Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Παντρεύτηκαν μυστικά το απόγευμα της Κυριακής

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος επισημοποίησαν τη σχέση τους - Οι λεπτομέρειες του μυστικού γάμου τους - Η μοναδική φωτογραφία από τον γάμο - Οι on air ευχές του πεθερού της - Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν μυστικά, το απόγευμα της Κυριακής, στο δημαρχείο της Βούλας. Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. 

 Η μοναδική φωτογραφία από τον γάμο του ζευγαριού προβλήθηκε αποκλειστικά από το #HappyDay.

Οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 10, καθώς το ζευγάρι ήθελε απόλυτη μυστικότητα. Ο γάμος έγινε στις 5 το απόγευμα και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φορούσε νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη.

Ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος μίλησε στην εκπομπή του Alpha και έδωσε λεπτομέρειες για όλα όσα έγιναν τη χθεσινή ημέρα.

«Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή κυρίως για τα δύο νέα παιδιά. Φρόντισαν με τον πιο εξαιρετικό τρόπο να παραμείνει αυτός ο γάμος ένα μυστικό, μια δική τους στιγμή. Ήταν πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Οι γονείς και τα αδέρφια τους ήταν παρόντες. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου πέντε με δέκα λεπτά. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε. Όπως μου είπαν μετά τη γέννηση του παιδιού τους θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος»

 

 

Ο πατέρας του γαμπρού και γνωστός επιχειρηματίας Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος μίλησε στην εκπομπή #ΠρωινόΜας» και τον Άγγελο Βουράκη για τον πολιτικό γάμο του γιου του με την παρουσιάστρια.

«Έγινε χθες Κυριακή ο γάμος τους στο Δημαρχείο Βάρης. Μετά έγινε το γεύμα στο εστιατόριο μου σε στενό οικογενειακό κύκλο, ήμασταν μόνο οι γονείς, λίγα άτομα. Δεν ήθελα τα παιδιά να δώσουν δημοσιότητα στον γάμο. Σαν πατέρας καταλαβαίνετε ότι ευχόμαστε στα παιδιά μας τα καλύτερα. Έχουμε επτά εγγόνια και πάμε για το όγδοο» είπε συγκινημένος ο Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος.

 

   

 

Η κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στα νότια προάστια και εξασφάλισε πλάνα με τους συγγενείς του ζευγαριού, λίγο πριν τον πολιτικό γάμο του. 

«Να ζήσουν, πολύ ωραία ήταν! Τα παιδιά ήθελαν να το κρατήσουν κάτω από άκρα μυστικότητα και πολύ καλά έκαναν. Φόρεσε ένα φανταστικό άσπρο φόρεμα που το έραψε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη και ήταν πάρα πολύ όμορφη. Φαίνονται πολύ χαρούμενοι! Θα γευμάτισαν μετά όλα καλά. Ξέρω και την οικογένεια του Βασίλη, είναι πολύ large άνθρωποι.

Ήταν η επισημοποίηση για να έρθει το παιδάκι τους στον κόσμο. Θα κάνουν και θρησκευτικό γάμο γιατί και οι δύο πιστεύουν πολύ στον Θεό, σας το λέω 100%. Και στα δικά μας οι λεύτερες» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου για τον γάμο του πρώην συντρόφου της.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»