Αυγά στα πόδια, γλειφιτζούρια στο στόμα, πλωτή πασαρέλα, & αποχώρηση στο #GNTMgr

Oι Κύπριοι σχεδιαστές Natar Γεωργίου έντυσαν τα κορίτσια - Μία Κύπρια στο disadvantage- Τρεις Κύπριες στο bottom - Καμιά Κύπρια στο top 2! Αυτό το κορίτσι απο την Κύπρο αποχαιρέτησε το #GNTMgr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Παρακολουθήσαμε τις περισσότερες κοπέλες να ξυπνούν με απορία μετά την τελευταία αποχώρηση της Κάτιας, η οποία είχε πολλές δυνατότητες και μάλιστα ήταν εκείνη που είχε κερδίσει και το golden pass.

Αντιπάθειες έχει προκαλέσει η Αλεξία για το γεγονός πως παρέμεινε στο διαγωνισμό ακόμα μία φορά. Η ίδια το βράδυ άλλαξε δωμάτιο και πήγε να κοιμηθεί με τις νεότερες παίκτριες. Αυτό, όπως ήταν επόμενο, τάραξε την παρέα της, που έριξε τα βέλη της. 

«Η Αλεξία είναι όπου φυσά ο άνεμος. Είναι μία στο μεγάλο δωμάτιο. Τσακώνεται με αυτές κι έρχεται σε εμάς. Δεν έχω ενέργεια να σπαταλήσω για την Αλεξία. Αν θέλει να μας μιλήσει, θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω τι έχει να πει. Θα μας πει δεν έχω κάτι, είχα sleepover. Μπούρδες που δεν θα τις πιστέψουμε εμείς. Συγγνώμη Αλεξία μου είμαστε πιο έξυπνες από εσένα» είπε η Γρηγοριάνα.

«Μου βγάζει μια διπροσωπία η Αλεξία. Γενικά δεν μου αρέσει ο άνθρωπος να μην έχει μια σταθερότητα. Σχολίαζε τις καινούριες στην αρχή και μας έλεγε κάποια πράγματα που κάνουν. Ξαφνικά είναι μαζί τους από το πρωί μέχρι το βράδυ» πρόσθεσε η Μύρια.

Στο επεισόδιο (21-11) μια μεγάλη έκπληξη περίμενε όλες τις κοπέλες, μιας και έκαναν μια δοκιμασία- μάθημα πασαρέλας, το οποίο και τους δίδαξε να έχουν καλύτερη ισορροπία και την απόλυτη στάση σώματος!

Ενώ λοιπόν όλες απόρησαν το πώς ήταν δυνατόν να μην έφυγε η Αλεξία από το παιχνίδι, εμφανίστηκαν στη βίλα, η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας, λέγοντας στα κορίτσια πώς τους έχουν μια έκπληξη.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, τους είπαν να ετοιμαστούν και να βγουν στην πισίνα για να κάνουν ένα ιδιαίτερο μάθημα πασαρέλας. Οι δυο τους, έδωσαν στις κοπέλες αβγά για να τα κολλήσουν στα πόδια τους και η αποστολή τους ήταν να περπατήσουν χωρίς να τα σπάσουν.

Αυτό στην ουσία βοήθησε τις κοπέλες να δουλέψουν πάνω στην ισορροπία τους, ενώ στη συνέχεια τους έδωσαν και ένα μεταλλικό μπαστούνι που επρεπε να το κρατήσουν κάπως συγκεκριμένα, ώστε να φτιάξουν τη στάση του σώματός τους!

 

 

 

 

 

Λίγο μετά από το συγκεκριμένο μάθημα με την Mary Vitinaros και τον Χρήστο Μπίρμπα, μια πολύ απαιτητική δοκιμασία περίμενε τις κοπέλες.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενες οδηγήθηκαν σε ένα ξενοδοχείο και λίγο πριν ξεκινήσουν τα διαδικαστικά για την δοκιμασία της εβδομάδας, τις υποδέχτηκε η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου. Οι περισσότερες από τις κοπέλες δεν μπορούσαν καλά καλά να περπατήσουν και εκείνη τη στιγμή η Βίκυ Καγιά της ρώτησε για το τι ακριβώς τους έχει συμβεί.

Εκείνες της απάντησαν ότι επειδή περπατούσαν ξυπόλιτες, από την ζέστη έπαθαν εγκαύματα στα πόδια και για αυτό είναι τραυματισμένες και δεν μπορούν να περπατήσουν πολύ σταθερά. Εκείνη τη στιγμή, η Βίκυ Καγιά τους είπε ότι θα έπρεπε να έχουν φροντίσει στο να είναι καλά, αφού είχαν να φέρουν σε πέρας δοκιμασία και μάλιστα, όλο αυτό είναι δική τους ευθύνη. Οτιδήποτε και να της έλεγαν αργότερα, εκείνη ήταν πεπεισμένη ότι ήταν απλές δικαιολογίες!

 

 

 

 

Τα μοντέλα έκαναν ένα μίνι συμβούλιο στο σαλόνι, για να συζητήσουν τη στρατηγική που θα ακολουθήσει η Κότυ με τα disadvantage.

Τα new entries πιστεύουν ότι η 21χρονη θα τους βάλει στο στόχαστρο, ενώ πιθανή κάτοχος των disadvantage μπορεί να είναι και η Αλεξία, σύμφωνα με δηλώσεις της, καθώς έχει βρεθεί δύο φορές στο bottom two, οπότε ίσως εκμεταλλευτεί το γεγονός η συμπαίκτριά της.

«Γενικότερα είμαι ένα άτομο που μου αρέσει να κάνω τρέλες. Μου αρέσει να το δίνω και στις δικές μου. Αν μπορούσα θα το έδινα και στις δικές μου, αλλά επειδή υπάρχουν συναισθήματα κι έχω δει ότι δεν περνάει πολύ αυτό και ότι κάποιες μπορεί να της πληγώσει, ίσως με βάζει σε δεύτερες σκέψεις. Αλλά, αν με ρωτάτε εγώ θέλω να τα κάνω όλα π@@@. Να δώσω σε όλες που δεν περιμένουν να τους δώσω, για να κάνω έναν χαμούλη όχι για να μαλώσουμε μεταξύ μας, αλλά γιατί έτσι είναι η τρέλα μου», αποκάλυψε η Κότυ για το πώς σκοπεύει να κινηθεί, όταν θα φτάσει εκείνη η ώρα. 

Το γράμμα τέλος προβλημάτισε έντονα τη Μύρια, η οποία μεταξύ άλλων ευχήθηκε το σημερινό concept να μην έχει πασαρέλα «Δεν μπορώ να περπατήσω καλά. Δεν ξέρω πώς θα πάει το σημερινό, είμαι αγχωμένη. Ελπίζω οι θεοί της μόδας να με βοηθήσουν». 

Η Coty, η οποία και ήταν η νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας είχε το advantage και η Βίκυ Καγιά στην αρχή ήθελε να της κάνει λίγο πλάκα και για αυτό μάλιστα είχε και μερικούς φακέλους μπροστά της. Τελικά το πλεονέκτημά της ήταν η ασυλία και η ίδια ξετρελάθηκε, μιας και αντιλήφθηκε ότι είναι εκτός συναγωνισμού!

Λίγο πριν το σετ, η Βίκυ Καγιά κάλεσε την Κότυ να έρθει μπροστά και να διαλέξει έναν από τους δύο φακέλους που κρατούσε στα χέρια της.

Οι φάκελοι με τα πλεονεκτήματα που είχε να διαχειριστεί η Κότυ

Το εντυπωσιακό μοντέλο στάθηκε ιδιαίτερα τυχερό, αφού επέλεξε τον φάκελο που έγραφε ασυλία, οπότε δεν κινδυνεύει με αποχώρηση στο αποψινό πλατό.

Η 21χρονη καλλονή, αποφάσισε να μην κάνει χρήση του δεύτερου φακέλου που έδινε τη δυνατότητα σε μια διαγωνιζόμενη της επιλογή της να φωτογραφηθεί στον διπλάσιο χρόνο.

Αντίθετα η Ειρήνη που ήταν και το disadvantage της Κότυς, θα έπρεπε να βγάλει λήψη μέσα σε δύο λεπτά, ενώ οι υπόλοιπες σε τέσσερα. Με την κίνησή της αυτή θέλει να πετάξει έξω από τον διαγωνισμό τη 18χρονη Κύπρια, η οποία όπως είπε είναι «εκτός mood»

Τα «καρφιά» της Ειρήνης στην Κότυ

Η Ειρήνη από την άλλη νιώθει σίγουρη για τον εαυτό της, καθώς αποδίδει καλύτερα, όταν βρίσκεται σε μειονεκτική θέση. Όσον αφορά τη συμπαίκτριά της όμως δήλωσε «Η Κότυ αλλιώς είναι off camera και αλλιώς on. Σήμερα ήρθε με ένα τουπέ και μου είπε θα στο δώσω γιατί δεν κατάλαβες με ποιες έχεις να κάνεις. Για να έρθω εδώ σημαίνει ότι μια χαρά έχω καταλάβει και έχω αντίληψη δε νομίζω να θέλω να μου εξηγήσει».

 

 

 

Οι Κύπριοι δημιουργοί του μοντέρνου και luxury brand, Natar Georgiou ντύνουν τα μοντέλα στην δοκιμασία! Τους πετύχαμε στο backstage και τους ρωτήσαμε πως τους φαίνονται τα κορίτσια

 

 

 

Τελείως απογοητευτικό ήταν το σετ της Γεωργιάνας με την Βίκυ Καγιά να ουρλιάζει από τα νεύρα της.

Η παίκτρια δεν μπορούσε να συντονιστεί, ούτε να περπατήσει, ούτε να κάνει σωστές λήψεις. Η Βίκυ Καγιά δεν πίστευε αυτό που έβλεπε και δεν σταμάτησε να της φωνάζει σε όλη τη διάρκεια του σετ. Ο Τάσος Σοφρωνίου και ο Χρήστος Μπίρμπας είχαν μείνει κι αυτοί άφωνοι από την πλευρά τους, καθώς η παίκτρια δεν μπορούσε να αποδώσει κι έκανε κατάλογο.

Στο τέλος, η κριτής αναφώνησε με απόγνωση: «Τι γίνεται; Έχω μείνει εμβρόντητη. Έχω πάθει τσότσο»

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης της Ραφαέλας, ο Τάσος Σοφρωνιου ξεκίνησε φωνάζοντας να την εμψυχώνει, ενώ παράλληλα την καθοδηγούσε για να τα πάει καλύτερα!

Η Ραφαέλα, με το που μπήκε στο σετ της φωτογράφισης, έκλεψε τις εντυπώσεις, μόνο και μόνο με το πώς περπατούσε στην πλωτή πασαρέλα.

Ο Τάσος Σοφρωνίου, ξεκίνησε αμέσως να φωνάζει από τον ενθουσιασμό του, λέγοντάς της ότι θέλει να το πάει έτσι μέχρι τέλους και να μην κάνει κανένα λάθος στην τελική φωτογράφιση μετά την πασαρέλα. Μόλις λοιπόν η Ραφαέλα άρχισε να κάνει μερικά λάθη on set, εκείνος σηκώθηκε πάνω και φωνάζοντας και πάλι, προσπάθησε να της δώσει οδηγίες για να διορθώσει τα λάθη της και να βγάλει την καλύτερη λήψη!

Όταν συνέχιζε να μην το βρίσκει, ο Τάσος σηκώθηκε από τη θέση του και πάλι και ξεκίνησε να της φωνάζει, λέγοντάς της: «Αν δεν το διορθώσεις, θα φύγεις, το καταλαβαίνεις; Έλεος, δείξε μου κάτι!»

 

 

Η ώρα της Γρηγοριάνας έφτασε για να αξιολογηθεί, αλλά ο Γιώργος Καράβας ήθελε να κάνει αρχικά μία παρέμβαση και να πει στη νεαρή παίκτρια πως την είδε στο όνειρό του.

«Έχω να πω κάτι σχετικά με εσένα, μου έχεις στοιχειώσει τα όνειρα. Για κάποιο λόγο είδα εσένα στον ύπνο μου, την Βίκυ και κάποιες από τις κοπέλες. Ήμασταν σε ένα σπίτι κι ήθελα να σου κάνω μια πλάκα. Πάω και τοποθετώ τα ρούχα μου στο κρεβάτι το δικό σου. Έρχεσαι εσύ και μου κάνεις τίνος είναι αυτά τα πράγματα;

Λέω ότι είναι στο κρεβάτι μου δικά μου και μου τα πετάς κάτω. Σου μιλάω ειλικρινά ξύπνησα με τόσα νεύρα κι είχα έρθει εδώ και λέω θα της το πω» είπε ο Γιώργος Καράβας κι όλοι λύθηκαν στα γέλια.

Θερμά ήταν τα σχόλια του Γιώργου Καράβα προς την Μαρία και την παρομοίασε με την Ειρήνη Παπά, αναφέροντας πως μοιάζουν πολύ στο πρόσωπο.

«Μαράκι είσαι ίδια η Ειρήνη Παπά. Κυριολεκτικά όμως. Παιδιά είναι ολόιδια. Ίσως αυτό μου βγάζει star quality σε εσένα. Φωτογραφικά. Τα μάτια τα έντονα, τα φρύδια, η μύτη, το πηγούνι. Στα δικά μου μάτια» είπε ο κριτής. Τα σχόλια που ακούστηκαν από τις κοπέλες πίσω ήταν: «Ποια είναι η Ειρήνη Παπά; Από το GNTM 2; (σ.σ. Χαρά Παππά). Όχι ρε!

Ξέρεις ότι μοιάζεις, αν είναι αυτή που νομίζω» σχολίασε η Γεωργιάννα στην Ειρήνη με τη δεύτερη να απαντά: «Όλες μοιάζουμε οι Κύπριες».

Στο πλατό όταν έφτασε η ώρα της κριτικής για την Αλεξία, οι κριτές ενθουσιάστηκαν με τη φωτογραφία της!

Ήρθε αυτή η στιγμή που περίμενα τόσο πολύ! Αυτή η υπερσυγκλό στιγμή που έχεις βγει μία καρακαλόνα, που είσαι μέσα στο concept! Επιτέλους τα κατάφερες! Είμαι τόσο περήφανη για σένα!» της είπε η Βίκυ Καγιά.

Η Αλεξία άκουγε με χαρά τους κριτές

Στη συνέχεια ο Τάσος Σοφρωνίου της είπε ότι έχει μία από τις top φωτογραφίσεις της σεζόν!

Η Coty, ακόμα και αν είχε την ασυλία, κατάφερε να βγάλει μια υπέροχη φωτογραφία, με τους κριτές να διαφωνούν έντονα για το αν ήταν εντός ή εκτός concept!

Η Coty μπορεί να έδωσε το εκατό τοις εκατό, αλλά για την Βίκυ Καγιά η εικόνα της ήταν εντελώς εκτός concept, μιας και θεώρησε πώς ήταν πολύ sexy για τα δεδομένα της φωτογράφησης. Όλοι οι κριτές διαφώνησαν μεταξύ τους, με την Coty να λέει στο τέλος ότι θα κάνει αυτό που θέλει και θα προσπαθήσει να το συνδυάζει με το concept!

Κατά τη διάρκεια της κριτικής στη Ραφαέλα, η Κότυ μιλούσε συνεχώς στη Μάρα. Κάποια στιγμή η Βίκυ Καγιά τις είδε και δεν έκρυψε την ενόχλησή της! Έκανε παρατήρηση στην Κότυ λέγοντάς της χαρακτηριστικά: «Εσείς οι δυο γιατί γελάτε εκειπίσω; Σε κάθε πλατό το κάνεις αυτό Κότυ, όλα γελάς, μιλάς, σχολιάζεις!»

Η Κότυ ζήτησε συγγνώμη και είπε ότι κουνιέται επειδή έχει θέμα με την ορθοστασία της!

 

 

Στις δυο καλύτερες φωτογραφίες ήταν η Μάρα με την Αλεξία, με τις δυο παίκτριες να δηλώνουν πολύ συγκινημένες για αυτό τους το επίτευγμα. Την καλύτερη φωτογραφία την κέρδισε η Μάρα, η οποία και δάκρυσε όταν η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε το αποτέλεσμα, με την Μικαέλα να χαίρεται ακόμα περισσότερο και να νιώθει απίστευτη περηφάνια για την κόρη της!

«Σοκ! Τι να πω! Δεν το είχα φανταστεί και πάρα πολύ! Ήξερα ότι θα έχω καλή λήψη αλλά δεν περίμενα να τα έχω πάει τόσο καλά! Πίστευα στον εαυτό μου αλλά είχα δει και τις άλλες κοπέλες που είχαν καλές φωτογραφίες!» είπε η Μάρα.

 

 

 

Στο bottom two βρέθηκαν η Ειρήνη με την Ραφαέλα, οι οποίες και είχαν τις δυο χειρότερες φωτογραφίες. Η Coty μάλιστα, στην δοκιμασία έδωσε το disadvantage στην Ειρήνη, η οποία είχε μόνο δυο λεπτά για να φωτογραφηθεί. Εκείνη που δυστυχώς δεν τα κατάφερε ήταν η Ραφαέλα, η οποία είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια.

Η ίδια δάκρυσε με την ανακοίνωση του αποτελέσματος, μιας και πίστευε ότι θα είχε μια ακόμα ευκαιρία!

 

 

 

Είχε ένα ατυχές σετ, και δυσκολεύτηκε να ακολουθήσει τις οδηγίες των κριτών. 

 

 

 

To trailer 20ου επεισοδίου - Τρίτη 22.11.2022

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»