H Βίκυ Καγιά με τη μητέρα της στην πασαρέλα του Βασίλη Ζούλια

Η Βίκυ Καγιά σε μια σπάνια εμφάνιση δίπλα στην μητέρα της στο Ωδείο Αθηνών και στην πασαρέλα για την Εβδομάδα Μόδας 2022.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το βράδυ της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το μεγάλο show  «We are family» με τις δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια να παρουσιάζονται στην Εβδομάδα Μόδας μαζί με τα κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου.   

 

 

 

Το concept της βραδιάς έδωσε την δυνατότητα στα μοντέλα και τις celebrities Ελληνίδες να περπατήσουν στην πασαρέλα μαζί με τις μητέρες τους. 

Η Βίκυ Καγιά σε μια αρκετά τρυφερή στιγμή της καριέρας της, περπάτησε δίπλα στην μητέρα της Αλεξάνδρα.

 

 

 

 

Μαμά και κόρη έκαναν το κοινό να ενθουσιαστεί και η Βίκυ έκανε repost δεκάδες stories από την ξεχωριστή και ιδιαίτερη για εκείνη πασαρέλα με τη μαμά της που έκρυβε και ένα ξεχωριστό μήνυμα μιας και μέρος των εσόδων από την πασαρέλα αυτή θα διατεθεί στον οργανισμό ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ που βοηθά τα παιδιά και εφήβους που δίνουν μάχη με τον καρκίνο:

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η κόρης της περπάτησαν στην πασαρέλα του Βασίλη Ζούλια

 

«Με ιδιαίτερη χαρά, υποστηρίζουμε τις δράσεις και το έργο της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ, Ενημέρωση για τον Καρκίνο στην Παιδική και Εφηβική Ηλικία, η οποία δημιουργήθηκε από γονείς παιδιών με καρκίνο για να καλύψει το ενημερωτικό κενό που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα αναφορικά με τον καρκίνο της παιδικής και εφηβικής ηλικίας και να στηρίξει έμπρακτα τις οικογένειες που βρίσκονται αντιμέτωπες με την ασθένεια.

Μέρος των εσόδων από την επίδειξη του Vassilis Zoulias, θα διατεθεί για τους σκοπούς της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ», έγραψε χαρακτηριστικά ο λογιαριασμός της Athen's Exclusive Designers Week.

 

  

 

 

 

 

 

Στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά μαμά και κόρη δήλωσαν μεταξύ άλλων:

«Ποιος ζει και ποιος πεθαίνει μέχρι του χρόνου. Παναγία μου να είμαστε καλά. Το #GNTM.gr τελειώνει στις 20 Δεκεμβρίου. Δεν ξέρω να σου πω αν θα είμαι του χρόνου στο #ShopingStar ούτε καν στο κανάλι. Κάτσε να δούμε να είμαστε καλά & όλα θα τα δούμε μετά.»

 

 

O Βασίλης Ζούλιας προχώρησε επίσης σε κοινοποίηση στιγμιοτύπου από το catwalk, ευχαριστώντας τη Βίκυ Καγιά και την Έβελυν Καζαντζόγλου, και τονίζοντας ότι τις αγαπά και τις ευχαριστεί για τη συμμετοχή τους στην επίδειξή του!

 

 

 

 

Μεταξύ των ερωτήσεων που δέχτηκε ο Βασίλης Ζούλιας το βράδυ της Τετάρτης από τους δημοσιογράφους ήταν και για τη Ραμόνα Βλαντή και την Βίκυ Καγιά. Μία από αυτές τις ερωτήσεις, όμως, τον έκανε να ιδρώσει.

«Η Ραμόνα Βλαντή είπε ότι δεν θεωρεί καθόλου παράλογο να έχει δεχτεί bullying η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από τη Βίκυ Καγιά», ήταν η πρώτη ερώτηση, στην οποία ο Βασίλης Ζούλιας απάντησε διπλωματικά: «Bullying; Αγαπάμε πολύ και τη Ραμόνα Βλαντή και τη Βίκυ Καγιά».

«Είπε η Ραμόνα ότι όποιος φαίνεται γλυκούλης στις κάμερες δεν σημαίνει ότι είναι το ίδιο backstage και στη ζωή του», ήταν η επόμενη ερώτηση…

Ο Βασίλης Ζούλιας σκούπισε τον ιδρώτα του και είπε: «Με ιδρώνει αυτή η ερώτησή σου».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν