Κάθε φορά που κερδίζει η Μύρια φεύγει μία Κύπρια στο #GNTMgr - Η αποχώρηση σοκ!

Η αποθέωση της Μύριας από τους κριτές & ένα ταξίδι έκπληξη λίγο πριν το τέλος! Αποχώρησε η πρόεδρος του CNTM στο #GNTMgr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το επεισόδιο (29-11) ήταν η ένραξη του final countdown, μιας και μετά από την αποχώρηση της Ειρήνης, έχουν μείνει στο παιχνίδι οι καλύτερες 9 κοπέλες, οι οποίες και δήλωσαν εξ αρχής έτοιμες να δώσουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους. 

Oι κοπέλες έχουν ήδη προσπαθήσει πολύ να φτάσουν στις τελικές εννέα του διαγωνισμού, μέσα από τα απαιτητικά concept και τις δοκιμασίες που γίνονται όλο και πιο δύσκολες.

Παρακολουθήσαμε τις κοπέλες να έχουν ανάμεικτα συναισθήματα μετά από την τελευταία αποχώρηση, εκείνη της Ειρήνης, μιας και για κάποιες ήταν ένα αρκετά αγαπητό πρόσωπο, ενώ σε κάποιες άλλες πέρναγε πραγματικά αδάφορη. Ανάμεσα στις κοπέλες που στενοχωρήθηκαν πολύ ήταν και η Γεωργιάννα, η οποία και ήταν πολύ δεμένη μαζί της.

Λίγο αργότερα, ο Χρήστος Μπίρμπας και η Mary Vitinaros εμφανίστηκαν στη βίλα του #GNTMgr και ανακοίνωσαν στα κορίτσια ότι θα έκαναν όλοι μαζί ένα πολύ ενδιαφέρον challenge και ότι όλες έπρεπε να αδειάσουν τις βαλίτσες του και να δουν ποιά θα ήταν εκείνα τα ρούχα ή τα αντικείμενα που δεν χρειαζόντουσαν. Ενώ εξ αρχής τους είπαν ότι κάποιο ρούχο τους θα πήγαινε στα σκουπίδια, στη συνέχεια είδαμε ότι μετά από κλήρωση, οι κοπέλες θα έπρεπε να ανταλλάξουν ρούχα και να δημιουργήσουν νέα outfits φορώντας τα με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο!

 

 

Aυτό ήταν πάνω κάτω και το ζητούμενο του concept του #GNTMgr, μιας και οι κοπέλες βρέθηκαν σε ένα ιδιαίτερο set. Τα ρούχα που θα φορούσαν στην φωτογράφησή τους θα έπρεπε να τα δημιουργήσουν οι ίδιες από ανακυκλώσιμα υλικά, με την βοήθεια κάποιων νέων σχεδιαστών, με σπουδές πάνω στη μόδα.

 

 

Όταν έφτασε η στιγμή των disadvantage και ενώ ένα κορίτσι είχε γίνει ζευγάρι με τον καθένα από τους εννέα σχεδιαστές μόδας, η Μαρίτα είχε την δυνατότητα να ανατρέψει φυσικά τις ισορροπίες και να αλλάξει δυο ζευγάρια. Εκείνα ήταν της Coty και της Αλεξίας, με την πρώτη να γίνεται έξαλλη με την συμπαίκτρια της σε μόλις λίγα λεπτά. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Coty αν και περίμενε να πέσει πάνω της το disadvantage, νευρίασε και είπε στην Μαρίτα: «Έλεος, μάθε να παίζεις μπαλίτσα ρε συ Μαρίτα, δεν είσαι σωστή»

 

 

Ξεσηκώθηκαν όλοι με τη Μύρια ενώ η Μάρα... έκλαιγε! Απογοητευμένο το μοντέλο από τα σχόλια που... δεν της έκαναν στο σετ!

 

 

 

Από την αρχή στο πλατό, μιας και πλέον έχει ξεκινήσει το final countdown για το φετινό #GNTMgr, οι κριτές ζήτησαν από τις κοπέλες να τους πουν ποιά είναι τα φαβορί κατά τη γνώμη τους για τη νίκη στον διαγωνισμό.

 

 

Λίγο πριν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η Βίκυ Καγια ανακοίνωσε στις παίκτριες ότι θα ταξιδέψουν όλες μαζί σε ένα προορισμό στο εξωτερικό, με μια παίκτρια να μην ακολουθεί φυσικά, αφού θα αποχωρούσε στο σημερινό πλατό.

Μια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή και τα μπράβο που δεν άκουσε από τον πατέρα της, έκανε η Μικαέλα. Η παίκτρια ανέφερε πως είναι πολύ αυστηρή με τον εαυτό της και πως αυτό έχει περάσει μέσα της από τον πατέρα της.

«Εγώ σαν παιδί δεν έχω ακούσει μπράβο. Ποτέ. Με όλα τα κατορθώματά μου. Τελείωσα Αγγλική και Γερμανική Φιλολογία, έχω πάρει δύο πτυχία. Στο χορό ήμουν στην εθνική ομάδα επί 12 χρόνια. Μπράβο δεν άκουσα ποτέ. Όταν όμως έκανα την Μάρα, ο μπαμπάς μου μού είπε ότι το μόνο καλό πράγμα που έκανες σε αυτήν τη ζωή ήταν αυτό το παιδάκι.

Αλλά δεν μπορώ να τους εξηγώ τώρα στο πλατό ότι μεγάλωσα με σκληρό πατέρα και δεν άκουσα ποτέ μπράβο» είπε η Μικαέλα στο #GNTMgr.

H Coty, κατά τη διάρκεια της κριτικής της, αποθεώθηκε από όλους τους κριτές ενώ δήλωσε στο εκατό τοις εκατό ότι πιστεύει στον εαυτό της και ότι θα είναι στον φετινό τελικό του #GNTMgr για να διεκδικήσει τη νίκη. Μάλιστα, στο τέλος είδαμε ότι έφτασε στις δυο καλύτερες φωτογραφίες μαζί με την Μύρια, η οποία και κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία με την ίδια να νιώθει συγκινημένη για αυτήν της την απόδοση.

 

 

Στο bottom two βρέθηκαν η Γρηγοριάννα με την Μαρίτα . Στο τέλος και μετά από την απόφαση των κριτών, η Γρηγοριάνα ήταν εκείνη που αποχαιρέτησε το #GNTMgr, μιας και είχε την χειρότερη απόδοση στην δοκιμασία. Η ίδια αποχώρησε από το πλατό με κλάματα και απογοητευμένη που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον στόχο της και να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού!

 

 

Όσο στενεύουν τα περιθώρια, τόσο θα βλέπουμε δύσκολες αποχωρήσεις. Έφτασε πολύ μακριά, ξεπέρασε τον εαυτό της και έχει πλέον την εμπειρία για να τα καταφέρει έξω από τον διαγωνισμό.

 

 

 

To trailer 23ου επεισοδίου - Δευτέρα 5.12.2022

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»