Η Tommy Jeans μας συστήνει την φθινοπωρινή συλλογή 2022 με πρωταγωνίστρια την υποψήφια για Grammy Tems

Ποζάροντας μέσα στο σπίτι της στο Λάγος, η Tems πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια Tommy Jeans εξυμνώντας την χαρά και τον στιλιστικό πειραματισμό.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], παρουσιάζει την καμπάνια της TOMMY JEANS για το Φθινόπωρο του 2022, μέσα από την τραγουδίστρια, παραγωγό και συνθέτη Tems, που μας συστήνει την γεμάτη ζωή και ενέργεια street κουλτούρα Alté, συνδέοντας έτσι το brand με νέο κοινό σε όλο τον κόσμο. 

 

 

Μετά την παγκόσμια περιοδεία της, η Tems (@temsbaby) επιστρέφει στη γενέτειρά της, το Λάγος της Νιγηρίας, και πρωταγωνιστεί στο βίντεο της καμπάνιας με την υποστήριξη της skateboarding κοινότητας WAFFLESNCREAM και των καλλιτεχνών του κέντρου Alté, Lady Donli και Dami Oniru. 

Το Λάγος είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς, παγκόσμιους δημιουργικούς «κόμβους» του σήμερα, που διαμορφώνει μια κοινότητα πρωτοπόρων ανθρώπων που τους συνδέει και τους κινητοποιεί η ανάγκη να πειραματιστούν με διάφορά είδη και στυλ. 

 

 

Η κοινότητα πειραματίζεται με τα ηχητικά, οπτικά και στιλιστικά όρια μέσα από ένα μείγμα παγκόσμιων επιρροών.

Η σκηνοθεσία του βίντεο έγινε από μέλος της Νιγηριανής διασποράς, τον Akinola Davies Jr. και φωτογραφήθηκε από τον Joshua Woods, ένα φωτογράφο με έδρα το Χάρλεμ.

«Η συμμετοχή μου στην καμπάνια TOMMY JEANS είναι συναρπαστική, καθώς δίνουμε τη δυνατότητα στο κοινό να γνωρίσει το Λάγος και τις εναλλακτικές σκηνές και κοινότητες που ευδοκιμούν εκεί», λέει η Tems.

 

 

 

 «Οι κοινότητες αυτές όχι μόνο σε προσκαλούν να επιδιώκεις τα σπουδαία, να προσπαθείς πιο σκληρά και να προχωράς παρακάτω – αλλά σε βοηθούν να εξελιχθείς ως δημιουργός, ένα γεγονός που διαδραμάτισε βασικό ρόλο για να γίνω η καλλιτέχνης που είμαι σήμερα». 

 

 

Σε όλη την καμπάνια παρουσιάζεται για πρώτη φορά η συλλογή Tommy Jeans Collection. Με έμπνευση από την ανάμειξη του 90’s prep , της skate και της hip-hop κουλτούρας, η ανδρική, γυναικεία και gender-inclusive συλλογή αποτελείται από εμβληματικές σιλουέτες διαμορφωμένες σε σύγχρονα ρούχα streetwear. 

 

 

Η συλλογή εξερευνά το παιχνίδι με αναλογίες και λεπτομέρειες εμπνευσμένες από αθλητικά ρούχα, ενώ παράλληλα συστήνει μία εξελιγμένη έκφραση του μπουφάν Alaska puffer.

Με oversized εφαρμογή, αποσπώμενα μανίκια και το χαρακτηριστικό Monogram print, το Alaska jacket είναι το key item αυτής της σεζόν.

Η Tommy Jeans Collection είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και στο tommy.com.

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!
To κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και είναι το ultimate shopping destination!
Στέλιος Κουδουνάρης: «Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή, ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή»
Το καλοκαίρι έρχεται: BE ON time! Η νέα συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 της United Colors of Benetton