Δάκρυσε ο Περικλής με τα λόγια της μάνας του Ντάφυ - Της ζήτησε δημόσια συγγνώμη

 

 

 
Ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν στην εκπομπή, «Ευτυχείτε» προκειμένου να σχολιάσει όσα συνέβησαν στο survivor και… συγκινήθηκε με τη μάνα του Τριαντάφυλλου η οποία μίλησε τηλεφωνικά και αναφέρθηκε σε εκείνον με τρυφερά λόγια! «Εγώ του είχα κάνει 30 κλήσεις. ήταν πολύ συγκινημένος. Φώναζε «μανούλα μου, μανούλα μου» και έλεγε ότι θα γυρίσει στη γυναίκα και το παιδί του»!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μια αρκετά ντροπιαστική στιγμή παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, με τους Amigos να τρολάρουν την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου και να στήνουν πάρτι στην παραλία. Η μητέρα του τραγουδιστή κα. Σεβαστή μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για τον γιο της, σχολιάζοντας την «απονομή του πτυχίου της… ανώτατης καραγκιοζικής» στον Τριαντάφυλλο από τον Ασημακόπουλο.

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε την έντονη ενόχλησή τους με τον Ασημακόπουλο και τον Κόρο και το τρόπο που αντιμετώπισαν την αποχώρηση του Ντάφυ, ξεσπώντας στον αέρα της εκπομπής της:

«Να πω τη γνώμη μου; Ντροπή, απαράδεκτοι! Ό,τι χειρότερο είδα! Είχα μια καλή γνώμη για τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ότι είναι καλό παιδί, με αυτό που έκανε έχασε πολύ μεγάλο μέρος του κόσμου. Τι ήταν αυτό το καραγκιοζιλίκι; Ακόμα και αν τους έβαλε η παραγωγή, λες όχι, αυτό δεν το κάνω με θίγει».

Η κα Σεβαστή είπε πως μίλησε με τον Τριαντάφυλο και τόνισε: «Μόλις άνοιξε το κινητό του τρελάθηκε. Μου είπε δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Εγώ του είχα κάνει 30 κλήσεις. ήταν πολύ συγκινημένος. Φώναζε «μανούλα μου, μανούλα μου» και έλεγε ότι θα γυρίσει στη γυναίκα και το παιδί του»!

Όσον αφορά τους amigos και όσα είπαν μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, η μάνα του είπε: «Αυτοί έγιναν ρεζίλι με αυτό που έκαναν. Με πήραν τηλέφωνο από Γερμανία και Αυστραλία και μου είπαν ότι ήταν ντροπή που είδαν αυτό το αίσχος. Δεν πειράζει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο Περικλής Κονδυλάτος που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και άκουγε την κυρία Σεβαστή, της ζήτησε δημόσια συγγνώμη: «Δεν εγκρίνω αυτό που έγινε, αλλά θολώνει η κρίση μέσα στο παιχνίδι». 

Και τότε είπε η μαμά του Ντάφυ: «Ο Τριαντάφυλλος αγαπά όλο τον κόσμο και τα παιδιά εκεί μέσα θα τα αγκαλιάσει. Και με τον Περικλή χάρηκα που μίλησε με τη Δεσποινούλα μου (αδελφή Τριαντάφυλλου). Να’ σαι καλά Περικλή μου. Να’ σαι καλά παλικάρι μου» και ακούγοντας αυτά τα λόγια ο Περικλής Κονδυλάτος λύγισε στον αέρα!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε