Η Absolut Vodka εμπλουτίζει τη limited edition συλλογή της με το spirit οf togetherness

Το νέο μπουκάλι γιορτάζει το αίσθημα της ενότητας

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Από το 2005 και κάθε χρόνο η Absolut Vodka λανσάρει μία limited edition φιάλη για περιορισμένο χρόνο! Έτσι και φέτος, η Absolut επιστρέφει με τη φιάλη που εκπροσωπεί το ‘Spirit of Togetherness’ για να γιορτάσει και να αναδείξει τη δημιουργικότητα. Με έμπνευση τις αξίες αλλά και τη φιλοσοφία της Absolut Vodka, ο σχεδιασμός της συγκεκριμένης φιάλης υποδηλώνει όλα τα συναρπαστικά πράγματα που προκύπτουν όταν οι άνθρωποι έρχονται κοντά.

To Spirit of Togetherness έχει να κάνει με το πώς τα πράγματα γίνονται καλύτερα όταν κοιτάμε πέρα από τις διαφορές μας και είμαστε σε θέση να συναντηθούμε και να συνδεθούμε ο ένας με τον άλλον.

Αυτή η ιδέα είναι που εμπνέει το σχήμα της Absolut Limited Edition φιάλης. To μοναδικό, ανάγλυφο πλεκτό σχέδιο στην εμβληματική σιλουέτα της Absolut φιάλης, όπου πολλά αλληλένδετα νήματα ενοποιούνται και γίνονται ισχυρότερα από ένα μεμονωμένο, συμβολίζει τις ζωές μας σαν οντότητες και τους καινούργιους, ισχυρότερους δεσμούς που δημιουργούνται όταν συνεργαζόμαστε και συνυπάρχουμε μαζί.  Το Absolut Spirit of Togetherness γιορτάζει όλα τα διαφορετικά νήματα του κόσμου, γιορτάζει την αποδοχή της διαφορετικότητας, γιορτάζει την ανθρωπότητα!

Η Elin Furelid, Absolut Portfolio & Innovation Director, εξηγεί: «Ο στόχος μας με κάθε νέο σχεδιασμό φιάλης είναι να επικοινωνήσουμε την ιστορία της Absolut και να αναβιώσουμε τις αξίες μας και το Absolut Spirit of Togetherness πρεσβεύει αυτή τη φιλοσοφία. Είτε αναμειγνύουμε ποτά, είτε αντιλήψεις, είτε δημιουργούμε νέες και συναρπαστικές ιδέες και μοτίβα, το να μπορούμε να αναδεικνύουμε αυτές τις αξίες είναι σημαντικό – μέσα από την τέχνη, τους καλλιτέχνες και τους ακτιβιστές, τη συνεχή και μακροχρόνια υποστήριξη της LGBTQ+ κοινότητας.  Πιστεύουμε ότι ο κόσμος είναι ένα καλύτερο μέρος όταν αλληλεπιδρούμε και ενδυναμώνουμε ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι το αίσθημα της ενότητας που πρεσβεύει η φετινή limited-edition φιάλη.»

Η ABSOLUT Vodka, διανέμεταιι στην Κύπρο από την Tempo Beverages Cyprus, επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας καταξιωμένων αλκοολούχων ποτών ευρείας διανομής (Absolut, Chivas Regal), αντιπρόσωπος των μπυρών του Ομίλου HEINEKEN, καθώς και ενός μεγάλου εύρους διεθνών κρασιών και μη αλκοολούχων brands (San Benedetto, Three Cents tonics & sodas).

 

 

 

Δειτε Επισης

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη στέλνει το δικό της μήνυμα προς τον κόσμο μέσα από το νοσοκομείο
Σώθηκε το σπίτι της Νόρας Βαλσάμη από τον πλειστηριασμό για χρέη 18.000 - Τι απαντά η αγαπημένη ηθοποιός
Η απάντηση της Κατρίνας Τσάνταλη μετά τον χαρακτηρισμό του βιβλίου της, «Οικογένεια είναι», ως «ανήθικο»
Η ηθοποιός Αλεξία Μπεζίκη παντρεύεται τη σύντροφό της – Η πρώτη αγγελία γάμου γυναικών στην Ελλάδα
Η Γιάννα Τερζή για τον όγκο στον νωτιαίο μυελό: «Ήμουν τυχερή που ο γιατρός δεν με άφησε παράλυτη»
Γάζα: Το αντιπολεμικό μήνυμα που στέλνουν σε βίντεο οι Έλληνες ηθοποιοί
Η κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου παραμένει στο νοσοκομείο για τρίτη μέρα
Τόνυ Δημητρίου: «Τα παιδιά έμαθαν για την σχέση μου αφού αποκαταστάθηκε η μαμά τους»
Σοφία Μουτίδου: «Περνάω μια μεγάλη διαταραχή με την κλιμακτήριο, είναι σκληροί, ανελέητοι οι πονοκέφαλοι»
Ο Λευτέρης Πετρούνιας ορκίστηκε Ανθυπολοχαγός! Το μήνυμα και οι φωτογραφίες με τις γυναίκες της ζωής του