Ο ψήστης... του #SurvivorGR γύρισε τη… μπιφτέκα!

 

 

Το β' μέρος της πρώτης του συνέντευξης και η πρώτη ανάρτηση, μετά την αποχώρηση από το #SurvivorGR
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Στη Ρόδο βρίσκονται από το βράδυ του Σαββάτου ο James Καφετζής και η Άννα Μαρία Βέλλη. Ο 24χρονος διοργανωτής boat party επέστρεψε στο νησί του, έχοντας στο πλευρό του μία εκ των δύο κολλητών που έκανε μέσα στο Survivor και αυτή δεν είναι άλλη από τη γνωστή youtuber και ηθοποιό. 

 Ο James Καφετζής και η Άννα Μαρία Βέλλη σχολίασαν όλα αυτά που έγιναν και φυσικά δεν σταμάτησαν να τρώνε, αφού το φαγητό είναι αυτό που τους έλειψε όσο βρίσκονταν μέσα στο reality επιβίωσης. Και μπορεί εκείνη να έχει γευτεί τα αγαπημένα της φαγητά και γλυκά ξανά και ξανά, ο James Καφετζής, ωστόσο, εξακολουθεί να πεινάει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας, λοιπόν, οι πρώην Survivors αποφάσισαν να βάλουν κάρβουνα στη φωτιά και να… γυρίσουν τη μπιφτέκα, όπως μόνο εκείνοι γνωρίζουν. Αυτή τη φορά, βέβαια, δεν επρόκειτο για κάποια στρατηγική κίνηση, αλλά για το αναποδογύρισμα της ψησταριάς. Τον ρόλο του ψήστη ανέλαβε ο James Καφετζής.

Ο Τζέιμς έγραψε κάνοντας αναφορά και στον φίλο του τον Νίκο Μπάρτζη:

«Αρχικά, συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά μόλις σταμάτησα να τρώω! Πραγματικά ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω την αγάπη και υποστήριξη που έχω λάβει, τα μήνυματα είναι αμέτρητα και τα συναισθήματα πολύ έντονα. Για την ζωή μου στο παιχνίδι θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τα 2 άτομα που μου την κάναν ευκολότερη και δημιούργησαν την αίσθηση της «οικογένειας» σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες ,την @amiyiami ,της οποίας της βγάζω το καπέλο επειδή γνώριζε ότι μπορούσε να πάει με την πλειοψηφία και πολύ πιθανόν να βρισκόταν ακόμη στο παιχνίδι(αφού εκτός από θεάρα με κάποιον ανεξήγητο τρόπο εξελίχτηκε και σε παίχταρα)παρόλα αυτά προτίμησε να μείνει με εμένα και τον Νίκο, ακολουθούντας την καρδιά της.Για το πως νιώθω για τον @nikos_bartzis , δεν έχω να πω κάτι που δεν ξέρετε ήδη, όντως είναι ο μεγαλύτερος χαλβάς και γι’αυτο δέσαμε από την πρώτη στιγμή!Βλαχοκαουμποη, περιμένουμε πως και πως να γυρίσεις να σε πάμε Ζευγολατιό με την Αμι!ΥΣ Τελικά Νικο, είχες δίκιο, ο κόσμος όντως βλέπει!!»

 

Το δεύτερο μέρος των δηλώσεων που έκανε ο Τζέιμς Καφετζής μετά την αποχώρησή του από το Survivor προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Love it». Ο νεαρός Ροδίτης εξήγησε γιατί είχε επιλέξει να μην απαντά στις επιθέσεις που του έκαναν οι συμπαίκτες του αλλά και το πως άλλαξε η στάση τους απέναντί του όταν αντιλήφθηκαν ότι ήταν δημοφιλής στον κόσμος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο James στην πρώτη του συνέντευξη: Η αποχώρηση, ο Νίκος, οι φίλοι και οι εχθροί

 

«Η τακτική που ακολουθούσα ήταν να μπαίνει από το ένα αυτί και να βγαίνει από το άλλο. Δεν έδινα ιδιαίτερα σημασία σε όσα λεγόντουσαν. Η λογική θεωρούσα ότι είχε παραπάνω δύναμη και τους άφηνα να εκτεθούν. Πάθανε το μεγαλύτερο σοκ όταν έφυγε ο Παύλος και κατάλαβαν ότι μάλλον ο κόσμος μας στηρίζει. Εκεί άρχισαν σιγά σιγά να γυρίζουν τη μπιφτέκα, άρχισε ο Σάκης με τη Μαριαλένα να μας λένε “καλημέρα” και εγώ με τον Νίκο γελάγαμε.

Το ότι ήμουν καλός παίκτης ήταν ένα κίνητρο και έπαιξε ρόλο το ότι είχα κάνει μια καλή αρχή… Συνήθως αυτός που θες να βγάλεις από τη μέση είναι αυτός που πιστεύεις ότι έχει πιθανότητες να πάει πιο μακριά… Έτσι άρχισαν να καταλαβαίνω ότι μάλλον είμαι δημοφιλής έξω. Στραφήκανε εναντίον μου χωρίς καμία αφορμή» είπε και συνέχισε μιλώντας για τη γνωριμία του με την Έλενα Κρεμλίδου. 

Για την επιλογή να πάρει τον Αλέξη Παππά στην ομάδα του είπε: «Όταν έφτιαξα τη νέα ομάδα είπα στον Νίκο ότι θα τον πάρουμε αυτόν αλλά πρέπει να τον έχουμε από κοντά γιατί αν τσακωθούμε μαζί του θα έχουμε θέμα… Πριν πάμε στην παραλία ο Αλέξης ξεκίνησε μια τεράστια ένταση με τον Νίκο, τον προκαλούσε συνέχεια, επειδή δεν υπήρχαν κάμερες και ο Νίκος του είπε να πάνε να τα κάνει αυτά μπροστά στις κάμερες. Εκεί άλλαξε η συμπεριφορά του Αλέξη».

Aκόμα, ο Τζέιμς διέψευσε πως υπήρχε κάτι ερωτικό ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τον Νίκο κάνοντας λόγω για αντροπαρέα.

Ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων ανέφερε: «Δεν θεώρησα ποτέ ότι ο Αλέξης ήταν φαβορί περίμενα κάποια στιγμή να φύγει γιατί το είχε παρακάνει. Ακόμα και έξω από το παιχνίδι για τον Αλέξη θα μιλάμε; Του απάντησε ο κόσμος όταν έφυγε. Ο Τριαντάφυλλος μου είπε ότι δεν με συμπαθεί επειδή του είχε πει κάποια πράγματα για εμένα ο Αλέξης.

Εγώ στην αρχή ήμουν πολύ μπουκωμένος και σε συνδυασμό με την πείνα κατάλαβα ότι αυτό είναι και πρέπει να το δεχτείς. Ρωτούσαμε τα παιδιά που μπήκαν στο Survivor αν πηγαίνει καλά σε νούμερα, ο Δημήτρης Μακρόπουλος μου είπε ότι έχω καλά ποσοστά, ενώ η Νικολέτα μου έλεγε στην ένωση ότι ο κόσμος με αντιπαθούσε φουλ και ότι δεν με συμπαθούσε πριν μπει και ήθελε να μου ρίξει μπουνιά από την τηλεόραση»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Κατερίνα Λιόλιου: «Με ενοχλούν τα σχόλια στα social media. Κάνω ψυχανάλυση από 17 ετών»
Aύριο το Βραβείο Κινηματογράφου στο Βατικανό για τον μικρό Ανδρέα Χριστοδούλου και το #Famagusta
Καταβεβλημένος on camera o Χρήστος Μάστορας: «Οι προσευχές μας είναι με την Μαρινέλλα» - Κατάρες στα social
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο κατάμεστο Royal Albert Hall – Η αφιέρωση και το μήνυμα στην Μαρινέλλα
Tα πήρε στο κρανίο o Αλέξης Παππάς με κυπριακό δημοσίευμα & βγήκε στα κανάλια - Έξαλλος & ο Λάκης Γαβαλάς
Ο Κούλλης Νικολάου εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί με το #Netflix και το #Famagusta στην Κύπρο
#TALKTOME: Η πιο τρομακτική ταινία της δεκαετίας
Το backstage της φωτογράφισης, Καίτης Γαρμπή - Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, για τις εμφανίσεις τους στην Κύπρο
Ο Απόστολος Γκλέτσος χόρεψε ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο - Οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη
Στη Ρουμανία Αντρέας Γεωργίου & Σιμώνη Χριστοδούλου για τα απαιτητικά γυρίσματα της σειράς #Tampou