Αυτή είναι η αιτία θανάτου του Πρίγκιπα Φίλιππου - Δεκτή μόνο υπό προϋποθέσεις

 

 
 

Γιατί η αιτία θανάτου που αναφέρεται στο πιστοποιητικό θανάτου του πρίγκιπα Φίλιππου, γίνεται δεκτή μόνο κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Το πιστοποιητικό θανάτου του πρίγκιπα Φίλιππου δόθηκε στη δημοσιότητα για πρώτη φορά. Το έγγραφο εξασφάλισε η «Telegraph» και σε αυτό αναφέρεται ότι ο 99χρονος πέθανε λόγω γήρατος. 

Ο δούκας του Εδιμβούργου, πέθανε σε ηλικία 99 ετών τον περασμένο μήνα, μετά από πολυήμερη νοσηλεία του σε νοσοκομείο του Λονδίνου και μετά από επέμβαση στην καρδιά και κηδεύτηκε στις 17 Απριλίου.

Στο επίσημο πιστοποιητικό θανάτου του που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα, ως αιτία θανάτου του αναφέρεται η προχωρημένη ηλικία του. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δεκτή υπό προϋποθέσεις η συγκεκριμένη αιτία θανάτου

Το πιστοποιητικό υπογράφει ο επικεφαλής των ιατρών του Παλατιού, Sir Huw Thomas,και όπως αναφέρει το δημοσίευμα η συγκεκριμένη αιτία θανάτου γίνεται δεκτή μόνο αν ο ασθενής είναι άνω των 80 ετών και αν ο γιατρός έχει αναλάβει προσωπικά τον ασθενή για μεγάλο χρονικό διάστημα, παρατηρώντας τη σταδιακή μείωση των δεικτών υγείας του.  

Έτσι, υποδηλώνεται ότι δεν υπήρχε άλλη αναγνωρίσιμη ασθένεια ή τραυματισμός που συνέβαλε στο θάνατο, συμπεριλαμβανομένης της καρδιακής κατάστασης που τον ανάγκασε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση λίγες εβδομάδες πριν πεθάνει, σύμφωνα με την  «Telegraph», η οποία έλαβε το πιστοποιητικό.

Ο θάνατος του Δούκα καταγράφηκε στο Βασιλικό Δήμο του Γουίνσδορ και στο Maidenhead από τον ιδιωτικό γραμματέα του, Archie Miller-Bakewell, στις 13 Απριλίου, τέσσερις ημέρες μετά τον θάνατό του. Το πιστοποιητικό αναφέρει την ελληνική κληρονομιά του Δούκα, αλλά και το προσωπικό του επίθετο, Μάουντμπάτεν, το οποίο λέγεται ότι αγωνίστηκε για να χρησιμοποιήσει η βασιλική οικογένεια. 

Παραθέτει το πλήρες όνομα του Δούκα ως:

 «Η Αυτού Μεγαλειότης ο Πρίγκιπας Φίλιππος, ο Δούκας του Εδιμβούργου γνωστός ως Πρίγκιπας Φίλιππος της Ελλάδας και της Δανίας, παλαιότερα γνωστός ως Philip Mountbatten.»

Το πιστοποιητικό αναφέρει το επάγγελμά του ως Ναυτικός αξιωματικός, καθώς είχε μια επιτυχημένη καριέρα, για την οποία ήταν εξαιρετικά περήφανος και Πρίγκιπας του Ηνωμένου Βασιλείου

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό
Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία της κόρης τους