«Είμαι ελληνοκύπρια, αν ξυρίσω σήμερα τα φρύδια μου θα μεγαλώσουν πάλι αύριο»

Η Σοφία Χατζηπαντελή και η σχέση με τη Μαίρη Βυτινάρος: «Είμαι κοντή και όχι τόσο αδύνατη. Μάχομαι να σας δείξω ότι μπορεί να μην είμαι το τυπικό μοντέλο αλλά αυτό δεν είναι σημαντικό. Αν το έχεις, το έχεις» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που έδωσε η Σοφία Χατζηπαντελή στο #Breakfast@Star και στη Λιλή Πυρράκη παρακολουθήσαμε το πρωί της Τρίτης 8/11.

Η coach, η οποία επέστρεψε στο #GNTMgr, μίλησε για τους γονείς της, το πώς ξεκίνησε το μόντελινγκ και τα πολυσυζητημένα φρύδια της. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

«Ο μπαμπάς μου είναι πρόσφυγας, έφυγε από την Κύπρο, και πάντα μου έλεγε να μην ξεχάσω από πού ήρθαν οι γονείς μου. Ο πατέρας μου τα είχε όλα και τα έχασε μέσα σε μία ημέρα. Μου έλεγε πως όλα τα πράγματα που αγοράζω και παίρνω, μπορούν να φύγουν, το μόνο πράγμα που δεν πρέπει να ξεχάσω είναι από πού έρχομαι» ανέφερε αρχικά η Σοφία Χατζηπαντελή.

«Δεν ήθελα να γίνω μοντέλο από μικρή. Η μητέρα μου είναι φωτογράφος και νόμιζα ότι θα γίνω κι εγώ επίσης. Μία ημέρα της έστειλαν email από την ιταλική #Vogue με φωτογράφο τον Μάριο Τεστίνο. Έβγαλα μία φωτογραφία μαζί του και μου έλεγαν να σταματήσω το σχολείο και να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Ο μπαμπάς μου μού έλεγε να τελειώσω το σχολείο, να σπουδάσω, να τελειώσω και την ημέρα εκείνη υπέγραψα με το δεύτερο πρακτορείο» συνέχισε η Σοφία Χατζηπαντελή και σημείωσε:

«Είμαι περήφανη που με δέχτηκαν στο δεύτερο πρακτορείο, γιατί είμαι κοντή και όχι τόσο αδύνατη. Μάχομαι να σας δείξω ότι μπορεί να μην είμαι το τυπικό μοντέλο αλλά αυτό δεν είναι σημαντικό. Αν το έχεις, το έχεις. Είμαι ελληνοκύπρια, αν ξυρίσω σήμερα τα φρύδια μου θα μεγαλώσουν πάλι αύριο.

Η εξωτερική εμφάνιση πάντα θα αλλάζει αλλά τον εσωτερικό εαυτό σου εσύ μπορείς να το αλλάξεις αν θέλεις. Αυτό είναι το πιο σημαντικό νομίζω».

   

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο