Τελικός με τα όλα του! Αυτό το ζευγάρι κέρδισε το #J2USGr

 

Παρά τις δυσκολίες, τις αναποδιές και τις φήμες που ήθελαν το λαμπερό σόου του τελικού να αναβάλλεται για το ερχόμενο Σάββατο, το J2US όχι μόνο προβλήθηκε αλλά ανέδειξε και τον μεγάλο νικητή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η βραδιά τα είχε όλα και σε... μεγάλο βαθμό!

Οι εκπλήξεις ήταν πολύ μεγάλες, οι καλεσμένοι ακόμα πιο λαμπεροί, τα αστεία και το κέφι στον μέγιστο βαθμό και οι ερμηνείες η μία καλύτερη από την άλλη.

Μέχρι και τον Νίκο Αλιάγα να τραγουδάει σε ένα απίθανο πρόγραμμα με τον Χρήστο Μάστορα του συγκροτήματος Melisses που είχαν αναλάβει το μουσικό κομμάτι της βραδιάς.

Τα τρία ζευγάρια που έφτασαν στον τελικό μετά το "ξεσκαρτάρισμα" του ημιτελικού ήταν οι Μαρίνος Κόνσολος – Ελένη Δήμου, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου- Κατερίνα Λιόλιου και Άννα Μαρία Ψυχαράκη- STAN.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως παρά το γεγονός ότι η Άννα Μαρία είχε για παρτενέρ ολόκληρη τη σεζόν τον Χάρη Βαρθακούρη, έπρεπε να αντικατασταθεί από τον Stan λόγω του ότι ο πρώτος προσβλήθηκε από κορωνοϊό.

Οι τρεις φιναλίστ χθες αναμετρήθηκαν σε τρεις εμφανίσεις. Στην πρώτη επανέλαβαν ένα τραγούδι που είχαν ερμηνεύσει σε προηγούμενα live, για να διαπιστώσουν και οι τηλεθεατές την εξέλιξή τους.

Δείτε λοιπόν μία προς μία τις εμφανίσεις των τριών ζευγαριών:

Ο Μαρίνος Κόνσολος τραγούδησε και χόρεψε ζεϊμπέκικο!

Άννα Μαρία Ψυχαράκη & Stan "Ορκίστηκαν" στον τελικό του J2US!

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου & Κατερίνα Λιόλιου εντυπωσίασαν για ακόμα μια φορά φορώντας εκπληκτικά outfits σε κόκκινο χρώμα και ανάβοντας... φωτιές.

Στη δεύτερη, διαγωνίστηκαν σ’ ένα νέο τραγούδι της επιλογής τους. Για τον Μαρίνο Κόνσολο και την Ελένη Δήμου ήταν ένα τραγούδι συναισθηματικής αξίας, για τον Κύπριο ηθοποιό, αφού με εκείνο είχε δώσει εξετάσεις για τη σχολή του Κρατικού Θεάτρου. 

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο Σταν επέλεξαν το hit της Στέλλας Γεωργιάδου «Τώρα μου μιλάει», για να κλείσουν τον κύκλο τους στο παιχνίδι, πριν την τελική μονομαχία.

Τα δύο κορίτσια, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Κατερίνα Λιόλιου επέλεξαν ένα τραγούδι, το οποίο ήταν έξω από τα νερά τους. Παρόλα αυτά, η παρουσία τους ήταν αξιοπρεπής, ωστόσο οι κριτές φαίνεται ότι ήθελαν να δουν τις δύο κοπέλες σε ένα τραγούδι, το οποίο θα παρουσίαζαν στην εντέλεια. Γι' αυτό το λόγο και η βαθμολογία τους ήταν 10, 9, 9, 9 και ένα 9 συμβολικά από τον Νίκο Αλιάγα. Το ζευγάρι τραγούδησε το τραγούδι «Δαίμονες» από την ομώνυμη ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα. 

Στην τρίτη τους εμφάνιση, τα ζευγάρια έπρεπε να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε μια «μονομαχία», ερμηνεύοντας το ίδιο τραγούδι. Αυτό ήταν το «Δεν μας συγχωρώ».

Η βραδιά του τελικού είχε τα πάντα. Επιστροφή των παλιών παιχτών, γέλια, διασκέδαση, μουσική, χορό, αλλά και... ατυχήματα. Ο λόγος για τον Σταμάτη Φασουλή, ο οποίος, όπως φαίνεται, ήταν μάλλον «ματιασμένος».

Κατά τη διάρκεια του show κι ενώ ο ηθοποιός έκανε την κριτική του για την εμφάνιση της Ελένης Δήμου και του Μαρίνου Κόνσολου, που ερμήνευσαν τον «Ανθρωπάκο», ξαφνικά έπεσε από την καρέκλα του, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί.

Ο Νίκος Κοκλώνης τότε, βλέποντας τον να πέφτει είπε: «Να, ξανάπεσε! Ο Χριστός. Το μάτι φταίει», υπονοώντας χιουμοριστικά πως ήταν η Βίκυ Σταυροπούλου που μάτιασε τον κριτή.

Αρκετές, ωστόσο, ήταν και οι απουσίες από το χθεσινό επεισόδιο του τελικού, ανάμεσα τους και η κριτής, Δέσποινα Βανδή. Όμως βρήκε τον τρόπο να είναι παρούσα... ψηφιακά!

Πιο συγκεκριμένα, μέσω ζωντανής σύνδεσης από το σπίτι της, η Δέσποινα Βανδή καλησπέρισε τον παρουσιαστή και παραγωγό του σόου, Νίκο Κοκλώνη καθώς και τους υπόλοιπους κριτές. «Καλή χρονιά, καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο! Ζηλεύω πάρα πολύ που δεν βρίσκομαι μαζί σας στον τελικό! Βλέπω ότι η Μπακοδήμου, που ροκάνιζε τη θέση μου όλα αυτά τα χρόνια, τελικά κατάφερε να μου πάρει τη θέση. Βίκυ και Σταμάτη το νου σας» σημείωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια και κριτής του J2US.

«Πολύ περίεργο είναι αυτό. Πραγματικά είναι πολύ περίεργο αλλά προέχει η υγεία. Βάση του νόμου θα μπορούσα σήμερα να είμαι κοντά σας, αλλά είπαμε να μην το ρισκάρουμε και να κρατήσουμε τις δέκα μέρες. Θα σας θαυμάσω από εδώ και θα βαθμολογήσω από εδώ».

Η επιστροφή των παλιών παιχτών

Φυσικά τελικός δεν μπορούσε να ήταν χωρίς την επιστροφή των παλιών παιχτών. Αρκετοί επέστρεψαν και ερμήνευσαν ένα από τα τραγούδια που είχαν πει κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο show του Alpha. 

Τον τελικό, λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, έκλεισαν οι Μέλισσες.

Αυτό το ζευγάρι κέρδισε!

Εννοείται πως συνέβη αυτό. Μεγάλες νικήτριες του φετινού κύκλου του J2US λοιπόν είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου. Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Νίκο Κοκλώνη και όσα ακολούθησαν:

 

Δειτε Επισης

Ο Απόστολος Γκλέτσος χόρεψε ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο - Οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη
Εβελίνα Νικόλιζα: «Δεν θα τοποθετηθώ για το βρίσιμο του τραγουδιστή. Το έχει αναλάβει δικηγόρος»
Η Δανάη Παππά «σπάει» τη σιωπή της για τον χωρισμό με τον Λάζαρη & απαντά για τον Γεροντιδάκη
Στη Ρουμανία Αντρέας Γεωργίου & Σιμώνη Χριστοδούλου για τα απαιτητικά γυρίσματα της σειράς #Tampou
Η εξομολόγηση της Μαρίσσας Τριανταφυλλίδου για το ατύχημα που παραλίγο να την αφήσει ανάπηρη
Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδά Μίκη Θεοδωράκη στο Ηρώδειο, σε νέες ενορχηστρώσεις Θέμη Καραμουρατίδη
Η Ελένη Φουρέιρα καλεσμένη του Jean Paul Gaultier στο #ParisFashionWeek - Εμφανίστηκε με κοντό καρέ
Η Δούκισσα Νομικού στο catwalk με την Jane Fonda, Eva Longoria, Heidi Klum, Κendall Jenner & Cara Delevingne
H Μαρινέλλα εξαφάνισε τον Χρήστο Μάστορα (Στέλιο Καζαντζίδη) και από την αφίσα της συναυλίας στο Ηρώδειο
#TemptingFortuneGR: Ξετίναξε ξανά το ταμείο και πήρε λεφτά: «Γιατί τον λες μαλ…;»