Επέστρεψε ο Πρόεδρος του #SurvivorGR - Τι Ντάνος, τι Ντάφυ;

 

«Τα πιστόλια του δεν κάνουν λάθη, είναι ο Ντάφυ είναι ο Ντάφυ» φώναζαν θαυμαστές του πρώην #SurvivorGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Τριαντάφυλλος επέστρεψε σήμερα στην Ελλάδα και αρκετοί θαυμαστές του πρώην Survivor βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχτούν εν μέσω συνθημάτων. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Τον 43χρονο συνόδευαν άτομα της παραγωγής του ριάλιτι, που δεν τον άφησαν να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν καρτερικά στις αφίξεις του Ελευθέριος Βενιζέλος.

«Είναι τρελός, είναι τρελός ο πρόεδρος», «τα πιστόλια του δεν κάνουν λάθη, είναι ο Ντάφι είναι ο Ντάφι» είναι μερικά από τα συνθήματα που φώναζαν οι θαυμαστές που τον περίμεναν.

 

Ο γνωστός τραγουδιστής κατάφερε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο να διώξει από το παιχνίδι δέκα συμπαίκτες του και μόλις στην 11η υποψηφιότητά του για αποχώρηση τελικά πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

 

Ο Τριαντάφυλλος αποχώρησε από το Survivor την περασμένη Τετάρτη και παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στο «Love It». Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ για όλα. Για τη σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη, για τον Γιώργο Λιβάνη αλλά και για τη σύζυγό του, Δήμητρα.

Ο Τριαντάφυλλος επίσης αποκάλυψε ότι έχασε μέσα στο Survivor 21 ολόκληρα κιλά. 

«Πέρασα πολλά σε αυτό το ταξίδι, και χαρές και λύπες. Είμαι από τους λίγους που έχασα τόσα πολλά κιλά, 21 κιλά. Όταν μου έγινε η πρόταση λέω “μάνα θα πάω στο Survivor”. Μου λέει “είσαι τρελός; Τι θα πας να κάνεις εκεί πέρα;”. Έχω κερδίσει πολλά στοιχήματα. Η γυναίκα μου χρωστάει μεγάλο στοίχημα. Μου έλεγε ότι δεν θα αντέξω χωρίς μπάνιο, γυμναστήριο και φαγητό. 

Πιστεύω ότι έχω μια καταπληκτική γυναίκα, ένα κορίτσι με χιούμορ, είναι η γιατρίνα της ζωής μου και της ψυχής μου. Με ξέρει καλά 15 χρόνια. Θα φάω ξύλο… Μόλις την δω θα την πάρω μια σφικτή αγκαλιά. Θα έχω τη γυναίκα και το παιδί μου στην αγκαλιά μου. Αντί να μου πει στα μηνύματα μου έλειψες και μένα, μου γράφει “χα, χα, χα”. Λέω φιλάκια θα έχει βρει κάποιον άλλον. Τρία χρόνια έκανα να τη ρίξω. Δεν ήθελε κάποιον σαν και μένα που είναι τραγουδιστής και δουλεύει στη νύχτα. Μετά από τρία χρόνια δώσαμε το πρώτο μας φιλί.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης είχαν δύο χρόνια σχέση, υπάρχει κάτι δυνατό ανάμεσά τους. Τώρα αν θα συνεχιστεί και μετά το παιχνίδι δεν το ξέρω. Υπάρχει αγάπη αληθινή. Ο Σάκης είναι πάρα πολύ καψούρης και η Μαριαλένα ζηλιάρα. Ο Σάκης έκανε πολλά για εκείνη, άφησε τις δουλειές του για εκείνη, να έρθει να τη βρει. Βγάλτε εσείς τα συμπεράσματά σας, εγώ τα σκίζω τα πτυχία μου. Υπάρχει κάτι πιο στημένο από τη σχέση των Amigos; Ο Σάκης μου είχε πει ότι έβλεπε πολύ σοβαρά την Μαριαλένα, ήθελε να κάνει παιδιά μαζί της. Ναι της το έχει πει και η αντίδραση της ήταν αμυντική.

Δεν κάνει ο ένας χωρίς τον άλλον. Αν βγω έξω μπορεί να με δείρει ο Λιβάνης κάποια στιγμή. Πριν μπω στο Survivor μου είχε πει “να την προσέχεις”. Τι να προσέχω εγώ τώρα… Με τον Λιβάνη είχε σχέση έναν μήνα ενώ με τον Σάκη δύο χρόνια. Δεν ξέρω αν θα την περιμένει, θα τον πάρω τηλέφωνο να τον ρωτήσω να μου πει. Εγώ βλέπω δυο παιδιά που είναι σαν να έχουν σχέση. Μαζί κοιμούνται μαζί ξυπνούν» αποκάλυψε με μεγάλη ειλικρίνεια ο Τριαντάφυλλος.

 

 

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που έδωσε ο Τριαντάφυλλος στο «Love it» παρακολουθήσαμε το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο τραγουδιστής απάντησε σε όλους και σε όλα έξω από τα δόντια.

Για τον Γιώργο Κόρομι: «Είχαμε έρθει πολύ κοντά, έβγαλε έναν άλλο εαυτό. Τον θεωρούσα φίλο μου, αλλά ήταν μια σχέση εφήμερη. Θέλω να συνεχίσει να ψάχνει ψάρια για τα υπόλοιπα παιδιά, γιατί ξέρω πώς είναι η πείνα.

Πριν μπω στο παιχνίδι είχα ξυρίσει τα μαλλιά μου, γιατί έκανα εμφύτευση. Αυτό ήθελε πάνω από 5-6 μήνες για να φυτρώσουν και το είχα έγνοια. Στο Μαϊάμι ο Κόρομι με αγκάλιαζε, άλλαξε η συμπεριφορά του. Μου είχε πει “εντάξει τα μαλλιά σου βγήκανε”. Έχει καλή ψυχή, είναι καλό παιδί. Είχε καταλάβει το λάθος του και πάντα ήθελε να μου προσφέρει φαγητό».

Για τη περιβόητη δωροδοκία: «Είχαμε κερδίσει ένα έπαθλο και ήμουν πολύ χαρούμενος. Τους είπα πως όταν βγούμε από εδώ, θα ήθελα να τους κάνω ένα δώρο. Τότε, ο Ασημακόπουλος μου είπε ότι του αρέσουν τα δώρα και του είπα “ok ρε φίλε, μέχρι 2.000 ευρώ”. Μου έχει πει πράγματα τρελά ο Ασημακόπουλος και δεν πρόκειται να τα πω ποτέ. Είναι όπου φυσάει ο άνεμος. Στα έπαθλα δεν φταίω εγώ ο «καραγκιόζης» που έχανε. Οπότε μάλλον αυτός ο καραγκιόζης ή μαγικές ικανότητες έχει ή τα έβλεπε ο Θεός».

Για το συμβόλαιό του: «Το τι συμβόλαιο είχα εγώ για να φύγω από τη γυναίκα μου και τον γιο μου, δεν αφορά κανέναν. Δεν πήγαμε μαζί να υπογράψουμε. Δεν το κάναμε μαζί αυτό που έκανα 26 χρόνια. Και ο Ασημακόπουλος έκανε πράγματα πάνω του, μαγκιά του».

Για τον Ηλία Μπόγδανο: «Επηρεάζεται πάρα πολύ και βγάζει κακίες και ειρωνείες. Θέλει να τα έχει καλά με όλους. Πλαγίως κατηγορεί και άλλους»

Για τον Γιώργο Κοψιδά: «Δεν έχω μεγάλη μόρφωση γιατί στα 15 μου έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να δουλέψω νύχτα για να φέρω χρήματα στη μητέρα μου που ήταν χτυπημένη στο κεφάλι. Και στην αδερφή μου. Είμαι περήφανος που δεν έχω σπουδάσει και αν νομίζεις ότι λαϊκίζω, να ξέρεις πάνω από όλα ότι είμαστε άνθρωποι. Δεν παίζει ρόλο ούτε η μόρφωση, ούτε τα χρήματα, ούτε η δόξα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν