«Είχαμε έρθει σε έντονη κόντρα. Μπορεί σε άλλες του σχέσεις να ήταν εντάξει»

 Ο Τάσος Ιορδανίδης και οι λόγοι που απομακρύνθηκε από τον κουμπάρο του Πέτρο Φιλιππίδη «Είχαμε αποστασιοποιηθεί πάρα πολλά χρόνια»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Ιορδανίδης και αναφέρθηκε στους λόγους που απομακρύνθηκε από τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Οι δύο ηθοποιοί είναι κουμπάροι, ενώ τους συνέδεε μια δυνατή φιλία. Ωστόσο, μετά τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών εναντίον του Φιλιππίδη, ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα αποστοποιοποιήθηκαν από εκείνον.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αρχικά δήλωσε, πως εξεπλάγην όταν έμαθε για όλα αυτά, για τα οποία κατηγορείται ο πρώην φίλος του, ενώ ανέφερε επίσης, πως ένιωσε σαν «στρουθοκάμηλος».   

«Έχω μετανιώσει για πάρα πολλά πράγματα. Οι άνθρωποι βρίσκονται, χάνονται, δεν ταιριάζουν. Σκεπτόμενος, ένιωθα λίγο σαν τη στρουθοκάμηλο για πολλά πράγματα. Είχαμε αποστασιοποιηθεί πάρα πολλά χρόνια με τον Πέτρο. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ. Ουσιαστικά βρισκόμαστε στην εξέλιξη μιας διαδικασίας, επομένως πάνω σε αυτό δεν χρειάζεται να πούμε πάρα πολλά πράγματα», είπε για τη σχέση του με τον ηθοποιό και δήλωσε για τη στιγμή που ενημερώθηκε για τις κατηγορίες εναντίον του: «Φυσικά εξεπλάγην».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως οι δυο τους είχαν βρεθεί σε μια μεγάλη κόντρα, που οδήγησε στη ρήξη της σχέσης τους. «Μπορεί σε άλλες του σχέσεις να ήταν πολύ εντάξει. Δεν έχει καμία συνάφεια το τι σχέση είχα εγώ με έναν άνθρωπο σε προσωπικό επίπεδο», ανέφερε.

«Αυτό που έχει βγει ως συμπέρασμα από αυτήν την ιστορία είναι ότι καλώς βγήκαν κάποια πράγματα στην επιφάνεια», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Μάλιστα, αναφέρθηκε σε κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν σχετικά με το πώς θα αντιδρούσε αν κάτι τέτοιο συνέβαινε στο παιδί του.

«Είχε έρθει πέρυσι ο Ιορδάνης στο θέατρο κι οφείλω να το πω δημοσίως αυτό. Είχα πει κάτι για την περίπτωση Λιγνάδη τότε, όταν αν επρόκειτο για το παιδί μου, μπορεί να ασκούσα και βία. Το είχες σχολιάσει αρνητικά Παύλο κι είχες απόλυτο δίκιο. Με έβαλες σε σκέψεις, όταν το είδα μετά. Όταν πρόκειται για τα παιδιά μας, πολλές φορές λειτουργούμε ενστικτωδώς προστατευτικά, αλλά και πάλι δεν είναι σωστό. Όταν σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράζεσαι δημοσίως, δεν πρέπει να το κάνεις έτσι. Μέσα από τη βία γεννιέται η βία και για τα παιδιά πρέπει να υπάρχει μια παραπάνω ευαισθησία», δήλωσε ο ηθοποιός.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»