Ευάγγελος Μπούσης: Ο γάμος με τον Peter Dundas και τα παιδιά τους

Αυτός είναι ο γόνος της διάσημης οικογένειας της ομογένειας, Ευάγγελος Μπούσης  – Ο γάμος με τον Peter Dundas και τα παιδιά τους - Η χλιδάτη βάφτιση των παιδιών τους που έφερε θύελλα αντιδράσεων στην εκκλησία

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Έναν πολύ ξεχωριστό guest κριτή είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του #GNTMgr.

Ο Ευάγγελος Μπούσης αποτελεί έναν πολύ γοητευτικό και ταλαντούχο Έλληνα της ομογένειας, ο οποίος κατάφερε να ξεχωρίσει από νεαρή ηλικία.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας μαζί με τον σύζυγό του Peter Dundas γνωστοί ως Dundas world ντύνουν τα πιο διάσημα κορίτσια του Hollywood, από τη Mary J.Blige μέχρι τη Beyonce και την Emily Ratajkowski.

 

Σύμφωνα με το περιοδικό #Gala, ο Ευάγγελος Μπούσης ασχολήθηκε με το modelling και την υποκριτική, εμφανίστηκε μάλιστα στη θρυλική σειρά #SexAndTheCity. Μπροστά στην κάμερα φλέρταρε με τη Sarah Jessica Parker και συνόδευε την Kim Katrall σε βραδιές γεμάτες αλκοόλ. Ακολούθως, ο Ευάγγελος Μπούσης βρέθηκε δίπλα στην αιθέρια Bella Hadid, ενίοτε ξεσάλωνε σε αχαλίνωτα πάρτi με τον Leonardo DiCaprio και την πριγκίπισσα του Κατάρ Αΐσα Αλ Θάνι.

Ο Ευάγγελος Μπούσης προέρχεται από την οικογένεια Μπούση που είναι ιδιαίτερα γνωστή στην Αμερική, τόσο για το μεγάλο φιλανθρωπικό της έργο, όσο και για την αλυσίδα παντοπωλείων Cermak Fresh Market που δραστηριοποιείται στο Ιλινόις, στην Πολιτεία του Ουισκόνσιν και το Μιλγουόκι. Η οικογένεια Μπούση έχει διατελέσει και χορηγός της ομάδας του Αντετοκούνμπο, τους Μπακς.

Ο Ευάγγελος Μπούσης σε νεαρή ηλικία διείσδυσε στον κόσμο της υποκριτικής. Ο ίδιος ζει μόνιμα στο εξωτερικό με τον συνεργάτη και σύζυγο του, Peter Dundas έχουν δημιουργήσει ένα από τα μεγαλύτερα brands παγκοσμίως αλλά και μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι στην Μύκονο, ενώ η ευτυχία ολοκληρώθηκε με τον ερχομό των παιδιών τους Αλέξιο και Ελένη μέσω παρένθετης μητέρας.

 

 

Η χλιδάτη βάφτιση των παιδιών τους που έφερε θύελλα αντιδράσεων στην εκκλησία  

O Ευάγγελος Μπούσης και ο Πίτερ Ντούντας επέλεξαν το φετινό καλοκαίρι την Ελλάδα για τη βάφτιση των παιδιών τους, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Ιουλίου, στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

  

Νονές των παιδιών είναι το μοντέλο Μπιάνκα Μπραντολινί και η χρυσή κληρονόμος, Ευγενία Νιάρχου, η οποία διατηρεί στενή φιλία με τους διάσημους σχεδιαστές μόδας.

 

 

 

 

 

Μάλιστα στο πάρτι της βάφτισης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, επίτιμη καλεσμένη ήταν η Άννα Βίσση, η οποία τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες της.

 

Όσον αφορά στη βάφτιση, υπήρξε μια ασάφεια καθώς δεν υπάρχει επίσημη και ξεκάθαρη θέση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Πάσης Ελλάδος σε σχέση με τις βαπτίσεις παιδιών γκέι ζευγαριών.

 

 

 

 

Ο Αμερικής Ελπιδοφόρος, ένας ιεράρχης υψηλής περιωπής ο οποίος τέλεσε το μυστήριο κατηγορήθηκε ευθέως από τον εν Χριστώ αδελφό του, τον Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης Αντώνιο, ότι «ενήργησεν αυτοβούλως, αυθαιρέτως και αντικανονικώς εντός της Μητροπόλεώς μου».

 

 

Η μητέρα του Ευάγγελου Μπούση έχει χαρακτηριστεί «σύγχρονη Μητέρα Τερέζα»

Σύμφωνα με το περιοδικό #Gala και το ρεπορτάζ της Μαρίας Λεμονιά, το πρόσωπο-κλειδί στην υπέρβαση των δυσκολιών ήταν η μητέρα του Ευάγγελου Μπούση, Ελένη. Πρόκειται για τη σύζυγο του Δημήτρη Μπούση, εύπορου ομογενή επιχειρηματία, δημιουργού και ιδιοκτήτη της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Cermak Fresh Market.

Προσωπικότητα με μεγάλη αίγλη στις ΗΠΑ, πασίγνωστη στην ομογενειακή κοινότητα -και όχι μόνο- κυρίως λόγω των αγαθοεργιών στις οποίες επιδίδεται συστηματικά, η Ελένη Μπούση κατάφερε να δώσει τη λύση στον γόρδιο δεσμό. Εξάλλου εκείνη και ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος συνδέονται με πολυετή και στενή φιλία.

Η Ελένη Μπούση είναι κάτοχος πτυχίου Παιδοψυχολογίας και έχει αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δράση στις ΗΠΑ. Κατοικεί μόνιμα στο Σικάγο, μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια Μπούση και βοηθά οργανώσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Αμερική, στην Τζαμάικα, στην Κούβα κ.α. Η κυρία Μπούση είναι πρόεδρος του Hippocratic Cancer Research Foundation, ενώ συντηρεί γηροκομείο στο Σικάγο. Εξυπακούεται ότι η οικογένεια Μπούση είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη στις ανάγκες ομογενών και τα μέλη της τιμούν την καταγωγή τους, με συχνά ταξίδια στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, τη Νεστάνη Τρίπολης.

   

 

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας μαζί με τον σύζυγό του παραχώρησαν μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή #HappyDay και στον δημοσιογράφο, Γιώργο Σατσίδη, όπου μίλησαν για όλους και για όλα.

«Τα πράγματα ήρθαν αρκετά φυσικά όταν βρεθήκαμε για πρώτη φορά. Άρχισα να δουλεύω στη μόδας επειδή την λάτρευα. Στα έξι μου είχα την πρώτη μου ραπτομηχανή και έγινε το χόμπι μου. Όταν γνώρισα τον Evi, αντιλήφθηκα ότι συνεργαζόμαστε πολύ καλά και στη συνέχεια είδαμε και τα υπόλοιπα. Όταν ήρθε ο μικρός ήταν η μεγαλύτερη μας δημιουργία», είπε για την γνωριμία τους, ο Ευάγγελος Μπούσης. 

Και συνέχισε: «Μεγάλωσα στο Σικάγο μέχρι τα 16 μου και στη συνέχεια έμεινα στο Παρίσι, όπου γνώρισα και τον Πίτερ και στη συνέχεια εγκατασταθήκαμε μαζί στο Μιλάνο για να δουλέψουμε και μαζί». 

Όσον αφορά τον γιο τους Αλέξιο και το ταξίδι τους, για να τον αποκτήσουν, ο Ευάγγελος Μπούσης αποκάλυψε: «Μας πήρε πολύ καιρό να αποκτήσουμε τον Αλέξιο, ήταν πολύ δύσκολος δρόμος. Είχαμε παρένθετη μητέρα και μας πήρε σχεδόν τέσσερα χρόνια, ήταν δύσκολο. Μόλις έρχεται στη ζωή σου όμως, τα ξεχνάς όλα. Οι γονείς μου ήταν πολύ υποστηρικτικοί στο να αποκτήσουμε τον Αλέξιο με παρένθετη μητέρα. Μιλάμε κάθε μέρα με βιντεοκλήση για να τον βλέπουν»

«Ο Αλέξιος ήρθε στη ζωή μας πριν από 8 μήνες και ήταν το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί σε εμάς, σου αλλάζει όλη τη ζωή, βλέπει τα πράγματα πολύ πιο διαφορετικά από ότι τα έβλεπες πριν. Δίνει πιο πολύ νόημα για αυτή τη δουλειά που κάνουμε. Η μόδα είναι ενδιαφέρουσα, είναι μέρος της ζωή μας αλλά το να έχουμε παιδί μαζί μας έδωσε περισσότερο νόημα», πρόσθεσε ο ταλαντούχος σχεδιαστής μόδας. 

Τέλος ο Ευάγγελος Μπούσης αναφέρθηκε και στην στενή φιλία του με την Ευγενία Νιάρχου, η οποία μάλιστα βάπτισε τα παιδιά τους, Αλέξιο και Ελένη.

«Η Ευγενία είναι κολλητή μου, είναι οικογένειά μου και είναι και ο λόγος που γνωρίστηκα με τον Πίτερ. Μιλάμε συνέχειαστο τηλέφωνο αλλά εκείνη μιλάει ελάχιστα Ελληνικά».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!
To κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και είναι το ultimate shopping destination!
Στέλιος Κουδουνάρης: «Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή, ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή»
Το καλοκαίρι έρχεται: BE ON time! Η νέα συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 της United Colors of Benetton