H Αngelina Jolie έριξε ξανά «τόνους οχετού» στον Brad Pitt

Ο πόλεμος των  Brangelina’s συνεχίζεται - Κατέθεσε νέα έγγραφα με λεπτομέρειες για την κακοποιητική συμπεριφορά - «O Brad Pitt κακοποίησε σωματικά και συναισθηματικά την Αngelina Jolie και τα παιδιά τους, που τότε ήταν μεταξύ 8 και 15 ετών»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Αngelina Jolie αποφάσισε να φανερώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κακοποιητική συμπεριφορά που ισχυρίζεται ότι είχε ο Brad Pitt σε ιδιωτικό αεροπλάνο το 2016, προς την ίδια και τα παιδιά της. Ένα γεγονός που αποτέλεσε βασικό παράγοντα στη λύση του γάμου τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Την Τρίτη και με αφορμή μία δικαστική διαμάχη για το κοινό οινοποιείο που διατηρούσε το πρώην ζευγάρι, οι δικηγόροι της Αngelina Jolie δήλωσαν ότι οι διαπραγματεύσεις για την πώληση του μεριδίου της επιχείρησης στον Brad Pitt είχαν καταρρεύσει.

Κατέθεσαν μάλιστα νέα έγγραφα με λεπτομέρειες για την κακοποιητική συμπεριφορά του Brad Pitt. 

 

Υπενθυμίζεται, ότι ο Brad Pitt ισχυρίζεται πως η Αngelina Jolie πούλησε το μερίδιό της χωρίς να τον ενημερώσει, κατηγορώντας τη γι’ αυτό.

Ωστόσο, η νομική ομάδα που εκπροσωπεί την ηθοποιό καταλογίζει στον Brad Pitt την αιτία που δεν μπορούσαν να τα βρουν με το οινοποιείο. Όπως είπαν, δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε μία συμφωνία, γιατί την υποχρεώνει να υπογράψει «ένα σύμφωνο που θα της απαγόρευε να μιλήσει εκτός δικαστηρίου για τη σωματική και συναισθηματική κακοποίηση της ίδιας και των παιδιών τους από τον Brad Pitt», τη λεγόμενη Συμφωνία μη Αποκάλυψης.

 

Η πτήση που οδήγησε στο διαζύγιο

Η νέα κατάθεση της Αngelina Jolie περιγράφει το βίαιο ξέσπασμα του πρώην συζύγου της, τον Σεπτέμβριο του 2016.

Κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης, ολονύκτιας πτήσης, «O Brad Pitt κακοποίησε σωματικά και συναισθηματικά την Αngelina Jolie και τα παιδιά τους, που τότε ήταν μεταξύ 8 και 15 ετών», υποστηρίζουν τα δικαστικά έγγραφα.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, ο Brad Pitt «είχε μια αντιπαράθεση» με ένα από τα παιδιά πριν φτάσει στο αεροδρόμιο και όταν η Αngelina Jolie τον ρώτησε στο αεροπλάνο τι έφταιγε, εκείνος «την κατηγόρησε ότι έχει διαφορετική συμπεριφορά με κάποια από τα παιδιά και της επιτέθηκε φραστικά». 

 

Η Αngelina Jolie ισχυρίζεται ότι ο Pitt, μετά από μία ώρα, την τράβηξε στο μπάνιο και άρχισε να της φωνάζει. «Ο Pitt άρπαξε την Jolie από το κεφάλι, την ταρακούνησε και μετά της άρπαξε τους ώμους και την έσπρωξε στον τοίχο του μπάνιου», λένε τα έγγραφα.

Στη συνέχεια ο Αngelina Jolie χτύπησε πολλές φορές την οροφή του αεροπλάνου, με αποτέλεσμα η Jolie να φύγει από το μπάνιο. Καθώς έβγαινε, ένα από τα παιδιά τους ρώτησε: «Είσαι καλά, μαμά;» και τότε ο Pitt φώναξε: «Όχι, η μαμά δεν είναι καλά» και άρχισε να χλευάζει την Αngelina Jolie με προσβολές.

Στα έγγραφα αναγράφεται επίσης πως: «Ο Brad Pitt άρπαξε από τον λαιμό ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο». Αναφέρουν επίσης ότι «έχυσε μπύρα στην Αngelina Jolie» και σε ένα άλλο ότι «έριξε μπύρα και κόκκινο κρασί στα παιδιά». Πολλά από τα παιδιά μάλιστα έκλαιγαν από τον φόβο τους.

Παρά την πίεση από την πλευρά της Αngelina Jolie να διερευνηθεί περεταίρω το θέμα, οι αρχές δεν αποφάσισαν καμία ποινική δίωξη εις βάρος του Brad Pitt. Μόλις μερικές μέρες μετά το οικογενειακό ταξίδι, η Αngelina Jolie υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Η Αngelina Jolie όμως, δεν σταμάτησε εκεί την έρευνα. Αναζητούσε περαιτέρω πληροφορίες για την υπόθεση μέσω του FBI, ως ανώνυμη ενάγουσα.

Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν η έκθεση του FBI περιλάμβανε ισχυρισμούς ότι ο Brad Pitt είχε αποπειραθεί να πνίξει ή χτύπησε κάποιο από τα παιδιά.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν έχασα χρυσόψαρο, τον αδελφό μου έχασα! Βίωσαν τον πόνο μου, που είναι η ανθρωπιά;»
Θοδωρής Κατσαφάδος: «Παίζω σε παράσταση που ξέρω ότι δεν με θέλουν! Με στενοχωρεί, το ζω πρώτη φορά!»
Δημήτρης Παπανικολάου για τον αυτισμό: «Δεν θέλουμε ούτε οίκτο, ούτε να μας αποκαλούν super ήρωες»
Αμάντα Μανωλάκου: «Έχω πολλαπλές εστίες σκλήρυνσης στο κεφάλι»
Αρετή Πασχάλη: «Δεν είχα καμία σύνδεση με το μωρό μου, δεν μπορούσα να βρω νόημα στη ζωή»
Λένα Δροσάκη για το #Metoo: «Μετά την κατάθεσή μου στο δικαστήριο άλλαξε όλη μου η ζωή...»
Ελένη Φουρέιρα & Αλμπέρτο Μποτία: Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση του γιου τους
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είναι ένας άνθρωπος που έχει μια καθαρότητα στον τρόπο που μιλάει»
Μαίρη Συνατσάκη: «Με παρουσιάζουν σαν μια παράλογη που θέλει να ευνουχίσει τους άντρες»
Έβελυν Καζαντζόγλου: «Με είχαν παραγκωνίσει, με έριχναν στις λάσπες και μου κολλάγανε τσίχλες στα μαλλιά»