Η Calvin Klein μας συστήνει τη νέα Underwear καμπάνια Calvins or nothing με πρωταγωνιστές τους Maya Hawke και Romelu Lukaku

Η Calvin Klein παρουσιάζει την Calvins or nothing, τη νέα Underwear campaign στην οποία πρωταγωνιστούν η ηθοποιός και μουσικός, Maya Hawke, και ο Βέλγος ποδοσφαιριστής, Romelu Lukaku.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Φωτογραφημένοι από την Gray Sorrenti, η καμπάνια αποτυπώνει κάθε πρωταγωνιστή σε απλά, αλλά εντυπωσιακά ασπρόμαυρα πορτραίτα.

Η καμπάνια αντικατοπτρίζει τα αναβαθμισμένα και προσεκτικά σχεδιασμένα items της τελευταίας συλλογής εσωρούχων διοχετεύοντας τη μίνιμαλ, εντυπωσιακή αισθητική της μάρκας. 

 

Οι εικόνες και τα βίντεο μεταδίδουν το χαρακτηριστικό στιλ του brand, που διαθέτει ισχυρές ρίζες στον αισθησιασμό.

Επιπρόσθετα, η Αγγλίδα καλλιτέχνιδα της ραπ, τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και DJ, Shygirl, ο Γερμανός social media star Nic Kaufmann και η Ιταλίδα ηθοποιός Coco Rebecca Edogamhe, φωτογραφήθηκαν από την Sarah Piantadosi, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το αποτύπωμα της καμπάνιας Calvins or nothing σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

  

  

  

 

Τα νέα εκλεπτυσμένα και casual στυλ περιλαμβάνουν το Embossed Icon, με μια νέα επεξεργασία του λογότυπου και οι ανανεωμένες Modern Cotton σιλουέτες υπενθυμίζουν τις χαρακτηριστικές ραφές των κλασικών Underwear.

Το Bonded Flex προτείνει την υποστήριξη χωρίς σύρμα σε ένα καινοτόμο πλεκτό χωρίς ραφή και το CK Black δίνει μια μινιμαλιστική οπτική στη σαγηνευτική δαντέλα.

Η συλλογή Calvin Klein Underwear για τo Φθινόπωρο/Χειμώνα 2022 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Calvin Klein στο Nicosia Mall, Metropolis Mall, Kings Avenue Mall καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

Campaign Credits: Η παγκόσμια καμπάνια με πρωταγωνιστές τους Romelu και Maya είναι σκηνοθετημένη και φωτογραφημένη από την Gray Sorrenti. Η καμπάνια με πρωταγωνιστές τους Shygirl, Coco Rebecca και Nic Kaufmann είναι σκηνοθετημένη και φωτογραφημένη από τη Sarah Piantadosi. @calvinklein

 

 

  

 

  

   

 

 

 

Δειτε Επισης

Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλούμενoι «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Eurovision 2024: Tεράστια ανατροπή για τη σειρά εμφάνισης των χωρών στον Τελικό ανακοίνωσε η #EBU
#MasterChefGR: Η «διαβολική» δοκιμασία, το ταρτάρ του κέρδισε τα 1000€ & το πιάτο… Βατερλώ
#SurvivorGR: Το δίλλημα του James μετά το ναυάγιο του πατέρα του, η μάχη για την ασυλία & ο 2ος μονομάχος
Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος: «Φιλοδοξώ να βγάλω 8-10 επεισόδια πριν μου κλείσουν τo #Mymancan!»
Τέλος ο James Καφετζής από το #SurvivorGR - Αποχωρεί οικειοθελώς