Χαμός στους Διάσημους: Το ψέμα που έστησε ο Τάκης εξόργισε τους συμπαίκτες του

 

 

Αποχώρησε από το #SurvivorGR, ο Άγγελος Πουλής για ιατρικούς λόγους - Οι Μαχητές κέρδισαν το έπαθλο φαγητού μετά από 20 μέρες πείνας - Ξέσπασαν σε κλάματα - Οι ευχές δεν εισακούστηκαν! Δεν αποχώρησε ο Μαρτίκας που τόσο ήθελαν - Η Ασημίνα έπαθε Ευρυδίκη 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Άυπνος ο Άρης Σοϊλεδης εξαιτίας των ροχαλητών ορισμένων παικτών.

Ωστόσο τα ροχαλητά κάποιον παικτών δυσκόλεψαν ορισμένους να κοιμηθούν. Συγκεκριμένα ο Άρης Σοϊλέδης όπως αποκάλυψε δεν έκλεισε μάτι όλη νύχτα εξαιτίας του Τάκη Καραγκούνια.

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε πως κοιμήθηκε μόνο μισή ώρα και πως πρέπει να βρεθεί μία λύση.

Λίγο αργότερα η Κάτια Ταραμπάνκο υποστήριζε πως η ίδια πέρα από το ότι ροχαλίζει, παραμιλάει κιόλας.

 

 

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου φανερά εκνευρισμένη ρωτούσε τον Σπύρο Μαρτίκα γιατί δεν αποχωρεί.

Τα προβλήματα και οι εντάσεις στην ομάδα των Μαχητών είναι αρκετά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επηρεάζεται η ψυχολογία των παικτών αλλά και να έχουν χωριστεί σε μικρές κλίκες.

Λίγο πριν τον αγώνισμα επάθλου φαγητού η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήθελε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους ύστερα από μία ατάκα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου ότι δεν είναι ολοκληρωμένη ομάδα.

Αφού λοιπόν η παίκτρια των Μπλε μίλησε για αυτό, η Ευρυδική πήρε τον λόγο και απευθύνθηκε στον Σπύρο Μαρτίκα και με έντονο ύφος τον ρώτησε γιατί δεν αποχωρεί οικειοθελώς αφού η ομάδα του δεν τον θέλει.

 

 

Οι Διάσημοι και οι Μαχητές βρεθήκαν στον στίβο μάχης και εκεί, λίγο πριν ξεκινήσουν το αγώνισμα, ο Γιώργος Λιανός τους έκανε μία ανακοίνωση.

Ο παρουσιαστής δήλωσε ως ο Άγγελος Πούλης, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στο νοσοκομείο, αποχώρησε οικειοθελώς καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε από την Αθήνα.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός είπε:«Πριν περάσω στο έπαθλο φαγητού να αρχίσω με μια ανακοίνωση που αφορά την ομάδα των Μαχητών. Ο Άγγελος Πουλής εξαιτίας ενός προβλήματος που είχε και το έχει από την Αθήνα δεν μπορεί να συνεχίσει στο Survivor. Αυτό το πρόβλημα δεν του επιτρέπει να παραμείνει εδώ και να αγωνιστεί».

 

 

Διάσημοι και Μαχητές ρίχτηκαν στην μάχη για να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού.

Μετά τους ομηρικούς καβγάδες με την Ασημίνα να κατακεραυνώνει τον Σπύρο Μαρτίκα, ήρθε ένα ακόμη επεισόδιο με ένταση και ένα σκηνικό στο στίβο μάχης.

Η Ασημίνα μετά το ξέσπασμά της συνέχισε να θέλει εκτός τον Σπύρο ενώ ο ίδιος αναρωτιόταν γιατί δεν τον ψήφισε από την αρχή. Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος για το έπαθλο φαγητού ο Καραγκούνιας έγινε έξαλλος με μια κίνηση.

Ωστόσο στον στίβο μάχης οι Μαχητές πείσμωσαν καθώς ήθελαν διακαώς το έπαθλο φαγητού, αφού είχαν να φάνε 20 μέρες.

Η «μάχη» ήταν στήθος με στήθος, όμως κερδισμένοι βγήκε η Μπλε ομάδα. Οι πανηγυρισμοί ήταν έξαλλοι και μερικές παίκτριες ξέσπασαν σε κλάματα από την χαρά τους.

 

 

Ένταση στην καλύβα των Διάσημων.

Μετά το αγώνισμα οι Διάσημοι επέστρεψαν στην καλύβα τους και όλοι μαζί σχολίασαν την δήλωση του Τάκη ότι νόμιζε πως άκουσε κάποιον παίκτη της αντίπαλης ομάδας να λέει «το έχει κουλό».

Ο ίδιος εκνευρίστηκε με αυτό το σχόλιο όμως κανείς δεν άκουσε κάτι τέτοιο.
 
 
 

Πανικός επικράτησε μετά την ολοκλήρωση του επάθλου φαγητού στο Survivor, όταν ο Τάκης Καραγκούνιας ανέφερε πως νομίζει ότι άκουσε κάποιον παίκτη της αντίπαλης ομάδας να λέει «το έχει κουλό».

Ο ίδιος εκνευρίστηκε με αυτό το σχόλιο που προέκυψε μετά τον τραυματισμό του στο χέρι αλλά από ότι φαίνεται δεν το άκουσε κανείς. Στην καλύβα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έθεσε το θέμα ξανά κι από ότι φάνηκε ο Τάκης είπε ψέματα. Ο Απόστολος Ρουβάς ανέφερε πως ο Τάκης του είπε πως το έκανε για χαβά ενώ η Ναυσικά δήλωσε πως ότι κι αν έχει πει η άλλη ομάδα, το έχει παραδεχτεί κι ότι κανείς δεν τους άκουσε να λένε κάτι τέτοιο.

Ο Άρης Σοϊλεδης συμπλήρωσε: «Λέει κάτι για να το πει; Καταλάβαμε ότι δεν το είπε κανένας και το έκανε επίτηδες. Καταλάβαμε ότι ο Τάκης λέει ψέματα»

 
 

 

Στην καλύβα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έθεσε το θέμα ξανά και ο Απόστολος Ρουβάς ανέφερε πως ο Τάκης του είπε πως του έκλεισε το μάτι.

Ο Άρης Σοϊλεδης στη συνέχεια είπε:«Λέει κάτι για να το πει; Καταλάβαμε ότι δεν το είπε κανένας και το έκανε επίτηδες. Καταλάβαμε ότι ο Τάκης λέει ψέματα»

 

 

Από την ημέρα που βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Μαρτίκας, η Πελαγία και ο Ανδρέας, η Ασημίνα και η Σοφιάνα -κυρίως- εύχονταν να φύγει ο πρώτος. 

 

 

 

Όμως, οι ευχές τους δεν εισακούστηκαν αφού τελικά η Πελαγία ήταν εκείνη που είπε αντίο στους συμπαίκτες της, μετά από την αναμέτρησή της με τον Μαρτίκα και τον Ανδρέα.

Όλοι οι παίκτες συμφωνούσαν πως ήταν άδικη η υποψηφιότητα του Ανδρέα, ο οποίος μάλιστα χάρισε στους Μπλε τον τελευταίο πόντο που αυτόματα σήμαινε για την ομάδα ότι θα κατάφερνε να φάει έπαθλο φαγητού μετά από 21 ολόκληρες μέρες.

Μην ξεχνάμε ότι οι Μαχητές έχαναν συνεχώς τελευταία με αποτέλεσμα να μην καταφέρνουν να απολαύσουν όλες αυτές τις μέρες ένα ωραίο φαγητό από την παραγωγή.

Αντιθέτως, ήταν υποχρεωμένοι μετά τις ήττες τους να τρέφονται με πιτάκια, ρύζι και φακές.

Mετά τον τελικό πόντο που έδωσε ο Ανδρέας στην ομάδα, κατάφεραν να απολαύσουν ένα πραγματικά πολύ γενναιόδωρο γεύμα. Όμως λίγο αργότερα ήρθε και η μεγάλη πίκρα για κάποιους από τους Μαχητές, αφού δεν αποχώρησε ο Μαρτίκας αλλά η Πελαγία από το παιχνίδι.

 

 
 

Ποια είναι το ποσοστά της ψηφοφορίας του κοινού;

Στην πρώτη θέση με θετικές ψήφους βρέθηκε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης με ποσοστό 54%, στη δεύτερη θέση ο Σπύρος Μαρτίκας με 33%, και τρίτη η Πελαγία Καζολέα με μόλις 13% και έτσι αποχώρησε!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ξεσπά η μητέρα του, Μάρκου Σεφερλή: «Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο»
Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα έβγαλε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα από το Ηρώδειο;
#TemptingFortuneGR: Τους «έφαγε» 7.500 ευρώ για τον πιο απίστευτο λόγο! Tον... «σταύρωσαν»!
#FarmaGR: Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει
#SurvivorGR: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ανατροπή – Η επιστροφή και η αποκάλυψη της αλήθειας
Σύννεφα στη σχέση του Μάρκου Σεφερλή & ΣΚΑΪ - Ούτε λόγος για σειρά - Προειδοποίηση και για την εκπομπή
Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»