Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Φεβρουάριος 2022

 

 

Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Κριός

Ο μήνας ξεκινά με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε θέματα συλλογικά, εγκαινιάζοντας έναν κύκλο δοκιμασιών, εντάσεων και ανατροπών που θα τεστάρουν τις αντοχές σου. Αντικειμενικά φαίνεται παράδοξο να σχεδιάζεις το μέλλον όταν έχεις να κάνεις με φαινομενικά ανυπέρβλητες αβεβαιότητες. Το ευχάριστο βέβαια είναι πως ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία τις πρώτες μέρες του μήνα και αυτό ευνοεί τα επαγγελματικά σχέδια και την επικοινωνία σου. Καθυστερήσεις και παρανοήσεις γίνονται παρελθόν και αν εργάστηκες καλά τον προηγούμενο μήνα μπορείς να προχωρήσεις στις πολυπόθητες αλλαγές, κρατώντας όμως χαμηλά τις προσδοκίες σου. Ο μήνας χαρακτηρίζεται ερωτικός μιας και συμπεριλαμβάνει τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και σου δίνεται η δυνατότητα να εντυπωσιάσεις τον αγαπημένο σου με μια καλά προετοιμασμένη έκπληξη. Κατά τα άλλα όλα κυλούν ομαλά κι αν είσαι μόνη, μπορείς να ποντάρεις σε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και ξεκαθαρίσματα του παρελθόντος.

Ταύρος

Ο μήνας ξεκινά με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου και σε καλεί να αντιμετωπίσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες αλλά και νέες προοπτικές. Συγκράτησε την ανυπομονησία ή τον ενθουσιασμό σου και μην οδηγείσαι σε γρήγορες και επιπόλαιες δεσμεύσεις, αποφάσεις και ενέργειες. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και σε βοηθά να αποκαταστήσεις στενές σχέσεις σου. Αν υπάρχουν ανοιχτές νομικές υποθέσεις, επιταχύνονται με θετικές εξελίξεις. Η πανσέληνος του μήνα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα φέρνει ξεκαθαρίσματα σε επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Στα συναισθηματικά αν και υπάρχουν στιγμές έντασης στη σχέση με τον αγαπημένο σου υπάρχουν και οι καλές στιγμές που δυναμώνουν τη σχέση σας. Αν είσαι μόνη, μια συναρπαστική γνωριμία σε βοηθά να ξεκολλήσεις από το παρελθόν. Είναι καιρός να βάλεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου και τις δικές σου ανάγκες. Σκέψου τι δεν κάνεις καλά στη διαχείριση των οικονομικών σου και δεν μπορείς να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου.

Δίδυμοι

Ο μήνας ξεκινά με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου δίνοντάς σου την ευκαιρία και τη δυνατότητα να απαλλαγείς από ό,τι σε βαραίνει και σου δημιουργεί άγχος. Σε συνδυασμό με την επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία μπορείς να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου και να προωθήσεις τα σχέδιά σου που τον προηγούμενο μήνα ήταν δύσκολο να κάνεις. Οι ευθύνες σου στα εργασιακά αυξάνονται κι έτσι σου δίνεται η δυνατότητα να δείξεις αλλά και να εκμεταλλευτείς τις ικανότητές σου. Παρασκηνιακές καταστάσεις σε έλκουν ιδιαίτερα στα συναισθηματικά, όμως εάν διατηρείς μια μόνιμη σχέση δεν θα πρέπει να τη θέσεις σε κίνδυνο για επιπόλαιους πειρασμούς. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες το προηγούμενο διάστημα ίσως τις εξιδανίκευσες και τώρα νέες αποκαλύψεις να σε απογοητεύσουν. Απόλαυσε το φλερτ, αλλά μην χαρίσεις την καρδιά σου. Ίσως είναι η κατάλληλη περίοδος για να αναγνωρίσεις τα προτερήματα και τις χάρες σου.

Καρκίνος

Ξεκινώντας τον μήνα αισθάνεσαι αρκετά πιεσμένη. Παρόλα αυτά σου δίνεται η δυνατότητα να συλλέξεις τις πληροφορίες σχετικά με το πως σε βλέπουν και πως λειτουργούν οι συνεργασίες σου. Τώρα μπορείς να αναλύσεις τη ροή δεδομένων και να κάνεις τις σωστές επιλογές. Ο Ερμής διασχίζει τη σκοτεινή διάσταση του Πλούτωνα ξεκινώντας μια εκκαθάριση άχρηστων συνηθειών επικοινωνίας. Η Πανσέληνος του μήνα ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου και είσαι έτοιμη να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και τις ιδέες σου. Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου σου δίνει τη δυνατότητα να επαναξιολογήσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου αλλά και να τον εκπλήξεις ευχάριστα. Αν είσαι μόνη, συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου και απόλαυσε απλά το φλερτ. Μετά από όσα έχεις περάσει είναι καιρός να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου και να παίξεις. Σε οικονομικό επίπεδο θα πρέπει να είσαι εξαιρετικά προσεκτική με τα έξοδα, τις αποφάσεις αλλά και τις πιθανές ρυθμίσεις υποχρεώσεων σου που πρέπει να κάνεις.

Λέων

Ο μήνας ξεκινά με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου που φέρνει ανατροπές σε συναισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η απολυτότητα από την πλευρά σου δεν βοηθά να βελτιώσεις και να αξιοποιήσεις νέες ευκαιρίες και γνωριμίες. Ωστόσο η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία λειτουργεί βοηθητικά για επαγγελματικές συζητήσεις και συμφωνίες. Οι αυξημένες εργασιακές υποχρεώσεις σου δεν αποκλείεται να επιφέρουν οικονομικά οφέλη ή να φέρουν συζητήσεις που αφορούν στα οικονομικά. Βγάλε από τη ζωή σου τοξικούς και απαισιόδοξους ανθρώπους που μπλοκάρουν την ενέργειά σου ή σε κάνουν να σκέφτεσαι απαισιόδοξα. Ο μήνας εμπεριέχει τη μέρα των ερωτευμένων που σου δίνει την ευκαιρία να ανανεώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, να είσαι βέβαιη πως αυτόν τον μήνα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να περάσεις καλά. Είναι ευκολότερο να βρεις λύσεις σε οικονομικά αδιέξοδα, αρκεί να δεχτείς, να ακούσεις και να εμπιστευτείς τις απόψεις φίλων και αγαπημένων προσώπων.

Παρθένος

Ο μήνας ξεκινά με μια νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου που φέρει έξτρα υποχρεώσεις στα εργασιακά ίσως και αγγαρείες που καλείσαι να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και υπομονή. Δες το σαν μια ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητες και την οργανωτικότητα σου. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 4/2 διευκολύνοντας την επικοινωνία και δίνοντας τέλος σε καθυστερήσεις και εμπόδια. Η Πανσέληνος στις 16/2 στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα πιθανά να φέρει στο επίκεντρο γραφειοκρατικά και οικονομικά θέματα που καλείσαι να λύσεις. Ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από την έγνοια τους και να προχωρήσεις μπροστά χωρίς εμπόδια. Οι ψυχολογικές μεταπτώσεις σου είναι αδύνατον να μην επηρεάσουν τη συναισθηματική σου ζωή. Μοιράσου τα όσα σε απασχολούν με τον αγαπημένο σου και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Έτσι θα καταφέρεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου και να μην βάλεις κι άλλους μπελάδες στο κεφάλι σου. Αν είσαι μόνη, με την επικοινωνιακή σου ικανότητα να ενισχύεται μπορείς να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει αλλά και να διευρύνεις την κοινωνικότητά σου. Δείξε μεγαλύτερη υπευθυνότητα στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά καθώς οι καιροί είναι δύσκολοι.

Ζυγός

Μπορείς να βρεις νέα μέσα υποστήριξης και εσωτερικής αποφασιστικότητας αυτόν τον μήνα, έτσι ώστε να καταφέρεις να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Ο μήνας ξεκινά με μια νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου η οποία επαναφέρει την εξωστρέφεια και την ερωτική σου διάθεση. Νέες επαγγελματικές προτάσεις αλλά και προκλήσεις σου δίνουν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να εντυπωσιάσεις. Με την επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις στα σχέδια και τις τακτικές που είχες προμελετήσει στα εργασιακά. Οικογενειακές υποθέσεις χρειάζονται υπομονή και ψυχραιμία καθώς έρχονται στο προσκήνιο. Μην αφήνεις την καχυποψία σου να επηρεάσει τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Επένδυσε στη φαντασία σου και αναζωπύρωσε το πάθος και τον ρομαντισμό που είναι βασικά συστατικά για την επιτυχία. Αν είσαι μόνη, κρυφοί θαυμαστές σου αποκαλύπτονται και σε εντυπωσιάζουν. Νέες επίσης γνωριμίες έρχονται για να ομορφύνουν και να δώσουν χρώμα στην καθημερινότητά σου.

Σκορπιός

Ο μήνας ξεκινά με ένα νέο φεγγάρι στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνοντας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου οικογενειακές σχέσεις, ακίνητη περιουσία και διαπροσωπικές σχέσεις. Ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία στις 4/2 δίνοντάς σου την ευκαιρία να προχωρήσεις σε επαγγελματικές συμφωνίες και εφαρμογή των προηγούμενων στρατηγικών σου. Οι επαγγελματικές προσδοκίες σου χρειάζονται χρόνο προκειμένου να πραγματοποιηθούν για αυτό θα πρέπει να διατηρήσεις τις δυνάμεις και τα όνειρά σου ζωντανά. Τα οικονομικά έξοδα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια αυξάνονται όμως θα πρέπει να στοχεύσεις στην διεκπεραίωση και τακτοποίησή τους. Η Πανσέληνος του μήνα στις 16/2 σου δίνει τη δυνατότητα να εξελιχθείς επαγγελματικά και να πάρεις πρωτοβουλίες. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται προσπάθεια προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες. Στιγμές έντασης απέφυγέ τες και αντιμετώπισέ τες με καλή διάθεση και θετικότητα. Εάν είσαι μόνη, συγκράτησε την παρορμητικότητα σου απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει προκειμένου να το κατακτήσεις.

Τοξότης

Ο τομέας των οικονομικών σου συνεχίζει να σε απασχολεί και μάλιστα έντονα. Εκμεταλλεύσου τις νέες εργασιακές προκλήσεις έστω και αν χρειαστεί να δουλέψεις σκληρότερα. Ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία στις 4/2 δίνοντάς σου τη δυνατότητα να δρομολογήσεις και να εξασφαλίσεις θετικές προς εσένα εξελίξεις σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Μην πεις όχι σε νέες γνώσεις ή και εκπαίδευση που θα σου εξασφαλίσουν μεγαλύτερες προσδοκίες. Ο μήνας του έρωτα και η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ανανεώνει το πάθος και τον ρομαντισμό στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Πάρε πρωτοβουλίες, εμπιστεύσου τη φαντασία σου και κέρδισέ τον ξανά. Εάν είσαι μόνη, νέοι έρωτες, νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου με διαφορετικές κουλτούρες ή άλλης εθνικότητας. Υποστήριξε τα οικονομικά σου συμφέροντα και αναζήτησε νέες πηγές εσόδων. Με τον Ήλιο να περνά στο ζώδιο των Ιχθύων μπορείς να πλησιάσεις περισσότερο τα μέλη της οικογένειας και να καλύψεις τα πιθανά κενά που σου δημιουργούν απλά και μόνο οι ενοχές σου.

Αιγόκερος

Ο μήνας ξεκινά με την πραγματοποίηση της νέας Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και φέρνει στο απόλυτο επίκεντρό σου οικονομικά θέματα. Ίσως αυτό το διάστημα τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, περιουσιακά θέματα ή ίσως κάνεις μια επένδυση την οποία προγραμμάτιζες εδώ και καιρό. Στις 4/2 ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία βοηθώντας σε να διαχειριστείς καλύτερα νέες προτάσεις, νέα ξεκινήματα και γενικότερα την επικοινωνία. Καθυστερήσεις ή και εμπόδια γίνονται παρελθόν και νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σου. Κινήσου με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στα επαγγελματικά και διεκδίκησε τα όσα σου ανήκουν είτε αυτά αφορούν τίτλους ή οικονομικά οφέλη. Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου σου δίνει την ευκαιρία να ανανεώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου και να προσθέσεις πάθος και ρομαντισμό στη σχέση σας, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να μην τα περιμένεις όλα από εκείνον. Εάν είσαι μόνη, κάποια νέα γνωριμία πιθανά από απόσταση σου παίρνει τα μυαλά. Δείξε αυτοσυγκράτηση και μην ενθουσιάζεσαι από την αρχή.

Υδροχόος

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σηματοδοτεί μια νέα περίοδο δράσης και έντονης κοινωνικότητας. Οι ανταλλαγή απόψεων και η δημιουργία νέων ερεθισμάτων αλλάζει τον τρόπο που σκέφτεσαι και που πιθανά μέχρι χθες έβλεπες τα πράγματα. Με τον Ερμή να ξεκινά την ορθόδρομη πορεία του στις 4/2 ίσως ήρθε η στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες, να αναδείξεις τα ταλέντα και τις δυνατότητές σου. Ένα παρασκήνιο στα εργασιακά χρειάζεται προσοχή, για αυτό καλό θα ήταν να μην εκμυστηρεύεσαι τις σκέψεις και τους στόχους σου σε αυτούς που το ένστικτό σου σε προειδοποιεί. Παρόλα αυτά νέες συνεργασίες βρίσκονται στο προσκήνιο και παλιές συμφωνίες που δεν αποδίδουν τα προσδοκώμενα κλείνουν. Σε κάθε περίπτωση εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που αφορούν στα δικά σου συμφέροντα. Άκρως ερωτικός προβλέπεται ο μήνας στη σχέση με τον αγαπημένο σου και η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου έρχεται για να επισφραγίσει το πάθος και το συναίσθημα. Εάν είσαι μόνη, η ωριμότητα και οι εμπειρίες σου, σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις τις σωστές επιλογές. Ο έλεγχος των εσόδων και εξόδων σου θα διατηρήσει την ισορροπία των οικονομικών σου.

Ιχθείς

Η νέα Σελήνη στο ξεκίνημα του μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου φαίνεται πως σου δημιουργεί την ανάγκη αποστασιοποίησης από κάποιες καταστάσεις. Χρειάζεσαι προσωπικό χρόνο για να βάλεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου σε μια τάξη πριν πάρεις αποφάσεις. Εμπιστεύσου το αλάνθαστο ένστικτό σου σε στιγμές που νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε αδιέξοδο. Καθυστερήσεις και εμπόδια στα εργασιακά γίνονται παρελθόν με τον Ερμή να επανέρχεται σε ορθή πορεία από τις 4/2. Τα σχέδια που έχεις καταστρώσει το προηγούμενο διάστημα αποδίδουν και φέρνουν ευχάριστες εξελίξεις σταθεροποίησης. Με την Πανσέληνο στις 16/2 απόφυγε ή προστάτευσε τον εαυτό σου από το παρασκήνιο που επικρατεί γύρω σου. Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου σου δίνει την ευκαιρία να μαγέψεις και να σαγηνεύσεις τον ερωτικό σύντροφό σου. Να επαναφέρεις τον ρομαντισμό και το πάθος και να εκδηλώσεις όλα αυτά τα πιπεράτα που έχεις στο μυαλό σου. Εάν είσαι μόνη, μπορείς να απολαύσεις το φλερτ και να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου. Ίσως είναι καιρός να πάρεις τον έλεγχο της συναισθηματικής σου ζωής στα χέρια σου.

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»