Η Ρούλα Κορομηλά συναντά την Ελένη Μενεγάκη μετά από 26 χρόνια

Ρούλα & Ελένη: Tο μήνυμα για την πρώτη τους συνάντηση μετά από 26 χρόνια «Πάντα υπήρχε η σύγκριση με σένα» - Aπαντούν πρώτη φορά για την κόντρα τους: «Είχες ποτέ αυλή;»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Ρούλα Κορομηλά είναι κομμάτι της ιστορίας της ιδιωτικής τηλεόρασης, στην οποία δημιούργησε σχολή.

Πάντα επέμενε πως η αυθεντικότητα είναι το πιο σημαντικό προσόν ενός καλού παρουσιαστή. Η επινοητικότητα και η φαντασία είναι στοιχεία του χαρακτήρα της που έβαλε και στις εκπομπές της.

Έχει παρουσιάσει όλων των ειδών τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες και έχει διατελέσει υπεύθυνη ψυχαγωγίας και σύμβουλος προγράμματος

Από τις θυελλώδεις σχέσεις και τους δυο γάμους της, κρατάει μόνο τις καλές στιγμές.

Όταν παρουσίαζε το «Μπράβο» δούλευε ατέλειωτες ώρες και μερικές φορές κοιμόταν στο στούντιο.

Μέσα της, είναι πάντα το μικρό παιδί που σκάρωνε σκανταλιές και έγραφε καταπληκτικές μελό εκθέσεις.

Ο πατέρας της ήθελε να τη δει δικηγόρο ή γιατρό και άργησε να αποδεχτεί τις επιλογές της.

Όπως λέει, οι φίλοι της και τα δυο αδέλφια της είναι η πραγματική της «περιουσία».

 

 

 

Μετά από 26χρόνια, οι δύο αγαπημένες παρουσιάστριες συναντιούνται ξανά κάνοντας μία αναδρομή στο χρόνο.

«Ήρθα να μοιραστούμε μεταξύ μας αλήθειες και να πούμε στον κόσμο, ως πιο παλιές, τις δυσκολίες, τις χαρές μας, τις απογοητεύσεις μας…το τίμημα αυτής της δουλειάς. Η διάρκεια μετράει πιστεύω για έναν παρουσιαστή» είπε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά.

Μιλώντας για τα πρώτα χρόνια της εκπομπής «Πρωινός Καφές» που παράλληλα ήταν και τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης ανέφερε πως ένιωθε στην εκπομπή σαν στο σπίτι της. «Έβγαζα αυτόν τον αυθορμητισμό, την αφέλεια, τη συγκίνηση, την ευαισθησία, τα νεύρα…όλο αυτό ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τα νέα παιδιά».

«Η τηλεόραση είναι ρίσκο, είναι άλματα και εγώ τα κάνω» συμπλήρωσε.

Σημείωσε πως στην τηλεόραση δεν μπόρεσε και δεν μπορεί να ακολουθήσει την «οδό της επιτήδευσης». «Εάν είμαι στεναχωρημένη, θα βγω θλιμμένη και ο κόσμος μετά από τόσα χρόνια το καταλαβαίνει» προσέθεσε.

Στην ερώτηση για το εάν ήταν ευτυχισμένη και ικανοποιημένη με την επιτυχία που σημείωνε η καριέρα της απάντησε: «Η ευτυχία δεν έχει διάρκεια, είναι στιγμές. Εάν η λέξη παρουσιάστρια ισούται με τη δόξα και τη φήμη, εμένα αυτό στην αρχή δεν ήταν κατανοητό. Ποτέ δεν καβάλησα το καλάμι».

Εξήγησε πως όλα είναι θέμα μυαλού, παιδείας και κατά πόσο είναι συνειδητοποιημένος κανείς για αυτό που κάνει. «Χαιρόμουν με την επαφή του κόσμου, τότε δεν υπήρχε το ίντερνετ και την ανταπόκριση την βλέπαμε μέσα από τηλεφωνήματα και τα γράμματα. Έχω τσουβάλια από γράμματα» ανέφερε.

Όπως είπε μέλημά της ήταν να είναι πάντα θετική όσα προβλήματα και αν είχε και να ευχαριστεί το κοινό. Μάλιστα αποκάλυψε πως η αγάπη του κόσμου και η αναγνώριση της έκανε να έχει άγχος και ανασφάλειες.

«Δεν μπορώ να έχω έναν καλεσμένο και να τον “στριμώξω”. Για αυτό θεωρώ πως δεν μπορούμε να μπερδεύουμε την ψυχαγωγία με την ενημέρωση» τόνισε.

Και συνέχισε: «Μπορούμε ανά πάσα στιγμή να “κιτρινίσουμε” και να κάνουμε “δικαστήριο”. Εγώ αυτό δεν το αντέχω…θέλω να υπάρχει συναδερφική αλληλεγγύη γιατί γνωρίζουμε τι τραβάμε όλοι για να φτιάξουμε μία εκπομπή. Η τηλεόραση έχει πόνο, “έχουμε φτύσει αίμα” για να φτιάξουμε εκπομπές».

Ερωτώμενη γιατί πιστεύει πως συνάδερφοι κρίνουν άλλους συναδέρφους στις εκπομπές τους, εκτιμά πως συμβαίνει επειδή δεν εμπλουτίζονται με καινούρια θέματα και απλά γίνεται αναπαραγωγή.

 Οι δύο παρουσιάστριες απάντησαν, μεταξύ άλλων, για τη φημολογούμενη κόντρα τους.

«Δεν είναι ωραίο να τρωγόμαστε μεταξύ μας, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου! Υπάρχουν τα τηλέφωνα. Αν εγώ είχα τσακωθεί μαζί σου όπως κατά καιρούς λέγεται, απολύτως προσωπικά, δεν έχω τίποτα με την Ελένη. Παρόλα αυτά είμαι χαρούμενη και περήφανη γιατί φτιάχνοντας τον Πρωινό καφέ, η συνέχεια ήταν η Ελένη Μενεγάκη. Θα ήμουν ηλίθια να μην είμαι ευχαριστημένη από τη στιγμή που δεν κάνουμε τα ίδια προγράμματα» είπε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά.

Στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Άκουσα που είπαν κάνα δυο φορές “αυτές γιατί δεν βρέθηκαν ποτέ;”, και ομολογώ ότι κι εγώ σκέφτηκα ότι εγώ ποτέ δεν έχω μαλώσει με τη Ρούλα, δεν έχουμε πέσει πάνω σε μία εκπομπή, δεν έχουμε κάτι να ανταγωνιστούμε. Δεν έχουμε πέσει η μία με την άλλη σε μία εκπομπή», με τη Ρούλα Κορομηλά να προσθέτει:

«Νομίζω ότι ήταν οι συγκυρίες τέτοιες. Δεν είχα καθόλου χρόνο κι εσύ έκανες αυτό που έκανες και δεν ένιωσε καμιά μας την ανάγκη…».

«Σκέφτηκα γιατί το συντηρούν αυτό, αφού δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε; Βρε μήπως έτσι σκέφτεται η Ρούλα για μένα; Μπορεί και να μου πέρασε από το μυαλό» ανταπάντησε η Ελένη Μενεγάκη, αναφέροντας ως παράδειγμα την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή.

Λίγο αργότερα η Ρούλα Κορομηλά ρώτησε την Ελένη Μενεγάκη: «Έχεις αυλή; Στην αρχή όταν πρωτοξεκίνησα, υπήρχαν διάφοροι άνθρωποι δίπλα μας. Θα το συνάντησες κι εσύ αυτό. Κάποια στιγμή βλέποντας κάποια δημοσιεύματα, και έλεγα πώς γίνεται να βγαίνει αυτό στον Τύπο, τελικά ανακάλυψα ότι κάποιοι από τους 5 έκαναν τις διαρροές. Αυτό στην αρχή δεν το είχαμε υποπτευθεί. Συνειδητοποίησα ότι κάποιοι άνθρωποι γύρω μας είναι επικίνδυνοι μοχλοί. Κόβωντας όλη αυτή την αυλή, ηρέμησε το κεφάλι μου».

«Στις σχέσεις μου έδινα τον πραγματικό μου εαυτό»

Μιλώντας για το κομμάτι του έρωτα στη ζωή της είπε πως είναι το πιο ωραίο συναίσθημα που θα μπορούσε να νιώσει μία γυναίκα για έναν άντρα και αποκάλυψε πως και την έχουν απορρίψει, και έχει ερωτευτεί και έχει πέσει στα πατώματα.

«Η προσωπική μου ζωή ήταν πάντοτε σοβαρή και είμαι δοτικός άνθρωπος. Τον άντρα τον προσέχω πάρα πολύ, δεν θέλω να τσακώνομαι. Βεβαίως καταπιεζόμουν και αυτό ενίσχυσε τη διάλυση των σχέσεών μου» συμπλήρωσε.

«Στις σχέσεις μου έδινα τον πραγματικό μου εαυτό, αλλά κακά τα ψέμματα, επειδή έκανα δύσκολες εκπομπές και ήθελα να εφευρίσκω καινούρια πράγματα, έδινα περισσότερο βάρος στη δουλειά. Αυτό το έκανα και το πλήρωσα ακριβά και με την υγεία μου και με τον εαυτό μου» αποκάλυψε.

«Ακούμπησα τον θάνατο»

Όπως είπε κάποια στιγμή «έσπασε» και ήθελε να κάτσει να τα βρει με τον εαυτό της. «Είχα ανάγκη να ξεκουραστώ και να ζήσω πράγματα που δεν έζησα. Τότε ο οργανισμός μου άρχισε να κλονίζεται και αρρώστησα. Δεν είχα δυνάμεις, πήγαινα να κοιμηθώ και δεν μπορούσα, πήγαινα να περπατήσω και δεν με κράταγαν τα πόδια μου. Φοβήθηκα πως θα πεθάνω. Και ακούμπησα τον θάνατο, εάν δεν φρόντιζα και δεν προλάβαιναν οι γιατροί, θα μ’ έπαιρνε».

Τότε ήταν που άλλαξε, όπως είπε, αναθεώρησε πολλά πράγματα και τη δύναμη για να ορθοποδήσει ξανά την άντλησε από μέσα της.

Αποκάλυψε πως όλα τα χρόνια απουσίας της από την τηλεόραση αυτό που της έλειψε ήταν το κομμάτι της δημιουργικότητας.

«Σπίτι με το Mega»

«Ξανασυστήθηκα στο “Σπίτι με το Mega” γιατί υπάρχει κόσμος που δεν με ξέρει και δεν είναι υποχρεωμένος να με ξέρει» δήλωσε. Μάλιστα, προσκάλεσε την Ελένη Μενεγάκη να παρουσιάσουν μαζί την χριστουγεννιάτικη εκπομπή.

«Σου δίνω χρόνο έως τη Δευτέρα για να μου απαντήσεις» είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενη στην οικοδέσποινα.

Σχετικά με την παρουσίαση της εκπομπής δήλωσε πως την έχει αναλάβει «γιατί θέλει να είναι εκεί όπου περνάει καλά». Περιγράφοντας την προσέγγιση που της έγινε από τον Αντώνη Δημητριάδη είπε χαρακτηριστικά πως «ήταν τόσο αντρίκια η συμπεριφορά του και τόσο γλυκιά η πρόταση του, που εκείνη τη στιγμή του είπα “Άντώνη το βλέπω θετικά”».

 

 

 

Λίγη ώρα μετά από αυτή την τηλεοπτική τους συνάντηση που τα είχε όλα, γέλιο, συγκίνηση και αποκαλύψεις, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον λογαριασμό τους μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε,

«Την περίμενα αυτή την ημέρα που εμείς οι δυο θα συναντιόμασταν τηλεοπτικά ξανά! Είχαμε τόσα κι αλλά τόσα να πούμε που δεν σταματούσαμε ούτε στα διαλείμματα! Σ ευχαριστώ @roulakoromila».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο Μπάμπης Στόκας αποκάλυψε το αρχικό όνομα των Πυξ Λαξ – Η επική αντίδραση της μητέρας του
#J2US: Αυτό είναι το δεύτερο ζευγάρι που αποχώρησε! Αποθέωση για Σωτήρη & Φειδία: «Σας βλέπω τελικό!»
Κοραλία Καράντη: «Το λέω σαν μια γυναίκα που βλέπει τις συνομήλικές της να αντιμετωπίζονται πάντα αρνητικά»
Οι Coldplay ανυπομονούν για τη συναυλία τους στην Αθήνα – Το viral video τους στα social media
Ο #Μονομάχος Κωνσταντίνος Αλετράς, «τίναξε τη μπάνκα», κερδίζοντας 44.694 ευρώ!
#MasterChefGR: Αποχώρησε «το πιο λαμπρό αστέρι» του διαγωνισμού! Ορισμένοι το πανηγύρισαν έντονα
Θάνος Μπίρκος: «Mε ειρωνεύτηκαν ότι θα έπρεπε να παίζω στο Μεγάλο φαγοπότι και όχι στον Σασμό»
Φάνης Λαμπρόπουλος & Παύλος Χάππιλος στον #SuperFM - Aρχίζουν τα όργανα πρωί πρωί - Λάβετε θέσεις
Τα προσβλητικά σχόλια Λαζόπουλου για Καινούργιου & Μπάρκα - Έξαλλη η Κατερίνα - «Κόλαφος» ο Λιάγκας
Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα στις αντιδράσεις και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε σωρηδόν