J2US όπως… Eurovision τη νέα σεζόν

 

Πολλές και μεγάλες αναμένεται να είναι οι αλλαγές στο νέο κύκλου του J2US που ετοιμάζει ο Νίκο Κοκλώνης. Άλλωστε η αλλαγή τηλεοπτικής στέγης προκαλεί τον γνωστό παραγωγό για… ριζικές αλλαγές και στο λαμπερό σόου τραγουδιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Πιο συγκεκριμένα, ο νέο κύκλος του J2US θα μεταφερθεί σε ολοκαίνουργιο πλατό υπερπαραγωγή! Στόχος, μάλιστα, του Νίκου Κοκλώνη είναι να θυμίζει τη σκηνή της Eurovision με τεράστιο stage και τη δυνατότητα αλλαγής χρωμάτων με led εγκαταστάσεις.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη Real life, σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις με δεκάδες ονόματα για τις θέσεις των διαγωνιζομένων. Από τον χώρο της τηλεόρασης, η παραγωγή συζητά με τη Δανάη Μπάρκα, τη Δέσποινα Καμπούρη, τον Γιώργο Μαυρίδη ενώ σχετική κρούση έγινε και στον Δημήτρης Ουγγαρέζο.

Όσο για τον χώρο της μουσικής, στενό μαρκάρισμα γίνεται στον Άγγελο Διονυσίου και τον Θέμη Αδαμαντίδη, ενώ στο «κάδρο» μπαίνουν επίσης ο Λούκας Γιώρκας, η Μαντώ, η Κωνσταντίνα, η Αγγελική Ηλιάδη, η Ήβη Αδάμου και η Demy.

Η ανακοίνωση του Alpha για το σόου

«Just the 2 of Us, τo επιτυχημένο show του BBC που έχει κατακτήσει τη διεθνή αγορά, έρχεται στον Alpha, πιο εντυπωσιακό, σύγχρονο, και φαντασμαγορικό  από ποτέ!

Το Just the 2 of Us με τον Νίκο Κοκλώνη , το διαφορετικό, ξεσηκωτικό, συναρπαστικό, βραδινό υπερ-show έρχεται σε σκηνή απ’ το  μέλλον και μας προσκαλεί σ ένα ατελείωτο τηλεοπτικό πάρτι λάμψης, χιούμορ, ανατροπών και αγαπημένης μουσικής με τα πιο ηχηρά ονόματα της showbiz!

Αναπάντεχα ντουέτα σε μοναδικούς συνδυασμούς ύφους, ήχων και εικόνας, από τραγουδιστές και celebrities από όλους τους χώρους του θεάματος (και όχι μόνο), γίνονται ζευγάρια, διαγωνίζονται και βάζουν φωτιά  στην ολοκαίνουρια, υπερσύγχρονη, high tech σκηνή, σ’ ένα θέαμα διεθνών προδιαγραφών.

Στόχος τους, να κερδίσουν τις καρδιές της κεφάτης αλλά αυστηρής κριτικής επιτροπής και των τηλεθεατών, να εξασφαλίσουν την ασυλία ώστε να παραμείνουν στο show, και  να κατακτήσουν  στον μεγάλο τελικό την κορυφή!

Σκοπός τους να συγκεντρωθεί ένα ποσό σημαντικό που θα προσφέρει πραγματική χαρά και στήριξη στο  φιλανθρωπικό σωματείο που θα ενισχυθεί με την ολοκλήρωση των επεισοδίων.

Μαέστρος κι ενορχηστρωτής κάθε λαμπερού επεισοδίου, ο μοναδικός, larger than life, Νίκος Κοκλώνης, δίνει τον δικό του, ανατρεπτικό πάντα, τόνο (εντάξει μερικές φορές βγαίνει κι εκτός τόνου), παρουσιάζοντας τα ζευγάρια, συζητώντας με την κριτική επιτροπή και προσφέροντας  βραδιές που γράφουν τηλεοπτική ιστορία»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ο Κούλλης Νικολάου εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί με το #Netflix και το #Famagusta στην Κύπρο
#TALKTOME: Η πιο τρομακτική ταινία της δεκαετίας
Το backstage της φωτογράφισης, Καίτης Γαρμπή - Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, για τις εμφανίσεις τους στην Κύπρο
Ο Απόστολος Γκλέτσος χόρεψε ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο - Οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη
Στη Ρουμανία Αντρέας Γεωργίου & Σιμώνη Χριστοδούλου για τα απαιτητικά γυρίσματα της σειράς #Tampou
Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδά Μίκη Θεοδωράκη στο Ηρώδειο, σε νέες ενορχηστρώσεις Θέμη Καραμουρατίδη
H Μαρινέλλα εξαφάνισε τον Χρήστο Μάστορα (Στέλιο Καζαντζίδη) και από την αφίσα της συναυλίας στο Ηρώδειο
#TemptingFortuneGR: Ξετίναξε ξανά το ταμείο και πήρε λεφτά: «Γιατί τον λες μαλ…;»
#SurvivorGR: Ο Παφίτης Βλαδίμηρος Σιήκκης σόκαρε για τον αδερφό του: «Ήταν κόκαλο πριν τη μεταμόσχευση»
#FarmaGR: Οι farmers γνώρισαν τον επιστάτη τους, Αλέξανδρο Τζόρβα! - Έπαθαν σοκ μόλις τον είδαν!