«Σε εμάς ήταν γνωστή η σχέση Κοντομηνά – Σπυροπούλου & η κουμπαριά Πετρογιάννη»

Τσουρός, Τσιμτσιλή, Μαγγίρα & Λιαγκας τοποθετούνται δημόσια για το μακελειό στο Twitter - Καινούργιου: «Eγώ δεν τα φτιάχνω με παντρεμένους και υπερήλικες»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μια κόντρα άνευ προηγουμένου φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

Αφορμή για να ξεκινήσει αυτή η κόντρα στάθηκε η τοποθέτηση της Φωτεινής Πετρογιάννη μέσα από τον αέρα του Πρωινού για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την εμφάνιση της τελευταίας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ήρθε μέσα από το twitter και κάπου εκεί ξεκίνησε ένα ανεξέλεγκτo ping pong αναρτήσεων και σχολίων με βαριές αλληλοκατηγορίες και από τις δυο πλευρές.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Λίγες μόλις ώρες μετά, ο Κώστας Τσουρός που στο παρελθόν υπήρξε συνεργάτης της Φωτεινής Πετρογιάννη επικοινώνησε μαζί της και εκείνη εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να πάρει ξημερώματα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τηλέφωνο και ξεκαθάρισε πως ουδέποτε εκμεταλλεύτηκε την οποιαδήποτε φιλική σχέση είχε για να ανελιχθεί στον εργασιακό της χώρο.

«Η Φωτεινή είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη… Αρχικά μου είπε ότι πήρε τηλέφωνο την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τόσο αργά γιατί εκείνη την ώρα έγραφε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο twitter. “Αφού δεν απάντησε στο τηλέφωνο, της απάντησα στο twitter. Όλα όσα γράφει για μένα είναι ψέματα. Είχα μια φιλία η οποία ποτέ δε λειτούργησε σε βάρος κάποιου” είναι τα ακριβή της λόγια» ανέφερε ο Κώστας Τσουρός στην εκπομπή #MegaΚαλημέρα .

Την ανεξέλεγκτη κόντρα που ξεκίνησε ανάμεσα σε Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Φωτεινή Πετρογιάννη με δημόσια μηνύματα «φωτιά» στο twitter σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης 10/11 στο #HappyDay.

 

 

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τοποθετήθηκε για τις απαντήσεις Σπυροπούλου – Πετρογιάννη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Μία διαδικτυακή κόντρα άνευ προηγουμένου μας έχει αιφνιδιάσει, μία κόντρα που εκτυλίσσεται στο twitter με ερωτοαπαντήσεις, εμπλοκή και ανάμειξη παρουσιαστών, σχολίων, φωτογραφιών και υπονοούμενα που δεν λέγονται ούτε με κλειστές κάμερες πόσω μάλλον έτσι δημόσια. Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν στον Alpha, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε τη γνωστή πορεία που ξέρετε, η Φωτεινή Πετρογιάννη αντίστοιχα ξεκίνησε από κάποιες θέσεις, ενώ δούλεψαν και μαζί στο Σαββατοκύριακο του Alpha ενώ έχουν κάνει και κολλητή παρέα» είπε αρχικά η παρουσιάστρια του #HappyDay.

«Η Φωτεινή είναι από τα παιδιά του χώρου που κάθε φορά που η Κωνσταντίνα μιλά για το παρελθόν της και τα λάθη που έχει κάνει, όταν καταχράστηκε την εμπιστοσύνη και τη στήριξη ενδεχομένως κάποιων στελεχών λόγω προσωπικών σχέσεων. Κάθε φορά που η Φωτεινή σχολιάζει αυτή τη σχέση της Κωνσταντίνας μιλά έντονα, ότι άκουγε φωνές, ότι πετάγονταν παπούτσια κτλ. Η Κωνσταντίνα που γενικά βρίσκεται στο στόχαστρο το τελευταίο διάστημα, μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει στη Φωτεινή. Ίσως θεωρεί ότι όπως η Φωτεινή στην εκπομπή του Λιάγκα μιλά δημόσια για την ίδια, έτσι κι εκείνη θέλει να απαντήσει» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μετά την ανάγνωση κάποιων από τα tweets φωτιά, η Σταματίνα σημείωσε: «Η διαδρομή του καθενός μας είναι γνωστή, εδώ στον Alpha, για να μιλήσουμε κι εμείς που τα ζήσαμε όλα αυτά ήταν γνωστή και η σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Δημήτρη Κοντομηνά και η κουμπαριά της Φωτεινής Πετρογιάννη με τη Μαρία Κοντομηνά, δεν ήταν κάτι που ήταν κρυφό. Από εκεί και πέρα το πώς εκμεταλλεύτηκε η καθεμία αυτή την επαφή, κρίνεται και φάνηκε από την πορεία των γεγονότων».  

«Το ότι η Κωνσταντίνα σε μία δεδομένη περίοδο της καριέρας της, στην αρχή είχε μία λάθος συμπεριφορά και το έχει πει και η ίδια στην αυτοκριτική της, δεν το αμφισβητεί κανείς. Όλοι όσοι έχουν να κάνουν μαζί της το έχουν πει. Δεν καταλαβαίνω γιατί το τελευταίο 15νθήμερο θέλει να βγάλει όλους τους σκελετούς από τη ντουλάπα, δηλαδή μία με τη συνέντευξη στη Μενεγάκη, μία αυτό, Κωνσταντίνα μου έχεις το μεγαλύτερο δώρο στην κοιλίτσα σου, εστίασε εκεί» κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

 

Στην κόντρα που έχει ξεσπάσει από τα ξημερώματα ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασαν σήμερα στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Η παρουσιάστρια αφού άκουσε προσεκτικά τις απόψεις όλων των συνεργατών της δέχθηκε ένα μήνυμα από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και αποφάσισε να κλείσει το θέμα και να προχωρήσει τη ροή της εκπομπής.

«Εγώ θα το κλείσω εδώ το θέμα διότι μόλις δέχτηκα ένα μήνυμα από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Μου έστειλε ένα emoji. Δες θα πω τι emoji. Θα μείνει εδώ γιατί δεν είμαι σαν κάτι άλλες εγώ» είπε με νόημα η Μπέττυ Μαγγίρα.

 

 

 

Με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, άνοιξε μία συζήτηση για πιθανά κουίζ που αφορούν την ίδια την παρουσιάστρια και πέταξε τα καρφιά της στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Δεν έχω τίποτα επιλήψιμο στη ζωή μου. Ελεύθερη είμαι, ό,τι θέλω μπορώ να κάνω. Με παντρεμένους δεν τα φτιάχνω, με υπερήλικες δεν τα φτιάχνω. Λέω ότι δεν έχω κάτι επιλήψιμο στη ζωή μου για να φοβάμαι. Μία χαρά είμαι. Μακάρι να βρω κάποιον».

 

 

Η δημοσιογράφος, Φωτεινή Πετρογιάννη, μετά τα όσα της πρόσαψε η παρουσιάστρια για την πορεία της στον Alpha λόγω της κουμπαριάς της με την κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά, Μαρία Κοντομηνά, θέλησε να απαντήσει στον «αέρα» του Πρωινού.

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε απευθυνόμενος στη Φωτεινή Πετρογιάννη: «Εγώ δεν ασχολιόμουν και ούτε σου είπα να πεις κάτι, αλλά βλέπω ότι ασχολούνται όλες οι άλλες εκπομπές. Αν με ρωτάς, θεωρώ ότι αυτό το θέμα πρέπει να κλείσει».

Τότε, τον λόγο πήρε η Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία σημείωσε: «Θέλω να εστιάσω μόνο σε μένα για να ξέρει ο κόσμος πάνω σε αυτά που γράφτηκαν χθες το βράδυ. Έχω την τύχη να έχω συνεργαστεί εδώ και 20 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, να έχω συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες παρουσιαστές. Δύο τρεις μου έχουν ξεφύγει. Ποτέ δεν χρησιμοποίησε καμία γνωριμία για να βλάψω συνάδελφό μου ή να τον κάνω στην μπάντα και να βγω εγώ μπροστά.

Όσοι έχω συνεργαστεί, δεν έχουν να πουν ότι εγώ έβλαψα κανέναν ή ότι χρησιμοποίησα κάποια γνωριμία, την οποία απέκτησα πριν από 9 χρόνια. Εργάζομαι 20 χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ κανέναν για να με κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που αξίζω να είμαι. Είμαι πολύ στενοχωρημένη γιατί διαβάζω πράγματα που δεν ισχύουν».

Η Φωτεινή Πετρογιάννη δεν θέλησε να κάνει καμία αναφορά στη Μαρία Κοντομηνά. «Επειδή γράφτηκε ότι “καθάριζε” για μένα ανθρώπους. Είναι προσβολή, δεν έχει γίνει ποτέ αυτό. Είναι προσβολή και γι’ αυτόν τον άνθρωπο που είναι τόσο ξεχωριστός και δεν θα έβλαπτε ποτέ κανέναν. Πάντα μου έλεγε να δουλεύω με το κεφάλι κάτω και δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ τη γνωριμία μας»

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»