«Πατήρ Αντώνιε ρασοφόρος να λέει ψέματα; Στην υγειά των κορόιδων! Όλα τσάμπα!»

Γιώργος Λιάγκας: «Θα μιλήσουμε για καλαμαράκια, τσιπούρες, ουζάκια, χταποδάκι, τσίπουρο, κρασάκι. Με λεφτά άλλων πατήρ Αντώνιε»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η μητέρα του 19χρονου μίλησε στον δημοσιογράφο του Πρωινό για την ειδική μεταχείριση που είχε στην Κιβωτό του Κόσμου. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν άντεξε με τις αποκαλύψεις που έρχονται συνέχεια στο φως και ξέσπασε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαρισμενη η Κατσαφάδου - Είχε δώσει δωρεές 100.000 € στην Κιβωτό του Κόσμου - Είχε φτάσει στις τελικές υπογραφές για την μεταβίβαση του σπιτιού της - «Πάγωσε» τη διαδικασία 

 

«Μιλάει για ένα κορυφαίο στέλεχος τη δομής, που ήταν παντρεμένος από ό,τι λέει η μάνα του 19χρονου. Κλεινόταν το κορυφαίο στέλεχος με το γιο της στο δωμάτιο κι η γυναίκα του, όταν ήθελε να το συναντήσει, χτυπούσε την πόρτα… μην τους διακόψει από τι; Τα άλλα παιδιά φορούσαν sportex κι ο 19χρονος ήταν ο πιο καλοντυμένος. Του αγόραζαν ακριβά ρούχα και παπούτσια. Γιατί τύγχανε τέτοιας προνομιακής μεταχείρισης από τους επικεφαλής της Κιβωτού του κόσμου ο 19χρονος άραγε;  

Πριν δώσω το λόγο στον Τάσο να μας πει τα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου, που ανθίζουν. Και πατήρ Αντώνιε δεν σας είπα καλημέρα σήμερα. Ρασοφόρος να λέει ψέματα πατήρ Αντώνιε; Δεν λέω για εσάς γενικά το λέω. Σας έχω υποσχεθεί μέχρι να λήξει αυτή η υπόθεση κάθε μέρα θα σας αποκαλύπτει ο Τάσος Τεργιάκης με το ρεπορτάζ τρεις επιχορηγήσεις. Κάθε μέρα θα παίζω μια δική σας δήλωση στα κανάλια, που λέτε εμείς δεν έχουμε πάρει ούτε ευρώ από το κράτος. Όσο υπάρχουν δικές σας δηλώσεις, θα δείχνει και τρεις επιχορηγήσεις ο Τάσος Τεργιάκης. Επίσης θα μιλήσουμε σήμερα για καλαμαράκια, τσιπούρες, ουζάκια, χταποδάκι, τσίπουρο, κρασάκι. Στην υγειά των κορόιδων όλα τσάμπα. Με λεφτά άλλων πατήρ Αντώνιε» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας σε έντονο ύφος.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»