latin έχουν δεχθεί πολύ bullying στο παρελθόν, κάτι το οποίο δεν έχει σταματήσει εντελώς μέχρι και σήμερα. Μάλιστα, είπαν ότι αποφάσισαν να συμμετέχουν στο παιχνίδι, για να αποδείξουν και να μεταφέρουν το μήνυμα ότι μπορούν να κάνουν οτιδήποτε τους ευχαριστεί, χωρίς να τους ενδιαφέρει τι λένε οι υπόλοιποι γύρω τους.

Μετά από όλα όσα ακούστηκαν, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν εκείνος που πάτησε το golden buzzer, γεμίζοντας όλους τους χορευτές με τεράστια χαρά, αφού οι ίδιοι είπαν ότι είναι απόλυτα έτοιμοι για τους ημιτελικούς.

 

 

Στο επεισόδιο (19-2) μας περίμενε μια έκπληξη, που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. 

Είναι το λατρεμένο σόου ταλέντων, το οποίο και έχει αγαπηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και οι τηλεθεατές το έχουν αγκαλιάσει με τον πιο ζεστό τρόπο.

Στο επεισόδιο του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» και λίγο μετά από το golden buzzer, που δόθηκε σε μια ιδιαίτερη ομάδα χορού, μια έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές, το κοινό, αλλά και τους τέσσερις κριτές. Μια παλιά γνώριμη του σόου επέστρεψε, για να προσπαθήσει να περάσει στην επόμενη φάση.

Αυτή δεν ήταν άλλη από την Ελένη Καριολάκη, η οποία αποφάσισε να συμμετάσχει στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο για τέταρτη φορά. Όταν οι κριτές την ρώτησαν γιατί το κάνει αυτό, είπε ότι είναι κάτι που την ευχαριστεί πολύ και της δίνει ζωή. Η Ελένη Καριολάκη παρουσίασε ένα σόου χορού, με αργεντίνικο τάνγκο και έδειχνε να το ευχαριστιέται. Μπορεί να μην τα κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, αλλά ο Τάκης Ζαχαράτος την συνόδευσε με έναν χόρο προς την έξοδο, μιας και της είπε ότι έλειπε ο παρτενέρ από την σκηνή.

Εκείνη την στιγμή, μια έκπληξη περίμενε την Ελένη Καριολάκη, μιας και ο Σταύρος Σβήγκος και ο Νικόλας Ράπτης της είχαν ετοιμάσει μια κορδέλα, η οποία έγραφε πάνω τον τίτλο «Miss Εθνικό Ταλέντο».

 

 

Μια από τις διαγωνιζόμενες, ήταν εκείνη που δημιούργησε τις καλύτερες εντυπώσεις, μέσα από το πιο μαγικό κλίμα.

Η 30χρονη Solange είναι illusionist και δουλεύει από ηλικία 5 ετών ως μάγος σε διάφορα σόου με τους γονείς της. Όπως είπε και η ίδια, όταν ξεκίνησε ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα, μιας και δεν ήταν συνηθισμένο να βλέπει κάποιος μια γυναίκα να έχει το βασικό νούμερο, που παρουσιαζόταν, ενώ πλέον όλο αυτό το κομμάτι έχει αλλάξει ριζικά. Η διαγωνιζόμενη επίσης αποκάλυψε ότι είχε λάβει μέρος και στην ισπανική εκδοχή της συγκεκριμένης εκπομπής και της είχε φανεί μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία.

Η Solange παρουσίασε ένα ιδιαίτερο σόου και εντυπωσίασε τόσο τους τέσσερις κριτές, όσο και στο κοινό, που εκείνη τη στιγμή την παρακολουθούσε. Η κοπέλα έδειξε την ικανότητά της, μέσω των ψευδαισθήσεων να αλλάζει συνεχώς ρούχα και οι κριτές περίμεναν πως και πως για την νέα της εμφάνιση, μέσα σε πολύ λίγα λεπτά. Μάλιστα, ο Νικόλας Ράπτης είπε: «Αυτή είναι η καλύτερη γυναίκα. Δεν την περιμένεις ποτέ να κατέβει από το σπίτι της»

 

 

Η προσπάθεια της 37χρονης Έφης, που είναι γυμνάστρια και απόφοιτος της σχολής Φυσικής Αγωγής, η οποία, όπως είπε, τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την yoga. Η διαγωνιζόμενη επέλεξε να δείξει στους κριτές ένα υπέροχο σόου, το οποίο ήταν μια χορογραφία με δυο πανιά, όπου εκεί ισορροπούσε.

Η χορογραφία της ήταν αρκετά εντυπωσιακή και έκανε τους κριτές να μείνουν άφωνοι, τόσο με την ελαστικότητα των κινήσεών της, όσο και με την φανταστική της ισορροπία. Όπως ήταν λογικό, της έδωσαν τέσσερα ναι, μιας και όλοι οι κριτές ήθελαν να την δούν στην επόμενη φάση.

 

 

Ένα πιάνο βρέθηκε στη σκηνή του λαμπερού σόου του ΑΝΤ1 και εκείνοι πήραν θέση πλάι του. Ακούστηκαν οι πρώτες νότες από το κομμάτι του Σταμάτη Κραουνάκη, «Ξημερώνει πάλι» αλλά μόλις μπήκε η… φωνή όλοι απόρρησαν.

Σε πολύ λίγα δευτερόλεπτα ήρθε το πρώτο Χ από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά ακολούθησε στο Χ η Έλενα Χριστοπούλου. Στη συνέχεια ήρθε το Χ από τον Τάκη Ζαχαράτο και εκείνο από την Κρυσταλία Ρήγα με συνοπτικές διαδικασίες.

«Είμαστε εδώ και δέκα χρόνια στην Ελλάδα, αγαπάμε την ελληνική μουσική, είδαμε το τρέιλερ και είπαμε να έρθουμε εδώ να σας δείξουμε ένα act που απλά μας αρέσει» δήλωσε με χαρά ο ένας εκ των δύο διαγωνιζομένων στο πλατό του σόου.

«Είδα δυο κόκκινες πασχαλιές με βήμα θλιμμένο, τις καταπληκτικές κακούκες και κάτω από τη μάσκα κρύβεται ένα πάθος, ένας έρωτας ανικανοποίητος. Τι άλλο να πω…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κριτής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», Τάκης Ζαχαράτος για να πει ένα μαγαλοπρεπές όχι.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μόνο, που μάλλον κατάλαβε τι συμβαίνει θέλησε να δώσει με δισταγμό ένα ναι δηλώνοντας πως «λυπάμαι που δεν είναι ανάποδα τα πράγματα και δεν έχεται τρία ναι και ένα όχι». Στη συνέχεια, όμως, οι μάσκες βγήκαν και φάνηκαν τα πρόσωπα των… παρουσιαστών του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», Σταύρου Σβήγκου και Νικόλα Ράπτη. «Ψέματα λες! Είστε γελοίοι» φώναξε γελώντας η Έλενα Χριστοπούλου.

 

 

 

Δείτε όλα τα act:

Α.Σ. Πρωτοπορία

 

 

Neomi Vafiadis

 

 

Papi Flex

 

 

The Ripples

 

 

STER

 

 

Joanna Angeli  

 

 

Acrofellas

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Ξεσπά η μητέρα του, Μάρκου Σεφερλή: «Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο»
Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα έβγαλε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα από το Ηρώδειο;
#TemptingFortuneGR: Τους «έφαγε» 7.500 ευρώ για τον πιο απίστευτο λόγο! Tον... «σταύρωσαν»!
#FarmaGR: Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει
#SurvivorGR: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ανατροπή – Η επιστροφή και η αποκάλυψη της αλήθειας
Σύννεφα στη σχέση του Μάρκου Σεφερλή & ΣΚΑΪ - Ούτε λόγος για σειρά - Προειδοποίηση και για την εκπομπή
Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»