Παπακαλιάτης σε Μαρκουλάκη: «Είκοσι χρόνια έχουν περάσει. Ξεπέρασε το!»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που δέχθηκε από πρώην συνεργάτες τους, ανάμεσα τους και Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο περιοδικό #DownTown την οποία και επιμελήθηκε η δημοσιογράφος Φανή Πλατσατούρα με αφορμή την ένταξη της νέας του σειράς, #Maestro στην πλατφόρμα του #Netflix. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Πετράκος αποκάλεσε τον Παπακαλιάτη - «Εθνικό σκηνοθέτη woke υποκουλτούρας»

 

Πήραν την «εκδίκησή» τους οι πρωταγωνιστές των 6 τηλεοπτικών σειρών που δημιούργησε στην τηλεόραση ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και ήρθε η ώρα για να τον ανακρίνουν και να λυθούν οι απορίες για πολλά από αυτά που έγραψε, αλλά και πολλά από αυτά που αισθάνεται. Η Θέμις Μπαζάκα, η Φιλαρέτη Κομνηνού, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Μαρία Καβογιάννη, η Ιωάννα Παππά μεταξύ άλλων συναδέλφων του, έκαναν μία πρωτότυπη συνέντευξη λίγο πριν το φινάλε του #Maestro.

Η Μαρία Καβογιάννη, ζήτησε από τον Χριστόφορο να της αποκαλύψει, ποιον πρωταγωνιστή θα προτιμούσε να τον υποδυθεί, αν η δική του ζωή γινόταν ταινία. Και η απάντησή του ήταν πως θα προτιμούσε τον Daniel Day Lewis.

Η Θέμις Μπαζάκα, πρωταγωνίστρια του στη σειρά «Δύο μέρες μόνο» αλλά και σε ένα μικρό ρόλο στο «4», αναρωτήθηκε: «Γιατί με έβαζες συνέχεια να παίζω τη μάνα σου»;

Και ο Χριστόφορος έκανε την αποκάλυψη: «Ο λόγος που έπαιξες τη μάνα μου, ήταν επειδή οι μάνες που είχα γράψει, σεναριακά έπρεπε να έχουν όλα τα στοιχεία που και εσύ έχεις. Έντονο χαρακτήρα, γοητεία, φινέτσα, χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Και επειδή και η δική μου μάνα τα έχει αυτά έγραφα πάντα ρόλους σε ηρωίδες που έχουν τέτοιο δυναμισμό».

Η Ιωάννα Παππά τον ρώτησε φυσικά αν ήταν super ήρωας ποιος θα ήταν και εκείνος απάντησε: «Ο Batman. Γιατί έχει τα gadgets για να πετάει όταν χρειάζεται, έχει τρομερή στολή, κάνει έργο στην Gotham και έχει και ωραίο σπίτι».

Η επόμενη ερώτηση ωστόσο μας έλυσε έναν μεγάλο γρίφο που αφορά στην σειρά «Να με προσέχεις» και το ερωτικό τρίγωνο Χριστόφορου Παπακαλιάτη - Βαλέριας Χριστοδουλίδου και Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Γιατί είναι τόσο δύσκολο για ένα ελληνικό καλλιτεχνικό προϊόν να βρει θέση στη διεθνή αγορά; Τι μας λείπει;

Νομίζω πως το όραμα, η ικανότητα, η γνώση και η σκληρή δουλειά είναι προϋπόθεση να πετύχουμε κάτι τέτοιο. Πιστεύεις ότι τα έχουμε αυτά τα χαρακτηριστικάα σε σωστές αναλογίες προκειμένου να βρίσκουμε εύκολα μια θέση – και συχνά – στη διεθνή αγορά;

Ποιανού ήταν το παιδί τελικά;

Στο «Να με προσέχεις»; Φυσικά και ήταν δικό μου το παιδί, αλλά ήταν τέτοιος ο ψυχολογικός πόλεμος που είχα φάει από τον συμπρωταγωνιστή μου (δηλαδή εσένα!) που έκανα πίσω και έγραψα ότι ήταν δικό σου. Είκοσι χρόνια έχουν περάσει. Ξεπέρασε το. Εγώ τη γνώρισα πρώτος… Ώχου!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega