Μιμή Ντενίση: «Μπορεί να δείτε συνεργασία μου με την Άννα Βίσση. Το συζητάμε»

Το 2ο Διεθνές Συνέδριο Μόδας της #VogueGreece στο Μέγαρο Μουσικής Christian Louboutin, Jean-Paul Gaultier, Olivier Rousteing, Άννα Βίσση, Μιμή Ντενίση, Σία Κοσιώνη στους λαμπερούς προσκεκλημένους της #VogueGreece

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το δεύτερο διεθνές συνέδριο της Change Makers: Fashion-The Road Ahead, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θέτοντας όλα τα καίρια ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει τώρα η luxury βιομηχανία της μόδας και εγκαθιδρύοντας πλέον έναν θεσμό για τη #VogueGreece. 

Οι συμμετέχοντες και όλοι οι καλεσμένοι της #VogueGreece, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια συζήτηση για το πώς αναδιαμορφώνεται το τοπίο της μόδας στη σύγχρονη εποχή, με βάση τις παγκόσμιες αλλαγές που συντελούνται. Κορυφαίοι ομιλητές και λαμπερές προσωπικότητες, συναντήθηκαν στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, ανοίγοντας γόνιμους διαλόγους και εξερευνώντας τους νέους ορίζοντες που ανοίγονται τώρα στη μόδα.

Ανάμεσα στους καλέσμενους, ο αγαπημένος όλων shoe designer Christian Louboutin, η ιδέα του οποίου να δημιουργήσει την περίφημη κόκκινη σόλα από ένα βερνίκι νυχιών, αποτελεί ακόμα και τώρα πηγή έμπνευσης. Ο ίδιος μοιράστηκε την σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, με τον Έλληνα καλλιτέχνη Κωνσταντίνο Κακανιά, με τον οποίο σχεδίασαν μαζί την απόλυτα ελληνική συλλογή Greekaba. 

Ο Jean-Paul Gaultier υπήρξε καινοτόμος από τα πρώτα του βήματα και δεν σταμάτησε ποτέ να ενσωματώνει τις out-of-the box ιδέες του στη μόδα, από τη χρήση βιώσιμων υλικών, μέχρι το streetwear στην υψηλή ραπτική. Αυτή την διαδρομή αφηγήθηκε στη Fashion Feautures Director της Vogue Greece Έλις Κις. Ποιος δεν θυμάται τον iconic κωνικό στηθόδεσμο της Madonna με την υπογραφή του; Ο θρυλικός Γάλλος σχεδιαστής περιέγραψε στο κοινό ότι πρώτη φορά τον σχεδίασε για το αρκουδάκι του. Μίλησε επίσης για την Ελλάδα και την αρχαιοελληνική κομψότητα. Αναφέρθηκε όμως και σε μια συλλογή του 2006 εμπνευσμένη από την σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, με κομμάτια όπως η φουστανέλα.

Προσκεκλημένος του συνεδρίου Change Makers ήταν και ο Creative Director του οίκου Balmain, Olivier Rousteing, ο οποίος ξεδίπλωσε τα μυστικά του για το πώς μπορεί ένας νέος δημιουργός να αναβιώσει ένα brand και να χτίσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία, παραμένοντας πάντα αυθεντικός. “Ξέρετε τι είναι το όμορφο με τα social media; Το γεγονός πως ανοίγει μια πόρτα στον κόσμο. Και αυτή είναι η νέα πολυτέλεια, γιατί exclusivity δεν σημαίνει luxury”, περιέγραψε για τη δύναμη των social media, ενω τράβηξε με το κινητό του video από το κοινό του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών που τον αποθέωσε. Ταυτόχρονα για τα 11 χρόνια του στο τιμόνι του οίκου Balmain δήλωσε: «Νομίζω πως είναι σαν μια σχέση. Όταν αρχίζεις να βαριέσαι έρχεται το διαζύγιο»

 

 

 

 

Στο δεύτερο συνέδριο μόδας της #Vogue Greece στο Μέγαρο Μουσικής βρέθηκε και η Μιμή Ντενίση και μίλησε στο #PrwinoMas.

Η ηθοποιός έριξε μία βόμβα λέγοντας ότι «Μπορεί να δείτε συνεργασία δική μου με την Άννα Βίσση. Είναι κάτι που το συζητάμε» χωρίς να κάνει περαιτέρω αποκαλύψεις.

Όπως είπε η μόδα είναι στη ζωή της από μικρή ηλικία, ενώ όπως αποκάλυψε ντύνεται μόνη της διότι θεωρεί υπερβολή να έχει στυλίστα για τις εμφανίσεις της.

Η Σία Κοσιώνη η οποία μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής #PrwinoMas εξήγησε πως τα ενδυματολογικά περιθώρια σε ένα δελτίο ειδήσεων είναι περιορισμένα αποκαλύπτοντας παράλληλα πως το αγαπημένο της outfit είναι η φόρμα και τα φαρδιά φούτερ.

«Ασχολούμαι πολύ και καθημερινά με την εμφάνισή μου στο δελτίο, στο πλαίσιο της “στολής” γιατί προφανώς όταν μεταφέρεις ειδήσεις στον κόσμο και ειδικά ειδήσεις όπως αυτές που καταγράφουμε τα τελευταία χρόνια, τα ενδυματολογικά περιθώρια είναι στενά. Στην καθημερινότητα το αγαπημένο μου outfit είναι η φόρμα και τα φαρδιά φούτερ.

Έχω μπει στην πρόκληση να αγοράσω διαφόρων ειδών brands αλλά γενικότερα δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να είσαι από πάνω μέχρι κάτω ντυμένος με brands. Πρέπει να μου αρέσει ένα κομμάτι… Σπάνια παρακολουθώ εκπομπές μόδας» είπε η Σία Κοσιώνη στην Κατερίνα Νινιού.

 

 

 Εντυπωσιακές παρουσίες στο δεύτερο συνέδριο μόδας

  

  

  

  

  ​

  

  

  

  

  

 ​

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Σύννεφα στη σχέση του Μάρκου Σεφερλή & ΣΚΑΪ - Ούτε λόγος για σειρά - Προειδοποίηση και για την εκπομπή
Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
#FarmaGR: Πρεμιέρα για τον... «κοντό» θείο Λεωνίδα με ομαδική δοκιμασία για το σπίτι & αρχηγούς
«Ο Τιμωρός»: Μόνο η εκδίκηση τον κρατάει ζωντανό!
Κεφάτη και ανανεωμένη «Παραδοσιακή Βραδιά» στον Alpha Κύπρου
«Ο ΓΙΑΤΡΟΣ» στον ALPHA Κύπρου: Μια νέα πραγματικότητα ανατρέπει τα πάντα