Ξέσπασε ο Λιάγκας: «Φταίει το τηλεδικαστήριο που οι μισοί βουλευτές έχουν ΜΚΟ»

«Το πρόβλημα είναι ο Λιάγκας που λέει μία είδηση και δεν είναι το πρόβλημα ότι ένας πολιτικός έχει ΜΚΟ για μαύρο χρήμα;» -  Σκληρή απάντηση και στον Νίκο Μουτσινά: «Είναι άλλο πράγμα το χιούμορ και η σάτιρα και άλλο η κακία και το κόμπλεξ»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Round 1: Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης φιλοξενήθηκε στο #ToPrwino, το πρωί της Πέμπτης 15/12 για να μιλήσει για την υπόθεση της Εύας Καϊλή, η οποία θα παραμείνει προσωρινά κρατούμενη μέχρι τις 22/12 σε φυλακές των Βρυξελλών καθώς κατηγορείται για διαφθορά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Στο τέλος της κουβέντας με τον Γιώργο Λιάγκα, ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης, είπε στον παρουσιαστή: «Η ατομική ευθύνη δεν μπορεί να γίνει συλλογική. Φτάνουν πια τα τηλεδικαστήρια και οι τηλεδικαστές! Τέλος».

Η φράση αυτή φαίνεται πως εκνεύρισε τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος είπε αρχικά: «Αχ Θεέ μου! Πρέπει να φύγεις κι εσύ από αυτή την πιπίλα. Είναι λάθος αυτή η προσέγγιση». 

«Δηλαδή το πρόβλημα είναι ο Λιάγκας που λέει μία είδηση και δεν είναι το πρόβλημα ότι ένας πολιτικός έχει μία ΜΚΟ για να περνάει το μαύρο χρήμα από εκεί. Δηλαδή, είναι ντροπή! Μην τα λέμε αυτά τα πράγματα, θα μας πάρει με τις πέτρες ο κόσμος. Γιατί ο κάθε Λιάγκας, ακόμα κι αν κάποια φορά μπορεί να έχει ξεφύγει στη μετάδοση μίας είδησης, δεν τα πιάνει, ούτε ΜΚΟ έχει, ούτε ένα ευρώ μαύρο χρήμα έχει πάρει.

Ας αποδώσουμε τις ευθύνες σε αυτούς που πραγματικά έχουν. Το να βγούμε να πούμε ένα τσιτάτο, ότι φταίνε τα τηλεδικαστήρια… Φταίει το τηλεδικαστήριο που οι μισοί βουλευτές έχουν ΜΚΟ και βγάζουν λεφτά; Που το 1/3 από τους Ευρωβουλευτές μετά πάνε και γίνονται λομπίστες; Αν δεν είναι τόσο προσοδοφόρο γιατί να πάει ο Ευρωπαίος επίτροπος να γίνει λομπίστας μετά; Αυτά γιατί δεν τα λέτε; Γιατί κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει!

Να τα λέμε κι αυτά! “Φταίνε οι δημοσιογράφοι…” Κι αν ένας δημοσιογράφος έχει ΜΚΟ και τα πιάνει, εγώ θα το βγάλω πρώτος. Έλεος με όλο αυτό το τσιτάτο και την υπερβολή».

 

 

 

 

Round 2: Γιώργος Λιάγκας και Νίκος Μουτσινάς «στα μαχαίρια».

Ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε για ακόμα μια φορά στα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό σχετικά με τον γιο του στον οποίο εξηγεί τα κορυφαία θέματα της επικαιρότητας.

«Τώρα εδώ δεν ξέρω τι να πω… Τι ηλικία έχει ο γιος του; 11. Δεν είμαι και γονιός, οπότε δε μπορώ να πω και πολλά. Υπάρχουν θεματολογίες, δεν χρειάζεται να τα ξέρει όλα αυτά το παιδάκι. Μπορεί να του μιλήσει για τους δεινόσαυρους» είπε ο Νίκος Μουτσινάς χθες 14/12.

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα

«Προσέξτε να δείτε! Επειδή ο Μουτσινάς είναι κωμωδός, και επειδή συνηθίζεται να τα συγχωρούμε όλα και ό,τι κι αν λέει να το θεωρούμε χιούμορ. Οκ! Ο καθένας το παίρνει όπως θέλει. Τώρα υπάρχουν δύο ειδών τρόποι να απαντήσεις: ο ένας είναι ο χιουμοριστικός. Βγαίνει συνέχεια και με λέει δεινόσαυρο, θέλοντας να πει ότι είναι πολύ μεγάλος για να κάνω τηλεόραση. Πίστεψέ με, δεν είμαι. Είμαι πολύ μικρός σε σχέση με άλλους. Αν με έχει βαρεθεί ο ίδιος, δεν τον υποχρεώνει κανείς να με βλέπει.

Θέλω να του πω, δε, ότι ο δεινόσαυρος απαντώντας ως κωμωδός με χιούμορ είναι το πιο δημοφιλές ζώο που έχει περάσει ποτέ από αυτόν τον πλανήτη. Άρα καλό είναι να είμαστε δεινόσαυροι, να μας αγαπάνε και να μας θέλουν τόσο ακόμα και μετά τον θάνατό μας και την εξαφάνισή μας. Εύχομαι στον Νίκο που δεν είναι πατέρας και του εύχομαι να γίνει άμα θέλει, επειδή έχει αγωνίες για το τι συζητάω εγώ με τα παιδιά μου και για το που θα πάω, να τον καθησυχάσω σήμερα, λέγοντάς του ότι όταν πρόσφατα πήγα με τα παιδιά μου στο Λονδίνο, πήγαμε σε μία καταπληκτική έκθεση με δεινοσαύρους. Μιλάμε και για δεινοσαύρους».

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας είπε γενικότερα: «Επειδή κάποια στιγμή μπερδευόμαστε οι άνθρωποι στην πορεία μας. Και δεν το λέω για τον Μουτσινά. Είναι άλλο πράγμα το χιούμορ και η σάτιρα και άλλο η κακία και το κόμπλεξ».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Σύννεφα στη σχέση του Μάρκου Σεφερλή & ΣΚΑΪ - Ούτε λόγος για σειρά - Προειδοποίηση και για την εκπομπή
Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
#FarmaGR: Πρεμιέρα για τον... «κοντό» θείο Λεωνίδα με ομαδική δοκιμασία για το σπίτι & αρχηγούς
«Ο Τιμωρός»: Μόνο η εκδίκηση τον κρατάει ζωντανό!
Κεφάτη και ανανεωμένη «Παραδοσιακή Βραδιά» στον Alpha Κύπρου
«Ο ΓΙΑΤΡΟΣ» στον ALPHA Κύπρου: Μια νέα πραγματικότητα ανατρέπει τα πάντα