O Λιάγκας τα μαζεύει για τις φωτογραφίες βιασμού της 12χρονης στο κινητό του

Ο παρουσιαστής, χθες έλεγε ότι έβλεπε στιγμιότυπα από τον βιασμό της ανήλικης από τον 53χρονο βασικό κατηγορούμενο στο κινητό του - Σε έξαλλη κατάσταση Καινούργιου και Κουτσελίνη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στην υπόθεση του Κολωνού και στα όσα είπε χθες αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, στο ξεκίνημα του #Πρωινού, το πρωί της Πέμπτης 20/10.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Θέλω να πω και κάτι, επειδή βλέπετε ότι χειρίζομαι την ιστορία όσο πιο ψύχραιμα γίνεται. Επειδή είμαι και άνθρωπος και το συναίσθημα καμιά φορά ξεχειλίζει και βγαίνει πάνω από τη δημοσιογραφική μου οντότητα. Στην υπόθεση αυτή το μεγαλύτερο λάθος που μπορούμε να κάνουμε είναι να σφάζομαι εγώ με τον Τάσο για το ποιος κάνει καλύτερα τη δουλειά του. Μην το κάνετε αυτό, είναι λάθος. Εδώ είμαι όλοι απέναντι σε μία ρυπαρή ιστορία. Αν αρχίσουμε και σφαζόμαστε μεταξύ μας, για το ποια εκπομπή το κάνει καλύτερα, ποιος δικηγόρος κάνει καλύτερα τη δουλειά του, είναι το μεγάλο λάθος, χάθηκε η υπόθεση».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Όσον αφορά στις φωτογραφίες της ανήλικης από τον βιασμό της από τον 53χρονο, που είπε χθες 19/10, ο Γιώργος Λιάγκας «τα μάζεψε»: «Επειδή γίνονται και παρανοήσεις και φταίω εγώ πολλές φορές. Κάνω αυτή τη δουλειά, υπηρετώντας και το lifestyle 30 χρόνια. Δεν έχω πάει ποτέ, δεν έχω ζητήσει ποτέ από δικηγόρο δικογραφία. Ποτέ. Κι αν το έχω κάνει, να βγει οποιοσδήποτε δικηγόρος και να το πει. Δεν έχω ζητήσει ποτέ δικογραφία. Ούτε έχει σταλεί από εμένα δικογραφία.

Όμως μαθαίνω στοιχεία του ρεπορτάζ. Με παίρνουν και μου τα λένε. Και επειδή είπα κάτι χθες, και παρεξηγήθηκε, και οφείλω να το πω. Τη μικρή την έχω δει και είναι ένα αγγελούδι, είναι ένα κοριτσάκι 11-12 ετών. Το έχω δει στα social media τα δικά της, έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικό σποτ παλιότερα… Δεν έχω δει σε καμία περίπτωση, όλα αυτά που καταγγέλλονται, δηλαδή τις πράξεις. Μου έρχεται ρεπορτάζ.

Κι όταν χθες σας είπα ότι δεν ήταν η φάτσα του 53χρονου στη φωτογραφία και μου έρχεται κείμενο ότι υπήρχε η φάτσα. Ήταν στοιχείο του ρεπορτάζ που έλεγε ότι στις φωτογραφίες φαινόταν η φάτσα του τέρατος. Δεν έχω καμία πρόσβαση σε καμία δικογραφία. Να το ξεκαθαρίσω».

 

 

Σε έξαλλη κατάσταση η Καινούργιου: «Συνάδελφοι λένε ότι έχουν στην κατοχή τους φωτογραφίες»

Μία έκρηξη άνευ προηγούμενου είχε η Κατερίνα Καινούργιου, την ώρα της τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον συνήγορο υπεράσπισης του 34χρονου επιχειρηματία που οδηγήθηκε στις φυλακές για την φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος κλήθηκε να μιλήσει για την αδιανόητη δήλωση της δεύτερης συνηγόρου  υπεράσπισης, κας Γιώτας Παντελεάκη ότι η 12χρονη είναι ψηλή και εύσωμη.

«Είμαι στο Εφετείο Αθηνών για την υπόθεση του Κουσουλού. Επειδή ασχολείστε με το θέμα της 12χρονης, πρέπει να πείτε ότι η διαρροή της κατάθεσης της έγινε…» ανέφερε ο δικηγόρος, με την παρουσιάστρια να παρεμβαίνει σε έντονο ύφος:

«Δεν θα μου υποδείξετε εσείς τι θα πω εγώ στην εκπομπή. Δεν θα μου το υποδείξετε. Γιατί μπορεί να πω κι εγώ και άλλα σήμερα. Βγαίνουν συνάδελφοι και λένε ότι έχουν στην κατοχή τους φωτογραφίες… Θα το πω, δεν κατάλαβα! Δεν κατάλαβα…».

 

 

Στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος στο χθεσινό Πρωινό ανέφερε ότι έβλεπε live τις φωτογραφίες βιασμού της 12χρονης στην υπόθεση Κολωνού αναφέρθηκε … εμμέσως και η Ζήνα Κουτσελίνη και οι συνεργάτες της στις «Αλήθειες με τη Ζήνα», το μεσημέρι της Πέμπτης 20/10.

Μετά το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου, στην εκπομπή του Star ξεκίνησε συζήτηση που είχε με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου και τον δημοσιογράφο Νάσο Γουμενίδη, η Ζήνα Κουτσελίνη αναρωτήθηκε αν όσοι είδαν live τις φωτογραφίες βιασμού διώκονται ποινικά.

«Όσοι έχετε στα χέρια σας τη δικογραφία της 12χρονης και έχετε δει φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, το ότι κατέχει κάποιος αυτό το υλικό είναι ποινικό αδίκημα. Δεν εξαιρεί η δημοσιογραφική δεοντολογία, παραμένει ποινικό αδίκημα» είπε ο Σπύρος Δημητρίου.

«Λέτε για τις φωτογραφίες που έγιναν αναφορές από συναδέλφους ότι τις έχουν δει; Αυτές τις φωτογραφίες είναι στη δικογραφία; Εμείς δεν τις έχουμε, και δεν τις έχουμε δει. Κάποια στιγμή ρώτησα τον Πέτρο αν τις έχει, γιατί συνάδελφοι είναι με το κινητό και λένε ότι έχουν τις φωτογραφίες» απάντησε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι κάθε δημοσιογράφος έχει στα χέρια του όλο το δημοσιογραφικό υλικό, από πού είναι η πηγή του καθένα, αφορά στην ελευθερία του Τύπου και όχι μόνο», ενώ ρώτησε και τον Σπύρο Δημητρίου για το πώς έγινε η διαρροή της φωτογραφίας από τον βιασμό της ανήλικης».

«Απαγορεύεται να κοιτάζει ο οποιοσδήποτε το υλικό παιδικής πορνογραφίας και να το κατέχει. Εκτός από τις διωκτικές Αρχές. Είναι αδίκημα. Αν γινόταν ένα δικαστήριο και ήταν κατηγορούμενος δημοσιογράφος και έλεγε ότι έχω δει υλικό παιδικής πορνογραφίας για τη δουλειά μου, το δικαστήριο δεν πείθεται. Πρέπει να τον καταδικάσει» αποκρίθηκε ο Σπύρος Δημητρίου.

«Άρα αυτοί που είπαν τηλεοπτικά ότι το είδαν, διώκονται;» αναρωτήθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη λίγο αργότερα, ενώ χωρίς να πει το όνομα του Γιώργου Λιάγκα, σημείωσε: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι και όχι μόνο ένας, πολλοί παραπάνω που είπαν την ώρα του ζωντανού ότι έβλεπαν τις φωτογραφίες και φρίκαραν και δεν μπορούσαν να συνεχίσουν την εκπομπή. Άρα αυτοί διώκονται κανονικά».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Καραμίχος: «Δεν είχα για χρόνια την άδεια να δω το παιδί μου»
Γιάννης Αϊβάζης: «Όποιος σηκώνει το χέρι του, τότε κόψιμο και μεταφορικά και κυριολεκτικά»
Παυλίνα Βουλγαράκη: «Όταν ζεις την κακοποίηση μπερδεύεις το τι είναι φυσιολογικό και υγιές»
Ο Trannos αφότου αφέθηκε ελεύθερος, τραγούδησε στο WaterBoom: «Με θεωρούν κακό παιδί και αλήτη»
Γιώργος Νταλάρας: «Ο χρόνος τους βάζει ένα φερμουάρ στο στόμα. Εγώ είμαι ακόμα εδώ στην Κύπρο»
Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά σε σκαφάτες διακοπές στον Πόρο
Το δημόσιο μήνυμα της Ελένης Ράντου για τα γενέθλιά του Βασίλη Παπακωνσταντίνου
Κώστας Κόκλας: «Θέλουμε κακοποιημένες τις μάνες των παιδιών μας και τα παιδιά μας φοβισμένα;»
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Καταστράφηκα οικονομικά, ανάγκη μου, μου επιτάσσει να δουλεύω»
Νίκος Συρίγος: «Συνεχίστε έτσι κι απλά θα κλαίμε πάνω από τις γυναίκες που σκοτώνονται»