«Έτρεχε περί τα 150 χλμ στη σύγκρουση ο Mad Clip, δεν θα ζούσε ούτε με ζώνη»

 

 

 
Ελεύθερος μετά τις εξηγήσεις που έδωσε ο οδηγός του Audi R8 που αναζητούσε η αστυνομία  - Οι εξετάσεις στη σορό του 34χρονου trapper θα δείξουν αν είχε καταναλώσει και πόσο αλκοόλ - Βίντεο κατά μήκος της διαδρομής εξετάζουν οι αρχές - Πώς σκοτώθηκε ο τράπερ –  Κοσμοσυρροή στο σημείο που σκοτώθηκε  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του γνωστού τράπερ Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Πέμπτης σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο 34χρονος καλλιτέχνης που είχε φύγει από γαμήλια δεξίωση, έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε και έπεσε σε δέντρο.

Χθες, σχεδόν δύο χιλιάδες άτομα, φίλοι και θαυμαστές του καλλιτέχνη, μετέβησαν το βράδυ της Πέμπτης με τα αυτοκίνητά τους στο σημείο όπου σημειώθηκε το τραγικό τροχαίο με τον τράπερ Mad Clip.  

Την ίδια ώρα, η τροχαία εξετάζει υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής, καθώς ερευνάται η πιθανότητα στο δυστύχημα να εμπλέκεται και ένα άλλο υπερπολυτελές σπορ αυτοκίνητο.

Ο Mad Clip, κατά κόσμον Πίτερ Αναστασόπουλος, επέστρεψε από γάμο φίλο του, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε μια κολόνα και στη συνέχεια σε ένα δέντρο.

Σε βίντεο που ήρθε στην δημοσιότητα φαίνεται το αυτοκίνητο του Mad Clip να εκκινεί πολύ ομαλά, όταν το φανάρι ακριβώς έξω από τη Λίμνη της Βουλιαγμένης έγινε πράσινο.

Δίπλα του διακρίνεται το όχημα αναζητά η τροχαία, το οποίο διαθέτει κίτρινες -πιθανώς βρετανικές- πινακίδες, και φαίνεται ότι εκκινεί αρκετά πιο γρήγορα. Το βίντεο σταματά λίγες στιγμές πριν το δυστύχημα.

Εμφανίστηκε ο οδηγός του Audi – Τι κατέθεσε στην αστυνομία

Στην αστυνομία εμφανίστηκε αυτοβούλως ο οδηγός του Audi, που αναζητούσαν οι αρχές και είχε εμπλοκή στο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Mad Clip, κάτι που απεικονίζεται και στο σχετικό βίντεο ντοκουμέντο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Με οδηγό τα βίντεο κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου, οι αξιωματικοί της Τροχαίας προσπαθούν να φωτίσουν δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο το σκηνικό του θανάτου, μετά και την εμφάνιση του οδηγού του δεξιοτίμονου Audi R8 που εκινείτο παράλληλα με την Porsche του Mad Clip.

Μαρτυρίες λένε πως τα δυο super cars ξεκίνησαν κόντρα απο τα φανάρια της λίμνης Βουλιαγμένης και αφου πέρασαν άλλα δυο φανάρια, πιθανότατα με πράσινο, η Porsche του 34χρονου ράπερ «έφυγε» εξω απο την εκκλησία της Φανερωμένης. Βέβαια ο οδηγος του Audi το αρνείται λέγοντας ότι το δικό του αυτοκινητο ειναι πιο γρήγορο και δεν έκανε κόντρα. Αυτόπτες μάρτυρες του σκηνικού, φέρονται να είναι και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που ανέβαιναν απο το αντίθετο ρεύμα στην παραλιακή και έβλεπαν μπροστά τους τα δυό γρήγορα οχήματα να κινούνται παράλληλα.

Οι αστυνομικοι ειχαν ταυτοποιήσει το συγκεκριμένο Audi και χθες ο οδηγός αφου παρουσιάστηκε αυτοβούλως για να δώσει εξηγήσεις για όσα συνέβησαν χθες τα ξημερώματα στη Βουλιαγμένη αποχώρησε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας ήταν στο αυτοκίνητο μέσα με την σύντροφό του και γυρνούσε από νυκτερινή διασκέδαση και όσα είπε στις Αρχές συμπίπτουν με τα στοιχεία που είχαν ήδη οι αστυνομικοί στη διάθεσή τους.

Σήμερα, αναμένεται η ιατροδικαστική αλλα και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 34χρονος ράπερ ειχε καταναλώσει αλκοόλ μετά την αποχώρηση του απο το γάμο φίλων του σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής.

Μετά τη σφοδρή πρόσκρουση, το αυτοκίνητο έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών και χρειάστηκαν δύο ώρες για τον απεγκλωβισμό του.

 

Το πώς σκοτώθηκε ο τράπερ Mad Clip περιέγραψε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο πραγματογνώμονας ατυχημάτων, Γρηγόρης Μιχαλόπουλος.

«Ο οδηγός ενεργεί επιθετική οδήγηση. Κάνει προσπέραση πάνω στην στροφή. Κατά τη διαδικασία της πρώτης διασταύρωσης έχει ανεξέλεγκτη πορεία» σχολίασε ο κ. Μιχαλόπουλος για το βίντεο που κυκλοφορεί και δείχνει το αυτοκίνητο του τράπερ λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα, στο σημείο που έγινε η εκτροπή έχει δύο διαδοχικές στροφές. «Φαίνεται ότι ο οδηγός κινήθηκε από αριστερά προς δεξιά, προσέκρουσε πάνω στην άκρη του πεζοδρομίου από τα δεξιά και στη συνέχεια, 45-50 μέτρα από το σημείο της εκτροπής στο πεζοδρόμιο, φεύγει διαγωνίως πλαγιολισθόντας. Τα ίχνη σύγκρουσης στο όχημα περίπου ταχύτητα 100 χιλιομέτρων.  Συνεπώς πριν το ατύχημα θα είχε πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα. Έτρεχε περί τα 150 χιλιόμετρα πριν τη σύγκρουση». Όπως ανέφερε ο κ. Μιχαλόπουλος, το σημείο που έγινε το ατύχημα είναι μια κλειστή στροφή που οι οδηγοί δεν μπορούν να την ξεπεράσουν με ταχύτητα πάνω από 70, ενώ ο τραπέρ μπήκε στην στροφή με σχεδόν διπλάσια ταχύτητα. «Αυτές οι συγκρούσεις είναι θανατηφόρες. Και ζώνη να φορούσε δεν θα ζούσε» υπογράμμισε.
 

 

ΔIABΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»