«Μετά το φιλί στο #Maestro ήταν λίγο ανησυχητικά τα σχόλια»

Ορέστης Χαλκιάς και Γιώργος Μπένος απαντούν για τις αντιδράσεις στο γκέι φιλί τους στο #Maestro - «Η πλειοψηφία υπερασπίστηκε αυτό το κομμάτι ευτυχώς αλλά υπήρχε και ένα μεγάλο ποσοστό φαντάζομαι που εντάξει…»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Με αφορμή τη συνεργασία που έχουν στην καλύτερη, σε όλα τα επίπεδα, ελληνική σειρά όλων των εποχών, #Maestro, βρέθηκε ο Γιώργος Μπένος για να συναντήσει τον Ορέστη Χαλκιά που ήταν καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο #NightOut. Μέσα σε όλα, οι δυο ηθοποιοί μίλησαν για το περιβόητο πρώτο φιλί που αντάλλαξαν τηλεοπτικά οι ρόλοι τους, Σπύορς και Αντώνης.

Μάλιστα, όπως είπε στον παρουσιαστή, πήραν μαζί τους ρόλους τους στη σειρά όταν ο Αντίνοος Αλμπάνης τους είδε μαζί κι έστειλε στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη μια φωτογραφία τους. Γιατί ήξερε πως έψαχνε δυο αγόρια για τους ρόλους του Αντώνη και του Σπύρου, οι οποίοι είναι το gay ζευγάρι της σειράς. Ακολούθησε το follow και το μήνυμα από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο Instagram, για να δώσουν λίγο αργότερα τα χέρια για τη συνεργασία τους.

«Όλα ξεκίνησαν με ένα like του Χριστόφορου στο Ιnstagram. Είχαμε ανεβάσει ένα post μαζί με τον Γιώργο Μπένο με τον οποίο είχαν συνεργαστεί σε μια άλλη σειρά. Ο Αντίνοος Αλμπάνης έστειλε τη φωτογραφία στον Παπακαλιάτη. Ήξερε πως ψάχνει δύο αγόρια και ο Χριστόφορος έκανε like στη φωτογραφία και μας ακολούθησε. Μετά από καιρό μας φώναξαν για κάστινγκ. Δεν ξέραμε ότι ήταν για το #Maestro»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Οι δυο τους μίλησαν από κοινού για τους ρόλους τους στη σειρά #Maestro και το πρώτο φιλί που αντάλλαξαν. Όπως ανέφερε ο Γιώργος Μπένος: «Από το περιβάλλον ήταν θετικές οι αντιδράσεις για αυτή τη σκηνή. Χάρηκα για αυτό γιατί είμαστε στο 2022 και συμβαίνουν άλλα πράγματα, οπότε ας εστιάσουμε εκεί και όχι εδώ. Γιατί να προσέξω δηλαδή το φιλί ανάμεσα σε δυο άντρες; Χάρηκα που οι αντιδράσεις ήταν θετικές. Τώρα, εντάξει, την επόμενη μέρα το πρωί θυμάμαι πως όταν ξύπνησα ακολούθησα τη συνήθεια που έχω να σκρολάρω στο κινητό. Σου βγάζει πάντα αυτά τα σάιτ που έπαιζε η φωτογραφία αυτή και τσέκαρα από περιέργεια. Έβλεπα τα σχόλια από κάτω και εντάξει, ήταν τσιζ! Δεν μπορώ να πω τώρα τι αλλά ήταν και λίγο ανησυχητικά νομίζω», πρόσθεσε.

Για να συνεχίσει ο Ορέστης Χαλκιάς πως: «Η πλειοψηφία υπερασπίστηκε αυτό το κομμάτι ευτυχώς αλλά υπήρχε και ένα μεγάλο ποσοστό φαντάζομαι που εντάξει. Μου έστειλε μήνυμα ένα παλικάρι που ένιωσα πάρα πολύ όμορφα όταν μου είπε ότι παραλίγο να κάνει come out στη σκηνή που έκανα come out! «Για λίγο δεν το έκανα αλλά ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία σε άλλη σκηνή» μου έγραψε», δηλώνοντας ικανοποιημένος που η δουλειά του βοήθησε κάποιον άλλον άνθρωπο.

Για την προβολή του #Maestro στο #Netflix, ο Ορέστης Χαλκιάς σχολίασε ότι: «Ποιος θα το περίμενε αυτό το πράγμα. Να, κάτι που δεν περίμενα με τίποτα ας πούμε. Μπορεί να είχα ένα ένστικτο ότι η σειρά θα έχει επιτυχία αλλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι η Ελλάδα θα έστελνε μια σειρά σε παγκόσμια εμβέλεια. Οπότε είναι σπουδαίο, είναι ιστορική στιγμή. Είμαστε η πρώτη ελληνική σειρά στο #Netflix, τι να κάνουμε; Εδώ θέλει και χειροκρότημα κανονικά».

 

 

 

Βέβαια ο Θεοχάρης Ιωαννίδης τον ρώτησε σχετικά με τον δεύτερο κύκλο της σειράς, αλλά στο σημείο αυτό ο Ορέστης Χαλκιάς του απάντησε: «Μας έχει πει κάποια πράγματα ο Χριστόφορος για τον δεύτερο κύκλο αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω γιατί σχετίζονται με την πρώτη σεζόν. Δεν το ξέρω όμως αν θα γίνουμε ζευγάρι με τον Σπύρο, αλήθεια το λέω και αυτό είναι και το μαγικό».

Τέλος σχετικά με την προσωπική του ζωή ο Ορέστης Χαλκιάς τόνισε: «Μπορεί να κλειστώ πολύ στον εαυτό μου και να μην υπάρχει δίοδος για κανέναν να μπει μέσα. Η κοπέλα μου επειδή έχει κάνει τρομερή δουλειά με τον εαυτό της, προσπαθεί να είναι το φως. Είμαστε 7 χρόνια μαζί. Χαίρεται πάρα πολύ, καμαρώνει και αυτή για μένα. Και εγώ τη θαυμάζω πάρα πολύ. Είναι από τον χώρο η κοπέλα μου».

Ο Ορέστης Χαλκιάς έχει πάθος με τη μετεωρολογία και η εκπομπή του έδωσε τη δυνατότητα να εκφωνήσει ένα δελτίο καιρού μπροστά στην κάμερα με τις υποδείξεις του Γιάννη Καλλιάνου. Στη συνέχεια επιδόθηκε σε διάφορες μιμήσεις ζώων, των οποίων τις φωνές μπορεί να αποδώσει με ιδιαίτερη ακρίβεια. Ενώ στην κυριολεξία «τα έσπασε» τραγουδώντας Led Zeppelin.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»