Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ιούλιος 2021

 

Πώς θα είναι αυτός ο μήνας; Εύκολος; Δύσκολος; Διάβασε τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

ΚΡΙΟΣ

Ανεξάρτητα από τα σκαμπανεβάσματα του περασμένου μήνα, ο Ιούλιος υπόσχεται παραγωγικές δραστηριότητες και καλό θα ήταν να βάλεις τα συναισθήματά σου για λίγο στην άκρη. Ο Δίας βοηθά στην πρόοδό σου και η Αφροδίτη τονίζει την αυτοπεποίθηση και τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Ο συνδυασμός των άστρων εξασφαλίζει μια ομαλή εξέλιξη των εργασιακών χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Αν και εργάζεσαι σκληρά οι πιθανότητες να φτάσεις και τα αναμενόμενα κέρδη είναι λίγες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως πρέπει να απογοητεύεσαι καθώς τα καλύτερα είναι μπροστά. Εξαιρετικά παθιασμένος προβλέπεται ο μήνας για τη συναισθηματική σου ζωή. Οργάνωσε τις διακοπές με τη σύμφωνη γνώμη του αγαπημένου σου λαμβάνοντας υπόψη και τα δικά του θέλω. Εσύ που είσαι μόνη, κλέβεις τις εντυπώσεις όπου κι αν βρεθείς για αυτό απόλαυσε το παιχνίδι του έρωτα και του φλερτ με όλη σου την ψυχή.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η πίεση κυρίως σε ό,τι σχετίζεται με τα επαγγελματικά και οικονομικά συνεχίζεται κι αυτόν τον μήνα, όμως ευτυχώς συμπεριλαμβάνεις και τον εαυτό σου, τις ανάγκες και την ξεκούρασή σου στο πρόγραμμα και στις προτεραιότητές σου. Ο ανάδρομος Δίας μέχρι τις 29/7 σου δίνει τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Μετρίασε τον εγωισμό και την ανάγκη σου για εξουσία προκειμένου να αποφύγεις ρήξεις με συναδέλφους ή ανώτερους σου. Νέες προτάσεις από τις 28/7 και μετά θα σε επιβραβεύσουν για τις προσπάθειες και θυσίες σου. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στις 13/7 δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου. Να πάτε ή να οργανώσετε τις διακοπές σας και να κρατήσετε τη σχέση σας μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Εσύ που είσαι μόνη, αξιόλογες γνωριμίες σου δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσεις το καλοκαίρι σου, να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου και γιατί όχι να γνωρίσεις τον μεγάλο έρωτα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτική και προσιτή στους άλλους αυξάνοντας την κοινωνικότητά σου. Έτσι μπορείς να συνδυάσεις τη διεκπεραίωση των εργασιακών υποχρεώσεών σου, την προώθηση των στόχων και ιδεών σου μαζί με τη διασκέδαση και τη χαρά. Απόφυγε τις προστριβές με συναδέλφους καθώς ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα ενισχύει τις ηγετικές σου τάσεις. Διεκδίκησε αυτά που σου ανήκουν, ξεχώρισε, χωρίς όμως να γίνεσαι προκλητική απέναντι στους άλλους. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 9 /7 δίνει μια ώθηση στον τομέα των οικονομικών σου. Έστω και κοντινές αποδράσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου θα σας φέρουν πιο κοντά, θα ανανεώσουν τη σχέση σας και θα αναζωπυρώσουν το πάθος.

Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από πνευματικές αναζητήσεις, ταξίδια και εκδρομές δεν αποκλείεται να σκοντάψεις πάνω στο μεγάλο έρωτα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέχρι το τέλος του μήνα ο Δίας κινείται ανάδρομα δίνοντάς σου τη δυνατότητα να επαναξιολογήσεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου. Έτσι μέσα στις επόμενες εβδομάδες μπορείς να κάνεις τις διορθωτικές σου κινήσεις, να επανεκτιμήσεις το τι είναι σημαντικό για σένα και το τι θέλεις πραγματικά να ακολουθήσεις. Η νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο τις 9/7 φέρνει ένα νέο ξεκίνημα στα εργασιακά ή μια νέα συνεργασία θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξη της καριέρας σου. Επίσης δεν αποκλείεται να σε κάνει να νιώσεις την ασφάλεια που χρειάζεσαι στον τομέα των οικονομικών σου. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου απέναντι στον αγαπημένο σου και μην απομακρύνεσαι από κοντά του. Πρέπει να τον συμπεριλάβεις στα σχέδιά σου, να οργανώσετε μαζί το πρόγραμμα των διακοπών σας ώστε να προστατεύσεις τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες γνωριμίες δίνουν νόημα στην καθημερινότητά σου και επαναφέρουν τη χαμένη αυτοπεποίθησή σου.

 

ΛΕΩΝ

Υποδέξου το μήνα των γενεθλίων σου με χαρούμενη διάθεση και αισιοδοξία. Βρες τις ισορροπίες ανάμεσα στην εργασιακή και προσωπική ζωή σου και εξασφάλισε χρόνο στον εαυτό σου για χαλάρωση και μικρές αποδράσεις.

Οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες τροφοδοτούνται από την παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης, για αυτό και η παραγωγικότητά σου αυξάνεται. Μπορεί να εργαστείς σκληρά όμως θα ανταμειφθείς κατάλληλα. Η μετάβαση του Ερμή στο δικό σου ζώδιο αλλά και του Ήλιου αντίστοιχα, σου δίνουν τη δυνατότητα να εκφράσεις τις ιδέες σου και να πείσεις με τα δυνατά σου επιχειρήματα. Αντιμετώπισε τη σχέση με τον αγαπημένο σου με σοβαρότητα και μην παίρνεις αποφάσεις τις οποίες δεν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις. Αν είναι να τελειώσει κάτι άφησέ το να λήξει ομαλά. Αν πάλι είσαι σίγουρη για αυτά που νιώθεις και εισπράττεις μπορείς να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να κλείσεις, να θεραπεύσεις πληγές του παρελθόντος και να ανοίξεις νέα κεφάλαια. Η γοητεία σου ανεβαίνει κατακόρυφα και μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις και νιώθεις έντονα την ανάγκη να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ξεκουραστείς. Η νέα Σελήνη στις 9 /7 στο ζώδιο του Καρκίνου δίνει έμφαση στην κοινωνική σου ζωή και νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου. Οι φιλίες σου αναθερμαίνονται και τα ενδιαφέροντά σου εντείνονται. Οι λύσεις σε κάποια εργασιακά και οικονομικά σου προβλήματα έρχονται σχεδόν από το πουθενά προσφέροντάς σου πραγματική ανακούφιση. Μετά τις 22/7 η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να προωθήσεις ένα έργο ή σχέδιό σου. Τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης θα σου δώσουν τα ερεθίσματα για να διευρύνεις τους στόχους σου, αλλά και να βρεις νέα ερεθίσματα ή προοπτικές. Η σχέση με τον αγαπημένο σου κυλά ομαλά κι έτσι σου εμπνέει την ασφάλεια που χρειάζονται οι αποφάσεις σου. Κάντε ή οργανώστε τις διακοπές σας με πρωτότυπους τρόπους και θυμηθείτε τον πρώτο καιρό γνωριμίας σας. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη προς τα τέλη του μήνα στο δικό σου ζώδιο επαναφέρει την αυτοπεποίθησή σου και σου δίνει το θάρρος και την τόλμη να διεκδικήσεις δυναμικά το αντικείμενο του πόθου σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο ενθουσιασμός σε διακρίνει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και θέλεις να απολαύσεις ό,τι στερήθηκες το προηγούμενο διάστημα. Δημιουργικές δραστηριότητες, νέες εμπειρίες και κίνητρα σε γεμίζουν ενέργεια. Η ειλικρινής επικοινωνία με τους άλλους κυρίως στα εργασιακά αποδίδει όταν η Αφροδίτη -κυβερνήτης σου, περνά στην υπεύθυνη Παρθένο. Σκέψου λογικά και προσέλκυσε συνεργάτες που σου ταιριάζουν ιδεολογικά. Περιόρισε τις σπατάλες και μην αφήνεις εκκρεμότητες που θα βρεις μπροστά σου πολύ σύντομα. Ο Ιούλιος ίσως να φέρει τις συναισθηματικές ανασφάλειές σου στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να γίνεσαι κτητική και γκρινιάρα. Μην δίνεις έκταση σε μικρές διαφωνίες και φρόντισε να περάσεις όσο πιο όμορφα μπορείς την καρδιά του καλοκαιριού. Εσύ που είσαι μόνη, ένα παλιό τραύμα μπορεί να επανεμφανιστεί, όμως μπορείς να πολεμήσεις τους δαίμονές σου και να προχωρήσεις μπροστά. Να είσαι βέβαιη πως οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με τον κυβερνήτη σου τον Άρη να αντιτίθεται με τον Κρόνο και φέρνει καλά κρυμμένες πληροφορίες στην επιφάνεια. Διατήρησε την υπομονή σου και βάλε φρένο στην καχυποψία σου. Ίσως τελικά να μην είναι απαραίτητα κακές. Οι εντάσεις στην οικογένεια μπορεί να φτάσουν σε ακρότητες αν δεν βάλεις όρια και δεν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Είναι σημαντικό ότι έχεις τη στήριξη συνεργατών κι έτσι καταφέρνεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να εφαρμόσεις τις ιδέες σου. Τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου μπορεί να φανούν μακροπρόθεσμα για αυτό μην εγκαταλείπεις τις προσπάθειές σου. Η στάση σου απέναντι στον αγαπημένο σου είναι συνειδητοποιημένη και γνωρίζεις ακριβώς ποια σημεία της σχέσης σου χρειάζονται βελτίωση και διατίθεσαι να το παλέψεις. Μικρές αποδράσεις θα σας φέρουν πιο κοντά και ευχάριστες δραστηριότητες θα σας δώσουν τη δυνατότητα να κλείσετε πιθανά παλιές πληγές. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και το παιχνίδι του έρωτα αποφεύγοντας παρορμητικές αποφάσεις και ενέργειες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετά πιεστικός προβλέπεται ο νέος μήνας για σένα καθώς κάποιες ανατροπές από τις πρώτες μέρες ακόμα σε βάζουν στη διαδικασία αναθεώρησης απόψεων και συναισθημάτων. Η νέα Σελήνη στις 9/7 ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου και σε γεμίζει ενέργεια. Θέλεις να βρεις νέα ενδιαφέροντα ή εργασιακές ενασχολήσεις που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να προχωρήσεις μπροστά. Μετά τις 22/7 ανεβάζεις τον πήχη των προσδοκιών σου και πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά. Αυξητική είναι η τάση των οικονομικών σου αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τη διαχείριση των χρημάτων σου. Ερωτικός και έντονος προβλέπεται ο μήνας καθώς εξοικονομείς ουσιαστικό χρόνο για τον ερωτικό σύντροφό σου. Μικρές μετακινήσεις θα αναζωπυρώσουν το πάθος στη σχέση σας όμως δεν θα λείψουν οι ζήλιες και η κτητικότητα. Εσύ που είσαι μόνη, πρέπει και θέλεις να αποκοπείς από το παρελθόν και να προχωρήσεις σε νέες γνωριμίες. Οι δυνατότητες για νέες γνωριμίες και ενδιαφέρουσες είναι πολλές για αυτό και ευκολότερα θα διαγράψεις το παρελθόν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο τομέας των οικονομικών σου θα σε απασχολήσει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Η ανάγκη σου για άνεση και ασφάλεια σε οδηγεί στην αναζήτηση νέων πηγών εσόδων, όμως θα πρέπει να είσαι και προσεκτική με τη διαχείριση των χρημάτων σου. Η αποφασιστικότητα και οι επιδόσεις σου στα εργασιακά έχουν τις διακυμάνσεις τους, αυτό όμως δεν σημαίνει πως παρεκκλίνεις από τους στόχους σου. Ο Ιούλιος επίσης είναι ένας μήνας που θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις τα λάθη σου και να ανοίξεις τα μάτια σου στις ευκαιρίες που μπορεί να σε οδηγήσουν ακόμα και σε μια αλλαγή κατεύθυνσης. Μετά τις 22/7 η Αφροδίτη μετακινείται στον 9ο οίκο σου και δημιουργεί ένα ανάλαφρο, ευχάριστο κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Είναι μια καλή περίοδο για να οργανώσεις τις διακοπές σας, να διασκεδάσετε και να βγείτε από τη μουντίλα και τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Εσύ που είσαι μόνη, καταφέρνεις να αποκοπείς από προβληματικές και αδιέξοδες καταστάσεις και να προχωρήσεις μπροστά. Μικρές εκπλήξεις και νέες γνωριμίες θα υπάρξουν καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και είναι στο χέρι σου να κάνεις τις σωστές επιλογές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτόν τον μήνα θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλα σου τα ταλέντα και τις ικανότητες για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις του. Μετρίασε την ανυπομονησία σου και μάθε να περιμένεις τις εξελίξεις για τις οποίες έχεις καταβάλλει προσπάθεια. Είναι μπροστά σου και να είσαι βέβαιη πως όλα θα εξελιχθούν έτσι όπως ακριβώς τα έχεις υπολογίσει με μια σχετική καθυστέρηση βέβαια. Καιρός να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να απαλλαγείς από οτιδήποτε τοξικό και άχρηστο, να ανανεώσεις την εμφάνισή σου και να πετάξεις από πάνω σου κακές συνήθειες. Αν και θα χρειαστούν έξτρα προσπάθεια οι εργασιακές υποχρεώσεις σου προκειμένου να διεκπεραιωθούν, θα πρέπει να αφήσεις να κυλήσουν τα πράγματα ομαλά. Απόφυγε να πιέσεις τις καταστάσεις με αποφάσεις και αλλαγές. Στη σχέση με τον αγαπημένο σου πιθανά να χρειαστεί να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες στη σχέση σας και να μετριαστούν οι ανασφάλειές σου. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να αναγνωρίζεις πλέον τις ανάγκες σου και δεν διατίθεσαι να χαριστείς ή να κάνεις υποχωρήσεις.

Ο τομέας των οικονομικών σου χρειάζεται προσοχή για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις τις υπερβολικές σπατάλες.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Η αυτοβελτίωση, η πνευματική σου ανάπτυξη και η φροντίδα του εαυτού σου μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου αυτόν τον μήνα. Η νέα Σελήνη στις 9/7 σε ενθαρρύνει να απολαύσεις τον εαυτό σου και να αφήσεις πίσω σου προβληματικές καταστάσεις. Πριν κάνεις το επόμενο βήμα στα εργασιακά ή περάσεις στην εφαρμογή των ιδεών σου σκέψου αναλυτικά κάθε σου κίνηση και λεπτομέρεια έτσι ώστε να εξασφαλίσεις την απόλυτη επιτυχία. Βάλε σε μια τάξη τα οικονομικά σου γιατί προμηνύονται έκτακτα έξοδα. Η Νέα Σελήνη στις 9/7 υπόσχεται παθιασμένες στιγμές με τον αγαπημένο σου. Γίνεσαι πιο γενναιόδωρη μαζί του και πιο εξομολογητική. Αν το επιθυμείς μια εγκυμοσύνη θα μπορούσε να προκύψει αυτόν τον μήνα. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο ειδύλλιο θα σε βοηθήσει να αποκοπείς από το παρελθόν και τα φαντάσματά του. Στο τέλος του μήνα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις στις σχέσεις σου κυρίως τις συναδελφικές.

 

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»