Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Οκτώβριος 2022

Κι όμως, φτάσαμε Οκτώβριο κιόλας. Τι λένε τα άστρα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

ΚΡΙΟΣ

Έντονα δραστήριος προβλέπεται ο νέος μήνας σου και η καθημερινή σου ατζέντα είναι γεμάτη με ραντεβού, συναντήσεις και υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιωθούν. Ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων σε γεμίζει ενέργεια κι έτσι μπορείς να ανταπεξέλθεις με επιτυχία. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες βρίσκονται στο απόλυτο επίκεντρο σου και έχεις όλες τις ικανότητες που χρειάζονται για να τις αξιολογήσεις σωστά, να τις βελτιώσεις και να τις εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο. Η Πανσέληνος στις 9/10, αλλά και η έκλειψη στα τέλη του μήνα επηρεάζουν τον τομέα των οικονομικών σου. Ίσως έχεις αναβάλλει πολύ κάποιες υποθέσεις σου και να πρέπει να πιεστείς προκειμένου να διεκπεραιωθούν. Παρόλα αυτά η συναισθηματική σου ζωή ανανεώνεται, καθώς έχεις τη διάθεση να δώσεις νέες ευκαιρίες στον εαυτό σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις τη διάθεση να δείξεις αποφασιστικότητα και την απαιτούμενη υπομονή έτσι ώστε να συνεχίζεις να δουλεύεις σκληρά προκειμένου να κατακτήσεις τους στόχους σου. Το εργασιακό περιβάλλον βελτιώνεται καθώς και η επικοινωνία με την επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία. Έτσι μπορείς να ξεκινήσεις την υλοποίηση των σχεδίων και των ιδεών σου. Η αναζήτηση νέων πηγών εσόδων γίνεται ευκολότερη κι έτσι -αν και όχι άμεσα, καταφέρνεις να ανακτήσεις τον έλεγχο των υποχρεώσεων σου. Η θετική σκέψη σου επιτρέπει να βρεις νέους τρόπους να επεκταθείς επαγγελματικά. Αυτός ο μήνας θα σου αποκαλύψει τι είναι αυτό που χρειάζεσαι πραγματικά. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά θα πρέπει να ξέρεις πως κατά τη διάρκεια του μήνα θα υπάρξει προσφορά και ζήτηση, αλλά το κλίμα γενικότερα δεν σου εμπνέει ασφάλεια. Ωστόσο απολαμβάνεις το φλερτ και η αυτοπεποίθηση σου αυξάνεται. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, ίσως είναι καιρός να αντιμετωπίσεις με περισσότερη σοβαρότητα τα πράγματα και να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης συνεχίζει την παραμονή του στο δικό σου ζώδιο κι έτσι η ενέργειά σου βρίσκεται στα ύψη. Χρησιμοποίησε σωστά αυτήν τη διάθεση, διοχέτευσε σωστά την ενέργειά σου και απόφυγε συγκρούσεις. Σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που σου δίνουν τη δυνατότητα να φτάσεις πιο κοντά στους στόχους και τις επιδιώξεις σου. Φρόντισε να κλείσεις εκκρεμότητες για να μην πολλαπλασιαστούν με την έκλειψη στα τέλη του μήνα. Οικονομικά ο μήνας έχει τα πάνω και τα κάτω του εξαιτίας της επιπολαιότητάς σου, μιας και κάνεις άσκοπα έξοδα. Η Αφροδίτη υπόσχεται νέα ερωτικά ξεκινήματα και ενδιαφέρουσες γνωριμίες καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, καθώς και την επαναφορά προσώπων από το παρελθόν. Ωστόσο με την πραγματοποίηση της Πανσελήνου κάποιες όψεις της μπορεί να δημιουργήσουν εξιδανικεύσεις και ψευδαισθήσεις. Για αυτό καλά θα κάνεις να ακολουθείς το ένστικτο σου και να μην παρασύρεσαι απ’ τον ενθουσιασμό σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκινάς τον μήνα δυναμικά καθώς διαισθητικά νιώθεις και πιστεύεις πως έχεις τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σου. Οι δημιουργικές ικανότητες σου δίνουν την ευκαιρία να προοδεύσεις την καριέρα σου και να θέσεις σε εφαρμογή τις αλλαγές που έχεις προετοιμάσει το προηγούμενο διάστημα. Μην διστάσεις να μοιραστείς τα εκπληκτικά σου ταλέντα με τους άλλους. Ωστόσο το ενδιαφέρον σου στρέφεται περισσότερο στις διαπροσωπικές, οικογενειακές σχέσεις. Ο Ερμής σου δίνει τη δυνατότητα να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να κάνεις τις αγορές που αφορούν στο σπίτι και να απολαύσεις τη ζεστασιά και την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Ωστόσο κοντά στην Πανσέληνο στις 9/10 ίσως να χρειαστεί να δείξεις λίγο μεγαλύτερη κατανόηση. Το μεγαλύτερο κομμάτι του μήνα σου υπόσχεται εκπλήξεις στην ερωτική σου ζωή. Η μετάβαση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει χαρές και επιτυχίες. Εάν ωστόσο είσαι μόνη δεν αποκλείεται να σου δημιουργηθεί ένα δίλημμα ανάμεσα σε κάτι νέο και κάτι παλιό. Καλό θα ήταν να προχωρήσεις μπροστά και να διαγράψεις εντελώς το παρελθόν. Αξίζεις πολλά περισσότερα και μπορείς να τα διεκδικήσεις.

 

ΛΕΩΝ

Έντονα κοινωνικός προβλέπεται ο νέος μήνας για σένα και οι αλλαγές διαδέχονται η μία την άλλη. Ωστόσο μην ξεχνάς να φροντίζεις τον εαυτό σου και μην συμβιβάζεσαι με λιγότερα από όσα σου αξίζουν. Στα επαγγελματικά ίσως χρειάζεται να βγεις λίγο από τη ζώνη άνεσής σου και να αρχίσεις να ρισκάρεις. Επομένως δεν αποκλείεται να δεχτείς μια ενδιαφέρουσα πρόταση ή μια προαγωγή που θα πρέπει να δεχτείς, εξετάζοντας όμως και την παραμικρή λεπτομέρεια. Είσαι σε θέση να ανταπεξέλθεις στις οικονομικές υποχρεώσεις σου για αυτό περιόρισε το άγχος και μην σκέφτεσαι αρνητικά. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού φέρνει αναζωογόνηση στη συναισθηματική σου ζωή. Η έκλειψη στις 25/10 φέρνει έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια που δεν πρέπει όμως να τα αφήσεις να σε οδηγήσουν σε προβλήματα και εντάσεις. Διαχειρίσου τα με θετικό τρόπο και προσπάθησε να ανανεώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, ίσως οι προσδοκίες να σου δημιουργήσουν μικρές απογοητεύσεις. Αν τις ρίξεις λίγο και χωρίς ιδιαίτερες υποχωρήσεις, θα καταφέρεις να βρεις τον άνθρωπο που θα θέλει να είναι δίπλα σου και θα σε φροντίσει ουσιαστικά. Μην αμελείς γονείς και οικογενειακά πρόσωπα για να αποφύγεις μελλοντικές τύψεις και ενοχές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι πλανητικές επιρροές του μήνα σε γενικές γραμμές επηρεάζουν τον τομέα των οικονομικών σου. Ωστόσο ο Ερμής διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις κι έτσι μπορείς να διαπραγματευτείς σωστά νέες προτάσεις, ρυθμίσεις ή τακτοποίηση. Στρέψε την ενέργειά σου στα επαγγελματικά, καθώς οι πολλές υποχρεώσεις από τη μια σε κουράζουν και από την άλλη σου δίνουν ευκαιρίες να αναδείξεις τις ικανότητές σου και να διεκδικήσεις τους στόχους σου. Αντιμετώπισε τις προκλήσεις για να εκτιμήσεις τα σπουδαία πράγματα που σου δίνονται. Ξέχασε τα λάθη του παρελθόντος που σε στοιχειώνουν και εστιάσου στο παρόν και στο μέλλον. Δες σοβαρά τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου και κάνε τις διορθωτικές σου κινήσεις προκειμένου να καταφέρεις να πάρεις ανάσα. Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου υπόσχεται βελτιώσεις και νέα ξεκινήματα, αν είσαι μόνη. Οι πλανήτες χαρίζουν αισθησιασμό και πάθος εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση. Αγαπημένα σου πρόσωπα σε στηρίζουν με κάθε τρόπο και δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Θα πρέπει λοιπόν κι εσύ από την πλευρά σου να τους δείξεις το αντίστοιχο ενδιαφέρον.

 

ΖΥΓΟΣ

Σε μια περίοδο που σημαντικοί πλανήτες όμως ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη βρίσκονται στο δικό σου ζώδιο καταλαβαίνεις πως γίνεσαι η πρωταγωνίστρια του μήνα. Οι ευνοϊκές συνθήκες που επικρατούν στη ζωή σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις ένα μεγάλο βήμα προς την επιτυχία. Ωστόσο η Πανσέληνος στις 9/10 σου δημιουργεί μια συναισθηματική αναστάτωση φέρνοντας τις πραγματικές σου ανάγκες στην επιφάνεια. Για να τα καταφέρεις και να πετύχεις πρέπει να συνεργαστείς με άλλους και να διασφαλίσεις ότι αποδέχεσαι την καθοδήγηση και τη βοήθεια των άλλων και όχι να έρχεσαι σε αντιπαράθεση μαζί τους. Αυτός είναι ο καλύτερος μήνας αν σκέφτεσαι να αλλάξεις καριέρα ή αν ψάχνεις νέα εργασία -να το κάνεις και να τον εκμεταλλευτείς σωστά. Διανύεις μια περίοδο που απαιτεί σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα που όμως ανταμείβεται με επιτυχία. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου υπόσχεται ερωτικά και συναισθηματικά δώρα. Στα τέλη του μήνα η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου και η Αφροδίτη στο Σκορπιό συμπληρώνουν το πάθος και τον ρομαντισμό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εμπιστεύσου το δυνατό, έμφυτο ένστικτό σου αυτόν τον μήνα για να μπορέσεις να κάνεις τις κινήσεις και να πάρεις τις αποφάσεις που πρέπει. Να είσαι βέβαιη πως στα τέλη του μήνα με την επίσκεψη της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, αλλά και την έκλειψη επίσης στο ζώδιό σου πήρες τις σωστές αποφάσεις. Οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες και θα πρέπει να δείξεις λίγη προσαρμοστικότητα και ευελιξία. Αγάπησε ή αποδέξου τα λάθη του παρελθόντος και μην κατηγορείς τον εαυτό σου. Αυτά σε έμαθαν και σε έκαναν πιο ώριμη και σοφή. Η δημιουργία ενός δικτύου από ανθρώπους από διαφορετικές χώρες θα σου επιτρέψει να προχωρήσεις την καριέρα σου ή να επεκταθείς. Προς τα τέλη του μήνα μπορείς να περιμένεις αλλαγές και να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυξάνει το πάθος και τον ρομαντισμό κι αν είσαι μόνη, μπορείς να αναμένεις ενδιαφέρουσες και ξεχωριστές γνωριμίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Οκτώβριος σου υπόσχεται τις καλύτερες στιγμές της ζωής σου ανεξάρτητα από τις προκλήσεις και τα εμπόδια που συναντάς. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι κανείς δεν πρέπει να σου υπαγορεύει πώς πρέπει να ζήσεις τη ζωή σου. Η υγεία σου έχει μεγάλη σημασία για αυτό μάθε να φροντίζεις τον εαυτό σου. Αυτός ο μήνας θα σου υπενθυμίσει ότι θα πρέπει να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου και να κυνηγήσεις τα πάθη σου με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Η πρόοδος έρχεται βήμα βήμα και για τις κινήσεις που ήδη έχεις κάνει έρχεται η ανταμοιβή. Καθησύχασε τις όποιες εσωτερικές σου ανησυχίες με όποιον τρόπο θεωρείς σωστό και κατάλληλο. Προσπάθησε όσο το δυνατόν να εξασφαλίσεις μια οικονομική ασφάλεια στη ζωή σου, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εσένα. Τον έρωτα άφησέ τον στα χέρια της θεάς Αφροδίτης που σε εξυπηρετεί και από το ζώδιο του Ζυγού αλλά και από το ζώδιο του Σκορπιού που διέρχεται στα τέλη του μήνα. Η πανσέληνος επίσης του μήνα προμηνύει ευχάριστες αλλαγές και νέες γνωριμίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι δεδομένο ότι αυτόν τον μήνα η εστίασή σου είναι στα επαγγελματικά και στα θέματα εξέλιξης της καριέρας σου. Πολλοί τομείς της ζωής σου αυτόν τον μήνα είναι σίγουρο ότι θα βελτιωθούν χάρη στις προσπάθειες και τις υποχωρήσεις σου. Γιόρτασε και αναγνώρισε τις δυνάμεις σου και προχώρα μπροστά. Δημιουργική και ευφάνταστη φαίνεται να είσαι στα εργασιακά κι αυτό να είσαι βέβαιη ότι θα ανταμειφθεί. Διατήρησε ανοιχτούς τους ορίζοντές σου, ανεξάρτητα με τα όσα συμβαίνουν γύρω σου, βαθιά μέσα σου, σου δημιουργούν ανασφάλεια ή φοβίες. Οι απαιτήσεις των άλλων από εσένα δεν σημαίνει πως θα πρέπει να σε βάλουν στη διαδικασία να αμφισβητείς τον εαυτό σου. Η έκλειψη στα τέλη του μήνα σου υπενθυμίζει πως η ομαδικότητα και η συλλογική δουλειά μπορεί να έχει καλύτερα αποτελέσματα. Είσαι επιρρεπής σε ότι αφορά στο συναίσθημα και την ερωτική σου ζωή για αυτό και μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις με τον αγαπημένο σου, ειδικά την περίοδο που πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα. Παιχνίδια εξουσίας δεν έχουν θέση ανάμεσά σας. Εάν είσαι μόνη, κλείσε σελίδες του παρελθόντος και άνοιξε καινούριες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εμπιστεύσου το σύμπαν και τις δυνατότητές σου αυτόν τον μήνα και μην αφήνεις το άγχος να σε πολιορκεί. Έχεις χειριστεί δύσκολες καταστάσεις στο παρελθόν κι αυτές σε έχουν ενδυναμώσει. Να είσαι βέβαιη ότι θα έρθουν μεγάλες ευκαιρίες αυτόν τον μήνα και πρέπει να είσαι έτοιμη να τις αγκαλιάσεις. Με πίστη στον εαυτό σου και τις ικανότητές σου δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείς να πετύχεις. Να είσαι σοφή και να κρατήσεις στη ζωή σου ανθρώπους που πραγματικά μπορούν να σε στηρίξουν, να πιστέψουν σε σένα και να σε υποστηρίξουν. Έτσι λοιπόν οι επικοινωνίες και οι κοινωνικές συναναστροφές ευνοούνται και φέρουν θετικά αποτελέσματα. Η Ηλιακή έκλειψη στις 25/10 αυξάνει ακόμα περισσότερο τις φιλοδοξίες σου και τα θέματα καριέρας σε απασχολούν περισσότερο. Πολλοί πλανήτες τον Οκτώβριο ευθυγραμμίζονται, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να βελτιώσεις τον τομέα των οικονομικών σου. Σε κάθε περίπτωση η Αφροδίτη ευνοεί τον τομέα των ερωτικών και συναισθηματικών σου υποθέσεων. Πρώτα από το ζώδιο του Ζυγού και στη συνέχεια από το ζώδιο του Σκορπιού, μπορείς να προετοιμαστείς για πάθος και νέες γνωριμίες.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Η ευελιξία είναι αυτή που θα εξυπηρετήσει τα περισσότερα σχέδιά σου αυτόν τον μήνα. Είσαι δεκτική και ιδιαίτερα προσαρμοστική σε νέες εμπειρίες, αλλαγές και θυσίες. Κάποια ζητήματα η αλήθεια είναι ότι εκκρεμούν, για αυτό και θα πρέπει να προσπαθήσεις να απαλλαγείς από αυτές προκειμένου να προχωρήσεις μπροστά. Εκτίμησε το πόσο μακριά έχεις φτάσει και συνέχισε να εργάζεσαι σκληρά. Η επιβεβαίωση και η επιβράβευση δεν είναι μακριά και θα αποζημιωθείς για όλα αυτά. Δεν αποκλείεται να πάρεις μια απόφαση, ίσως να ακολουθήσεις και κάποια σεμινάρια προκειμένου να οδηγήσεις ένα βήμα μπροστά την καριέρα σου. Θέλεις να διευρύνεις τους ορίζοντες, τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου και το καταφέρνεις. Το πάθος και η σεξουαλικότητα αυξάνονται με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού και στα τέλη του μήνα στον Σκορπιό. Ωστόσο κατά την περίοδο της Πανσελήνου πρόσεξε τις τάσεις κτητικότητας και την έντονη διεκδίκηση.

 

 

Δειτε Επισης

Απρίλιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάρτιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Φεβρουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιανουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Δεκέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Νοέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Οκτώβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Σεπτέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Αύγουστος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιούλιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;