Η τελευταία μάχη πριν την ανακοίνωση του νικητή ενώπιον γονιών, δεσμών & παικτών

 

Λύσσαξε το Twitter με τον αρραβωνιαστικό της Μαργαρίτας - Ξεσάλωσε με την επανένωση Ανούς–Διονύση μπροστά στην πεθερά - H Μαργαρίτα συνάντησε τη μαμά της μετά από 3 χρόνια–Λύγισαν η μια στην αγκαλιά της άλλης στο Tελικά του #MasterChefGR 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η επιστροφή στην κουζίνα του MasterChef 5 ίσως να ανακούφισε τους δύο φιναλίστ του μεγάλου τελικού, τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη και τον Διονύση Σαρακίνη, όχι όμως για πολύ, καθώς το επόμενο και πολύ απαιτητικό μέρος του τελικού είναι εδώ.  

Οι δυο φιναλίστ καλούνται σε μια μαραθώνια δοκιμασία προκειμένου να παρουσιάσουν στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ένα δικό τους μενού. Ένα αναβαθμισμένο, επιπέδου MasterChef 5, ολοκληρωμένο μενού, απολύτως δικής τους έμπνευσης, αποτελούμενο από τέσσερα διαφορετικά πιάτα, που θα κάνουν την εντυπωσιακή διαφορά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Οργάνωση σκέψης, απόλυτη συγκέντρωση και απομόνωση του εξώστη, εκεί όπου βρίσκονται όλοι οι υποψήφιοι του φετινού διαγωνισμού μετά από καιρό αλλά και αγαπημένα πρόσωπα των φιναλίστ, πειθαρχία και απόδειξη μαγειρικής αντίληψης, είναι τα στοιχεία, που θα συμβάλλουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Reunion στη κουζίνα του MasterChef

Μεγάλη ήταν η χαρά που πήρε ο παίκτης όταν αντίκρισε και πάλι την αγαπημένη του.

«Πόσο όμορφη είσαι! Το κορίτσι είναι καλά. Είναι χαμογελαστή, πενάτη, κουκλάρα, λέω εντάξει θα μαγειρέψουμε σήμερα με όρεξη», αναφώνησε ο Διονύσης με την Ανους να λέει:

«Μου έλειψε πάρα πολύ ο Διονύσης. Ήταν πολύ απότομη η διακοπή να μην έχουμε καμία επικοινωνία. Είναι περίεργο. Ανυπομονώ να βγούμε από εδώ μέσα».

Βλέποντας αυτό το κλίμα ο Σωτήρης Κοντίζας δεν δίστασε να κάνει πλακίτσα στο ζευγάρι ενώ το twitter οργίασε με αυτή την συνάντηση.

Δες μερικά από τα tweets  

  

  

  

 

  

  

 «Νομίζω ότι ο Διονύσης γενικά έχει αδικηθεί πολύ. Τους βγήκε από τα bad boys η ρετσινιά τους και τους έμεινε… Δεν αλλάζουν και δεν μπορούσαν να κάνουν και πράγματα, είναι αυτοί που είναι…

Είναι αληθινοί, είναι αντιδραστικοί, είναι εκφραστικοί, είναι έντονοι. Από εκεί και πέρα, αν αυτό δεν αρέσει στους περισσότερους, μην ασχολείστε. Εγώ αυτής της άποψης είμαι. Το να βγαίνουμε και να λέμε μόνο τα αρνητικά των άλλων, δεν μας κάνει εμάς καλύτερους.», είπε πρόσφατα η Ανούς για τον Διονύση.

 

Σαν μικρό παιδάκι έτρεξε προς τους γονείς του, κύριο Αριστείδη και κυρία Βασιλική, ο Διονύσης μόλις τους είδε να μπαίνουν στο πλατό του MasterChef 5. Ο μάγειρας που διεκδικεί τον τίτλο και το μεγάλο έπαθλο μαζί με τη Μαργαρίτα, δεν έχει αποχωρήσει ποτέ από τον διαγωνισμό και έχει να δει την οικογένειά του περίπου πεντέμισι μήνες.

«Η μάνα μου και ο πατέρας μου είναι τα πάντα! Ό,τι αφορά το φαγητό είναι η μάνα μου και ό,τι αφορά το πώς μπορώ να είμαι καλύτερος άνθρωπος και το τι βιώματα παίρνω είναι ο πατέρας μου», είπε συγκινημένος στην κάμερα του διαγωνισμού ο Διονύσης Σαρακίνης.

Ο Διονύσης με τους πολυαγαπημένους του γονείς, κύριο Αριστείδη και κυρία Βασιλική

Το κλίμα ήταν «βαρύ», όμως οι κριτές φρόντισαν να το «ελαφρύνουν» και έσπασαν τον πάγο.

«Σας χαρίσαμε πεντέμισι μήνες ηρεμίας. Σε λίγο θα τον πάρετε πίσω» είπε πρώτος ο «θείος Λεώ», ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς μιλώντας με υπονοούμενα για τη σχέση του παίκτη με την πρώην παίκρια, Ανούς είπε: «Διονύση δεν ψάξαμε να βρούμε νύφη, γιατί νομίζω ότι την καυτή ανάσα την ένιωθες για αρκετά επεισόδια. Ομολόγησε ότι έχει αρχίσει να ξοδεύει ήδη, οπότε φρόντισε να μαγειρέψεις καλά!».

 

Από τη μεριά του Διονύση, οι γονείς του και από την μεριά της Μαργαρίτας, ο αρραβωνιαστικός της αλλά και η μητέρα της, την οποία είχε να δει σχεδόν τρία χρόνια.

Πρώτος στο πλατό μπήκε ο σύντροφός της ενώ προηγουμένως είχε δηλώσει πως δεν περίμενε την μητέρα της καθώς ζει μόνιμα στη χώρα από οπού κατάγεται, τη Ρωσία. Κι όμως τα κατάφερε και βρέθηκε κοντά της σε αυτή την τόσο σημαντική βραδιά.  

Δες μερικά από τα tweets  

  

  

 

 

 

 

Δεν πίστευε στα μάτια της η παίκτρια όταν ανοίγοντας η πόρτα από πίσω ήταν η κούκλα μαμά της.

Με δάκρυα στα μάτια και μη μπορώντας να πιστέψει πως μετά από τρία χρόνια είδε και πάλι τη μαμά της, έπεσε στην αγκαλιά της.

 

Όλο Χρήστο ακούγαμε και Χρήστο δεν βλέπαμε! Στον χθεσινό τελικό του MasterChef, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη μας σύστησε για πρώτη φορά τον σύντροφό της, ο οποίος της έκανε έκπληξη στην κουζίνα του reality μαγειρικής με σκοπό να την εμψυχώσει.

Ο Χρήστος Καλομοίρης, ο οποίος είναι ζαχαροπλάστης, μίλησε στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου για την Μαργαρίτα, δείχνοντας πόσο περήφανος είναι για εκείνη και αποκαλύπτοντας αν πρόκειται να υπάρξει επισημοποίηση στη σχέση τους.

«Το κορίτσι μου τα έχει κάνει όλα. Αν με έχει αγαπήσει ο κόσμος είναι εξαιτίας της. Περίμενα την αγάπη του κόσμου γιατί ήξερα τι εξαιρετικό παιδί είναι και ξέρω και την πορεία της και το πόσο καλή είναι στην μαγειρική και πόσο το αγαπάει. Πλάκα είχε όταν άρχισε να με αναφέρει μέσα στο παιχνίδι, με έπαιρναν οι φίλοι μου τηλέφωνο και μου έκαναν καζούρα. Είμαι λίγο ντροπαλός…

Ήταν πολύ άσχημο όταν αποχώρησε, στεναχωρήθηκα και βούρκωσα. Τώρα γνώρισα τη μητέρα της Μαργαρίτας, είναι μια χαρά! Είμαστε μαζί δύο χρόνια. Θα δούμε για το επόμενο βήμα, όλα θα γίνουν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο σύντροφος της Μαργαρίτας.

 

Απόψε 09/06 ο Μεγάλος Τελικός!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες