«Ο πατέρας μου ήταν παντρεμένος με δυο γυναίκες, ο παππούς μου είχε εννιά...»

 

Το κατώφλι του #The2Night Show πέρασε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και μίλησε για την οικογένειά της που είναι αρκετά διευρυμένη. «Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι σιγανό ποταμάκι»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης.  Η πρώην παίκτρια του «Survivor», δημοσιογράφος και σέξι παρουσιάστρια του Mykonos Live TV αποκαλύπτει το σοκ που βίωσε με την πρόωρη αποχώρησή της από το παιχνίδι. Γιατί θεωρεί υπεύθυνη την Ανθή Σαλαγκούδη και πώς χαρακτηρίζει καθέναν από τους πρώην συμπαίκτες της; Ποιον θεωρεί ηθικό, ποιος είναι «σιγανό ποταμάκι», ποιος της αρέσει σαν άντρας και ποιος της βγάζει αρνητική ενέργεια; 

 Αναφέρεται στα ιδιαίτερα παιδικά χρόνια που βίωσε, μεγαλώνοντας σε ένα σπίτι με δύο μαμάδες και πολλά αδέλφια, εξηγεί γιατί βαπτίστηκε σε ηλικία 12 ετών και πόσο δυσκολεύτηκε μέχρι να ορθοποδήσει επαγγελματικά. Τέλος, μιλάει για την οικογενειακή φιλία που την δένει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αφού κατάγονται και οι δύο από τη Νιγηρία.

«Έφυγα αδίκως από το Survivor, στην αρχή έπαθα σοκ και το ήξερε και όλη η Ελλάδα. Νιώθω ότι έπεσα στους διαφορετικούς κανόνες. Θα ήθελα να ξαναπάω και να το ζήσω μέχρι τέλους.»

«Βαφτίστηκα 12 χρονών γιατί ήμασταν έξι παιδιά και ο πατέρας μου δεν είχε χρήματα για να μας βαφτίσει. Μεγάλωσα με δυο μαμάδες που έμεναν στο ίδιο σπίτι. Στη Νιγηρία επιτρέπεται. Ο παππούς μου είχε 9 γυναίκες. Είναι σοκαριστικό να μεγαλώνεις με δυο μαμάδες μέσα στο σπίτι. Ήταν περίεργο να βλέπω το μπαμπά μου ανάμεσα στη μητριά μου και τη μαμά μου. Δεν συμπάθησα ποτέ την μητριά μου.»

«Όταν πέθανε ο πατέρας μου, δυσκολευτήκαμε οικονομικά. Ξεκίνησα να δουλεύω από 15 χρονών. Έκανα κοτσιδάκια στα κομμωτήρια. Είχα βγάλει πολλά λεφτά από τα κοτσιδάκια. Δούλεψα σε μπαρ. Ήμουν δέκα χρόνια τη νύχτα και ήταν η καλύτερη σχολή. Μου έμαθε τη ζωή. Πως να βλέπω τους ανθρώπους το πρωί και πώς το βράδυ.»

«Όταν δούλευα στη Μύκονο, γνώρισα το Σταμάτη Μαλέλη. Με άκουσε να μιλάω και μου είπε να πάω από την Σχολή του. Σπούδασα στη σχολή του, μετά δούλεψα και στο Star. Μου έδωσε ο Σπύρος Σιγούρος την ιδέα να βρω τον Πέτρο Νάζο για να πάω να δουλέψω στο Mykonos Live tv και την ίδια μέρα ο Νάζος είχε γράψει ένα άρθρο για μένα λέγοντας ότι είμαι τα πιο, καυτά οπίσθια της Μυκόνου….»

Για το Survivor: «Με πήραν τηλέφωνο και χάρηκα πάρα πολύ. Αγαπώ πολύ τα αθλήματα. Είμαι το μαύρο σκυλί του πολέμου. Ο Αλέξης Παππάς δε μου αρέσει φέρεται άνανδρα στις γυναίκες. Ο Ηλίας Μπογδάνος μου θυμίζει εμένα σε αντρική έκδοση. Με τη Σοφία μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα… Τα βρήκαμε με τον Περικλή, σχεδόν… Η Ελευθερία είναι σιγανό ποταμάκι»

«O λόγος που είμαι έξω από το παιχνίδι είναι η Ανθή Σαλαγκούδη. Πάρτη να μην τη βλέπω» είπε  η Ελίζαμπεθ στο Γρηγόρη που της έδειχνε φωτογραφίες από τους παίκτες του Survivor για να διαλέγει…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι λέει ο άντρας της Ασημίνας Ιγγλέζου για τις κατά συρροή γυμνές φωτογραφίες;

 

Όσο για την Ασημίνα είπε στον Γρηγόρη ότι ίσως πρέπει να σπάσουν την κορνίζα με τη φωτογραφία της… 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»