Silver Award - χαρακίρι! Η νικήτρια των 10.000, ο γάμος της και το honeymoon!

 

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το #MasterChefGR - Το τρένο Παύλος στην χρυσή 9αδα του διαγωνισμού

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Mε το στόμα ανοιχτό άφησε τους παίκτες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος όταν την ώρα που μαγείρευαν τούς ανακοίνωσε κάτι που πραγματικά τους πανικόβαλε!

Και ενώ λοιπόν οι κριτές τούς είχαν δώσει δύο ώρες στη διάθεσή τους για να μαγειρέψουν για το τεστ δημιουργικότητας τρία πιάτα, στο τέταρτο πάνω που είχαν ξεκινήσει τα μαγειρέματα, ο θείος Λεωνίδας τούς διέκοψε για να τους κάνει τα αποκαλυπτήρια μιας καμπάνας που υπήρχε μπροστά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Αυτή η καμπάνα έκρυβε μία πραγματικά πολύ μεγάλη έκπληξη που άφησε με το στόμα ανοιχτό τους παίκτες.

Έκρυβε τα 10.000 ευρώ που θα κερδίσει ο νικητής του Silver award, της καλύτερης προσπάθειας δηλαδή της δοκιμασίας σε πιάτα.

Ο... πανικός των παικτών ξεκίνησε όταν ο Κουτσόπουλος τούς είπε ότι έχουν το δικαίωμα να παρατήσουν την προσπάθεια και να πάνε στον εξώστη, όμως με αυτόν τον τρόπο μπορεί να ήταν ασφαλείς και να μην έφευγαν από το σπίτι, όμως δεν θα μπορούσαν να διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο.

Επίσης, όμως, ο Κουτσόπουλος τόνισε πως η χειρότερη προσπάθεια, θα έβλεπε την πόρτα της εξόδου του παιχνιδιού καθώς θα αποχωρούσε από το παιχνίδι.

 
 

Παρ' ό,τι κανείς θα περίμενε πως η παρουσία του κορυφαίου σεφ Αθηναγόρα Κωστάκου θα άγχωνε τους παίκτες, κανένας δεν έδειξε αγχωμένος αλλά αποφασισμένος να δώσει καλό πιάτο. 

Γνωστός και πολύ αγαπητός στον χώρο των σεφ, ο Αθηναγόρας Κωστάκος ήταν καλεσμένος για να βοηθήσει τους κριτές στην επιλογή του καλύτερου πιάτου στο test δημιουργικότητας.

Ο ίδιος εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από το γεγονός ότι παρά το ότι οι παίκτες είχαν τη δυνατότητα να ανέβουν στον εξώστη και να απέχουν από το τεστ δημιουργικότητας, εγκαταλείποντας την ευκαιρία να κερδίσουν 10.000 ευρώ, αποφάσισαν όλοι να το παλέψουν. Οι παίκτες γνώριζαν επίσης πως αν έδιναν το χειρότερο πιάτο, έφευγαν από το παιχνίδι. Όμως, όλοι αποφάσισαν να ρισκάρουν, με τον Αθηναγόρα Κωστάκο να σχολιάζει: «Αυτά τα παιδιά παίζουν με ψυχή και όχι με στρατηγική».

Κάτι άλλο που μάθαμε και δεν το γνωρίζαμε, ήταν το γεγονός ότι ο Αθηναγόρας Κωστάκος είναι κουμπάρος με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με τον Σωτήρη Κοντιζά να σχολιάζει την κουμπαριά με πολύ χιούμορ, πειράζοντας βέβαια τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

 

Η επική αντίδραση του Σωτήρη Κοντιζά, όταν ο Αθηναγόρας Κωστάκος βρήκε..κόκκαλο

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής των πιάτων, όμως, μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον καλεσμένο των Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αθηναγόρας Κωστάκος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το κυρίως παιδιά έχει πρόβλημα. Το έχω κρατήσει το κομμάτι. Αυτό πραγματικά έχει κάνει μια κρούστα μόνο απ’ έξω και είναι ωμό τελείως. Ξεπερνάει τα όρια «είναι καλό», «δεν είναι καλό»… Είναι πολύ κακό! Και η τεχνική. Αυτό το πιάτο δυστυχώς, αν και δεν έχω γυρίσει ποτέ στη ζωή μου πιάτο, αυτό ίσως το γύρναγα. Δεν θα μπορούσα να το φάω»

Το πιάτο αυτό έφερε την υπογραφή της Μαρίας Λαζαρίδου!

 

Η μέρα έκλεισε με έναν θρίαμβο αλλά και με την πικρή γεύση της αποτυχίας. 

Ύστερα από την δοκιμή όλων των πιάτων, άλλα πραγματικά εντυπωσιακά και άλλα με πλήθος λαθών, οι τέσσερις σεφ έφτασαν στην μεγάλη απόφαση.

Στο πρόσωπο εκείνο που τους εντυπωσίασε περισσότερο από όλους τους άλλους και, ναι, θα ήθελαν να του προσφέρουν την χαρά να αποκτήσει 10.000 ευρώ για την προσπάθεια του!

Πιο συγκεκριμένα, τις τρεις καλύτερες προσπάθειες παρουσίασαν η Μαργαρίτα, ο Τζιοβάνι και ο Διονύσης.

Το πρόσωπο όμως που κέρδισε αυτό το Silver Award στο MasterChef ήταν… η Μαργαρίτα Νικολαϊδη!

 

Φήμες λένε ότι η Μαργαρίτα ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι η νικήτρια του Silver Award! Μαγείρεψε με όρεξη και ανταμείφθηκε με το έπαθλο των 10.000 ευρώ!

 

Μπορεί το Silver Award να εξέπληξε ευχάριστα τους παίκτες στο MasterChef της Τρίτης, καθώς ένας ή μία θα μπορούσε να κερδίσει τις 10.000 ευρώ, αλλά είχε και μια αρνητική έκβαση. Αυτήν κατά την οποία το χειρότερο πιάτο θα έπρεπε να αποχωρήσει, απρόσμενα, αμέσως μετά το πέρας αυτής της δοκιμασίας.

Έτσι, ενώ νικήτρια αναδείχθηκε η Μαργαρίτα Νικολαϊδη, στη θέση των τριών τελευταίων βρέθηκαν η Μαρία Λαζαρίδη, o Νίκος Σκορδάκης και η Λία Μακροστεργίου.

Όταν οι τρεις κριτές μαζί με τον καλεσμένο τους, Αθηναγόρα Κωστάκο βρέθηκαν απέναντι στους τρεις διαγωνιζόμενους έπρεπε να ανοικώσουν το όνομα αυτού που παρουσίασε τη χειρότερη προσπάθεια. Αρχικά έσωσαν την Λία Μακροστεργίου η οποία ανέβηκε στον εξώστη.

Η χειρότερη, όμως, προσπάθεια ήταν αυτή του Νίκο Σκορδάκη που αποχώρησε από το MasterChef!

 

Η συνολικά πιο αδύναμη προσπάθεια ήταν αυτή του Νίκου. Ας ακούσουμε τι έχει να μας πει πριν αφήσει την ποδιά του και αποχαιρετήσει την κουζίνα του #MasterChefGR.

 

Οι Μπλε και οι Κόκκινοι έρχονται αντιμέτωποι σε μία αναμέτρηση άνευ προηγουμένου! Πόσο θα τους δυσκολέψει η εξωτερική ομαδική δοκιμασία με θέμα το food pairing;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»