Aποχώρησε από το #MasterChefGR και αποκάλεσε τους κριτές «σαύρες» - Τι συνέβη;

 

#MasterChefGR: Η πρώτη ψηφοφορία δημιούργησε εντάσεις- Οι παίκτες «ακόνισαν τα μαχαίρια τους»! - H απαιτητική δοκιμασια αποχώρησης με αντιγραφή πιάτου - 'Εμειναν με το στόμα ανοιχτό! - Εκτός εαυτού ο Γρηγόρης- Ξεκίνησε τα «γαλλικά»: «Ας μείνω μέσα και ας βγούνε αυτοί...»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στο επεισόδιο παρακολουθήσαμε την πρώτη ψηφοφορία, που έφερε στον τάκο 3 παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση. 

Το επεισόδιο του MasterChef (18-2) ξεκίνησε με πολυάριθμες εντάσεις μεταξύ της κόκκινης ομάδας, με τους παίκτες να δίνουν τις ψήφους τους, στους παίκτες, όπου ήθελαν να οδηγηθούν μαζί με τον Γρηγόρη για αποχώρηση. Η συγκεκριμένη ψηφοφορία αποτέλεσε την πρώτη για την φετινή σεζόν, με τους παίκτες να κρίνουν βάσει μαγειρικής, αλλά και συμπεριφορών.

Υπενθυμίζεται ότι στην προηγούμενη μαγερική ομαδική δοκιμασία, οι κόκκινοι ηττήθηκαν έναντι των μπλέ. Ο Γρηγόρης, που ήταν και ο αρχηγός της ομάδας, έθεσε τον εαυτό του ως πρώτο υποψήφιο και υπέδειξε τον Νίκο ως εκείνον που θα είχε την ασυλία. Όσον αφορά την συγκεκριμένη ασυλία, η Βασιλική είπε ότι η ψήφος του Γρηγόρη στον Νίκο δεν ήταν καθόλου αντικειμενική, μιας και ο Νίκος ήταν υπέυθυνος για το ζυμάρι, όπου δημιούργησε και το μεγαλύτερο λάθος. Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες και από το κλίμα που επικρατούσε στο σπίτι, ο Βασίλης ήταν εκείνος που ήξερε ότι θα ψηφιστεί, διότι κατά την διάρκεια της μαγειρικής δοκιμασίας υπήρξαν και διάφορες εντάσεις, για τις οποίες ζήτησε και συγγνώμη.

Όσον αφορά την ψηφοφορία συνολικά:

  • Ο Νίκος ψήφισε τον Βασίλη και τον Γιάννο
  • Ο Παναγιώτης ψήφισε τον Χριστόφορο και τον Βασίλη
  • Ο Γρηγόρης ψήφισε τον Βασίλη και την Ελπίδα
  • Η Αναστασία ψήφισε τον Χριστόφορο και τον Βασίλη
  • Ο Βασίλης ψήφισε την Αναστασία και τον Χριστόφορο
  • Ο Γιάννος ψήφισε τον Βασίλη και τον Τζόναθαν
  • Η Καλλιόπη ψήφισε τον Βασίλη και τον Χριστόφορο
  • Ο Χριστόφορος ψήφισε τον Βασίλη και την Αναστασία
  • Ο Μάριος ψήφισε τον Χριστόφορο και τον Βασίλη
  • Η Ελπίδα ψήφισε την Αναστασία και τον Βασίλη
  • O Tζόναθαν ψήφισε τον Βασίλη και τον Χριστόφορο

Ο Βασίλης ψηφίστηκε από όλους τους παίκτες και ο ίδιος χιουμορίστικά μάλιστα είπε ότι αν είχε άλλη μια ψήφο, θα ψήφιζε τον εαυτό του. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης, ο Γρηγόρης και ο Χριστόφορος θα είναι εκείνοι, που θα οδηγηθούν σε μαγειρική μονομαχία, με σκοπό να κερδίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

 

 

Λίγο μετά την ψηφοφορία, ο Γρηγόρης φάνηκε να είναι αρκετά ενοχλημένος, αφού όπως είπε στον Παναγιώτη και τον Νίκο, ότι δεν ήταν ωραίο αυτό που έγινε, καθώς όλα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, δεν έπρεπε να γίνουν γνωστά στην αντίπαλη ομάδα. Αυτό είχε να κάνει περισσότερο με τις αδυναμίες της ομάδας, οι οποίες ήταν πολλές. Ο Γρηγόρης ξεκίνησε τα γαλλικά και πραγματικά έδειχνε έξαλλος.

Όπως ο ίδιος είπε: «Ότι γινόταν, θα ήθελα να μείνει μέσα στην ομάδα μου και δεν έγινε. Πολλά πράγματα μπορεί να τα έχουν ακούσει οι αντίπαλοι και μπορεί να πατήσουν πάνω σε αυτά. Έρχομαι εδώ σε σώζω γιατί δεν θέλω να εκτεθεί κανένας κι εσύ έρχεσαι και μου λες μ@@@@. Ε στα α@@@ μου τι θες να κάνω τώρα; Να βγω και να πω ότι την έβαλα τη μ@@@@ μέσα; Δεν το κάνω. Ας παίξω σήμερα, ας μείνω μέσα κι ας βγούνε αυτοί μ@@@ γιατί όντως είναι. Αυτό μου έμαθε πολλά πράγματα.»

 

 

H μαγειρική μονομαχία, η οποία έκρινε και τον παίκτη που αποχώρησε οριστικά από τον διαγωνισμό.

Η δοκιμασία είχε να κάνει με πιστή αντιγραφή πιάτου, κάτι που φάνηκε να δυσκολεύει αρκετά τους διαγωνιζόμενους, κάτι που φάνηκε από την προηγούμενη μονομαχία αποχώρησης.

Η καλεσμένη ήταν η Εβίτα Παπαχαραλάμπου, η γνωστή baker, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ζαχαροπλαστικής. Η ίδια παρουσίασε το πιάτο της, το οποίο ήταν ουσιαστικά ένα κεικ με τρεις στρώσεις, του οποίου το παντεσπάνι ήταν με φυστίκι Αιγίνης, η γέμιση με λευκή σοκολάτα και γιαούρτι και σάλτσα από βατόμουρο.

Το στήσιμο του πιάτου ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό, με φτερά από λευκή σοκολάτα και φύλλα χρυσού. Σύμφωνα με την Εβίτα, προσοχή ήθελε το ψήσιμο, που χρειαζόταν ακριβώς 15 λεπτά, για να μπορέσουν να προλάβουν όλες τις παρασκευές. Επίσης, πολύ μεγάλη προσοχή ήθελε το φύλλο χρυσού, το οποίο όπως είπε και η Εβίτα έχει δική του προσωπικότητα γενικώς.

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι, με το που αντίκρυσαν τα πιάτα, δεν μπορούσαν να σκεφτούν καν το πως μπορούν να το φτιάξουν όλο αυτό, μιας και ήταν πολύ δύσκολο, με τον Γρηγόρη να λέει χαρακτηριστικά: «Για να μπορέσω να το φτιάξω αυτό, θέλω τουλάχιστον ένα οχτάωρο σεφ...»

 

 

 

Λίγο μετά την δοκιμασία, είχε φτάσει η στιγμή της κριτικής.

  • Το πιάτο του Βασίλη βαθμολογήθηκε με 28 βαθμούς
  • Το πιάτο του Γρηγόρη βαθμολογήθηκε με 27 βαθμούς
  • Το πιάτο του Χριστόφορου συγκέντρωσε 21 βαθμούς

 

 

Το αποτέλεσμα κρίθηκε και εκείνος που αποχώρησε, μιας και κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατάταξη ήταν εκείνη του Χριστόφορου, ο οποίος προσπάθησε πολύ για να τα καταφέρει, αλλά η εμφάνισή του δεν ήταν το ζητούμενο στο εκατό τοις εκατό. Τα φύλλα λευκής σοκολάτας, που είχε παρασκευάσει ήταν πιο λεπτά, με αποτέλεσμα να σπάσουν και να μην μπορεί να τα βάλει πάνω στο κεικ.

Οι υπόλοιποι παίκτες συγκινήθηκαν πολύ με την αποχώρησή του, μιας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους λείψει πολύ. Ο Χριστόφορος τους ευχαρίστησε όλους μιας και για εκείνον ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία, που δεν θα ξαναζήσει. Mάλιστα, ο Χριστόφορος, θέλοντας να πεί στους κριτές ότι έχουν ωράιες αύρες, τους αποκάλεσε σαύρες.

 

 

To trailer 16ου επεισοδίου - Κυριακή 20.2.2022

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξεσπά η μητέρα του, Μάρκου Σεφερλή: «Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο»
Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα έβγαλε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα από το Ηρώδειο;
#TemptingFortuneGR: Τους «έφαγε» 7.500 ευρώ για τον πιο απίστευτο λόγο! Tον... «σταύρωσαν»!
#FarmaGR: Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει
#SurvivorGR: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ανατροπή – Η επιστροφή και η αποκάλυψη της αλήθειας
Σύννεφα στη σχέση του Μάρκου Σεφερλή & ΣΚΑΪ - Ούτε λόγος για σειρά - Προειδοποίηση και για την εκπομπή
Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»