Οι τρεις μάγειρες που είναι υποψήφιοι για αποχώρηση στο #MasterChefGR

 

 

Ο νικητής του Mystery Box, το έπαθλο που άφησε άφωνους τους παίκτες και η νέα πρόκληση στο #MasterCherfGR - Οι... ατάκες φωτιά του Σωτήρη Κοντιζά δεν έχουν τέλος: «Κάθε πέρσι και καλύτερα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Οι... ατάκες φωτιά του Σωτήρη Κοντιζά δεν έχουν τέλος: «Κάθε πέρσι και καλύτερα» 

 

 

Παρ' όλο που στην τελευταία ομαδική δοκιμασία ανήκαν στην ίδια ομάδα και συνεργάστηκαν άψογα, Ιωάννης και Μαρίνα δεν πρόκειται ποτέ να... παύσουν πυρ απ' ό,τι φαίνεται.

Κάτι που φάνηκε στο επεισόδιο (12/5) όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς, λίγο πριν ξεκινήσει η δοκιμασία του Mystery Box, ρώτησε τους διαγωνιζόμενους αν υπήρχε κάποιος πρώην συμπαίκτης τους που έχει φύγει από το παιχνίδι και θα έπρεπε να είναι παρών για να συνεχίζει την πορεία του στους οκτώ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η τελική τετράδα του #MasterChefGR! - Αυτός αποχωρεί απόψε (13/05) - Εκτός το μεγάλο φαβορί και ο πιο αγαπητός παίκτης του τηλεοπτικού κοινού, των κριτών και των συμπαικτών του

 

Η Μαρίνα πετάχτηκε λοιπόν και ανέφερε το όνομα της Μαρίας Λαζαρίδου η οποία έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι εδώ και καιρό, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Ιωάννη ο οποίος αφού μειδίασε είπε on camera:

«Έμεινα λίγο... παγωτό εκείνη τη στιγμή. Λέω τώρα "σου λείπει η Μαρία από πού και ως πού;". Και δεν είπε για τη φίλη της την Κωνσταντίνα. Άλλη μία μάσκα έπεσε μάλλον».

 

Άλλη μία ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία Mystery Box έφτασε στο τέλος της και φυσικά και οι 8 παίκτες έριξαν στο πιάτο τους όλη τη φαντασία τους.  

Με δυο κουτιά, πρόκληση και ασφάλεια, ξεκίνησε η δοκιμασία του Mystery Box για τους οκτώ κορυφαίους του MasterChef 5, μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Τζαμαλή.

Κάποιοι αποφάσισαν να πάρουν το ρίσκο και να δοκιμάσουν τα όριά τους, ενώ άλλοι προτίμησαν να μην προκαλέσουν την τύχη τους.

 

Οι κριτές δοκίμασαν τρία πιάτα, όπως συνηθίζουν. Αυτά της Μαρίνας, του Αλέξανδρου και του Ιωάννη. Όπως είπαν οι κριτές, ήταν και τα τρία πιάτα αξιόλογα όμως το πιο νόστιμο και άρτιο ήταν αυτό του Αλέξανδρου ο οποίος και κέρδισε τη δοκιμασία.

Μόνο που ούτε εκείνος αλλά ούτε και οι συμπαίκτες του περίμεναν το έπαθλο που ήταν το ποσό των... 1000 ευρώ! Κάτι που άφησε άφωνους τους πάντες και φυσικά απόλυτα ικανοποιημένο τον νικητή.

 

Το Τεστ Δημιουργικότητας, που ακολούθησε, βρήκε τον Αλέξανδρο δοκιμασίας σε πλεονεκτική θέση επιλογής. Όποιος πίστευε ότι θα τη γλιτώσει τόσο εύκολα, περνώντας από τη μία φάση στην επόμενη χωρίς κόπο, ήταν σίγουρα γελασμένος.

Tο πλεονέκτημα του Αλέξανδρου ήταν ότι είχε μπροστά του οκτώ καμπάνες, στις οποίες ούτε ο ίδιος γνώριζε τι περιείχαν. Ήταν καμπάνες που περιείχαν το βασικό υλικό για κάθε παίκτη της τελικής οκτάδας. Ο Αλέξανδρος άνοιγε λοιπόν μια μία τις καμπάνες και μοίραζε την κάθε μία στους συμπαίκτες του, κρατώντας και μία για τον ίδιο ώστε να συμμετάσχει στο τεστ δημιουργικότητας που ακολουθούσε.

 

Όλοι οι μάγειρες έβαλαν τα δυνατά τους για να καταφέρουν να εντυπωσιάσουν τους κριτές. Τελικά ο Διονύσης ετοίμασε το καλύτερο πιάτο και παρέμεινε ασφαλής στο σπίτι του MasterChef.

 

Έπειτα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε πως οι 3 υποψήφιοι για αποχώρηση είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ο Νίκος Σκορδάκης και ο Παύλος Χάππιλος.

 

Δες απόψε 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»