Απόψε ο Μεγάλος Τελικός και η ανάδειξη της νικήτριας στο #GNTMgr

Οι πρώτες δηλώσεις της Κότυ μετά τον τραυματισμό και την αποχώρηση από το Τελικό του #GNTMgr -  Η τελική προσπάθεια της Αλεξίας, της Βικτώριας και της Μαρίτας από την Κύπρο!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Κότυ Γουγούση αποχώρησε από το #GNTMgr, μία ανάσα πριν από τον τελικό.

Ο λόγος της αποχώρησής της δεν είχε να κάνει με κάποια κακή λήψη, αλλά με τον τραυματισμό της κατά τη διάρκεια μιας πασαρέλας. Ένας τραυματισμός που “πάγωσε” τους πάντες.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

H Κότυ Γουγούση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής #Breakfast @Star και τη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού σχολιάζοντας τον τραυματισμό που την άφησε εκτός τελικού και περιγράφοντας τα συναισθήματά της γι΄ αυτή την εξέλιξη.

«Έγινε ένα ατύχημα και συμβαίνουν τα ατυχήματα. Ήταν λίγο γκίνια. Εγώ θα το έπαιρνα το #GNTMgr και το ξέρω οπότε ήταν λίγο βλακεία. Θέλει αποθεραπεία οπότε, το καλύτερο σε αυτό το σημείο είναι να το ξεκουράσω. Έχω πιει όλο το νερό από την πηγή. Για μένα, εγώ έχω κερδίσει Θεωρώ ότι με μάτιασαν, κάποιος ασχολείται πολύ μαζί μου.

Δεν πιστεύω ότι αυτό έγινε για κακό, ούτε μου αρέσει να λέω το κλασικό “όλα για κάποιο λόγο γίνονται”. Απλώς έγινε και φεύγω με πολύ διαφορετικές προσδοκίες γιατί με είχα με τον τίτλο στο μυαλό μου. Ξενέρωσα όταν μου είπαν ότι δε μπορώ να συνεχίσω» είπε η Κότυ Γουγούση.

 

 

Η Κότυ αποκάλυψε πώς είναι η κατάσταση με το πόδι της.

«Είναι όλα σούπερ, όλα εντάξει. Είμαι τυχερή γιατί δεν έγινε κάτι πολύ σοβαρό. Είχα πάθει και ένα διάστρεμμα μέσα στο παιχνίδι, οπότε ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν να μην πάθω μεγαλύτερη ζημιά. Που δεν έγινε, οπότε είμαι οκ σωματικά και mentally. Είμαι στο καλύτερο στάδιο» αποκάλυψε η Κότυ Γουγούση.

«Δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν βγήκα πρώτη ή δεν πήγα στον τελικό. Εμένα δεν μου αρέσει η έκφραση “όλα γίνονται για κάποιον λόγο”. Πολλές φορές δεν πάνε τα πράγματα όπως θέλεις. Είναι μια έντονη κάθαρση. Εννοείται ότι ξενέρωσα, αλλά ταυτόχρονα αποδέχομαι αυτό που έγινε. Έκανα χάρη στα κορίτσια που αποχώρησα» τόνισε η Κότυ στην εκπομπή του Star.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής την ρώτησαν αν καταρχάς έχει ψηφίσει και τι προβλέπει να γίνει σήμερα στον μεγάλο τελικό.

Και απάντησε το αναμενόμενο για την ίδια. Πως η Αλεξία θα είναι η νικήτρια. Αυτό λένε άλλωστε και οι τελευταίες πληροφορίες: «Ναι, έχω ψηφίσει. Είμαι η τελευταία που θα κρίνει ποια θα πρέπει να βγει νικήτρια, αλλά πιστεύω για εμένα θα ήθελα να το πάρει η Αλεξία, γιατί την αγαπώ. Την έκανα φίλη μου την στιγμή που όλοι οι άλλοι την είχαν βάλει στην άκρη».

 

 

Έφτασε η μεγάλη στιγμή που όλοι περίμεναν εδώ και μήνες!

πιο σημαντική φάση στο κομμάτι του διαγωνισμού ξεκινάει τώρα, με τις τρεις φιναλίστ, Αλεξία, Βικτώρια, Μαρίτα, να διεκδικούν τον τίτλο του επόμενου Greece’s Next Top Model.

Μετά το ανατρεπτικό πρώτο μέρος του τελικού, απόψε Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 21:00 έρχεται το δεύτερο μέρος που θα είναι και το τελευταίο, ενώ με live σύνδεση θα ανακοινωθεί το μοντέλο που θα καταφέρει να αποκτήσει το μεγάλο έπαθλο των 50,000 ευρώ.

Απόψε στον τελικό θα ζήσουμε μαζί με τις διαγωνιζόμενες μία ανεπανάληπτη εμπειρία!

Στα κορίτσια δίνεται μία ξεχωριστή ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν σε ένα video clip και να φλερτάρουν με ένα…ολόγραμμα μέσω ενός προτζέκτορα ενώ καλούνται να βγάλουν τη δυναμική και την αυτοπεποίθησή τους με τα οποία κατακτούν ό,τι θέλουν!

Σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη της νικήτριας έχει το τηλεοπτικό κοινό, καθώς όπως ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά, οι γραμμές άνοιξαν αμέσως μετά το catwalk, ενώ η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί απόψε Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου λίγο πριν το τελευταίο μέρος του μεγάλου τελικού.

Η νικήτρια του διαγωνισμού θα κερδίσει: - το σημαντικό χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ! - μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει από τα ΙΕΚ Άλφα! - ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από την εταιρεία Georg Jensen! - ένα ετήσιο συμβόλαιο με την Dust and Cream! - ένα αυτοκίνητο Citroen Ami! Η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, αλλά θα είναι σίγουρα συγκλονιστική!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Δειτε Επισης

Σύννεφα στη σχέση του Μάρκου Σεφερλή & ΣΚΑΪ - Ούτε λόγος για σειρά - Προειδοποίηση και για την εκπομπή
Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
#FarmaGR: Πρεμιέρα για τον... «κοντό» θείο Λεωνίδα με ομαδική δοκιμασία για το σπίτι & αρχηγούς
«Ο Τιμωρός»: Μόνο η εκδίκηση τον κρατάει ζωντανό!
Κεφάτη και ανανεωμένη «Παραδοσιακή Βραδιά» στον Alpha Κύπρου
«Ο ΓΙΑΤΡΟΣ» στον ALPHA Κύπρου: Μια νέα πραγματικότητα ανατρέπει τα πάντα