H Σοφία πυρ και μανία με την Καινούργιου: «Με εξέθεσε στο Πανελλήνιο»

 

Τα σχόλια που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την απόφαση της Σοφίας Μαργαρίτη να μιλήσει για την σεξουαλικότητα του Γιώργου Ασημακόπουλου φαίνεται πως εξόργισαν την πρώην παίκτρια του #SurvivorGR - Δεν την απασχόλησαν τα όσα είπε η ίδια αλλά το πως σχολιάστηκαν από την εκπομπή... Η απάντηση και η αντίδραση του πρώην συζύγου της για την δικαστική διαμάχη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

H Kατερίνα Καινούργιου χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την Σοφία που άνοιξε ένα τέτοιο θέμα για τον Γιώργο Ασημακόπουλο το οποίο ο ίδιος δεν έχει θίξει ποτέ μέχρι σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Οι απαράδεκτες αποκαλύψεις για τον Ασημακόπουλο και τη σεξουαλικότητά του

Τα σχόλια αυτά φαίνεται πως ενόχλησαν ιδιαίτερα την Σοφία η οποία μέσω μιας νέας ανάρτησής της στο instagram κατηγόρησε την εκπομπή «Ευτυχείτε» ότι την εξέθεσε στο Πανελλήνιο σε μια στιγμή που ίδια δεχόταν επίθεση.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Πραγματικά ευφάνταστος τρόπος να ανέβει η τηλεθέαση σε κάποιες εκπομπές. Συνάμα και εντυπωσιακή είναι η προσπάθεια που κάνουν να μιμηθούν παίκτες του παιχνιδιού στις κωλοτουμπες. Το διάστημα που εγώ δέχτηκα επίθεση η συγκεκριμένη εκπομπή ελαφρά τη καρδία με εξέθεσε στο πανελλήνιο. Σήμερα το ξανακάνει χρησιμοποιώντας μονταρισμένο απόσπασμα συνέντευξης μου. Άκομψη ήταν και η αναφορά στην ιδιότητα μου ως μάνα. Θλιβομαι πραγματικά» έγραψε στην ανάρτησή της η Σοφία.

 

 

Τη δική της απάντηση στην Σοφία Μαργαρίτη θέλησε να δώσει σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου. 

«Εδώ είχε βγει η κουμπάρα της Σοφίας που είχε πει κάποια πράγματα και εμείς στηρίζαμε τη Σοφία. Την ώρα της εκπομπής είχε πάρει ο πρώην της Σοφίας και είπε ότι θέλει να βγει στον αέρα. Όταν βγάζεις έναν άνθρωπο στον αέρα δεν ξέρεις ακριβώς τι θα πει. Για αυητό και την επόμενη μέρα βγάλαμε τη μητέρα της. Και να θυμίσω ότι όλο αυτό ξεκίνησε από την ίδια τη Σοφία που είπε για τα παιδιά μέσα στο παιχνίδι” είπε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε πως ο πρώην σύζυγος της Σοφίας μετά τις δηλώσεις που έκανε για τον γάμο και το διαζύγιό τους, επικοινώνησε μέσω ενός μηνύματος μαζί στο οποίο έγραφε, «Έχω κάποιο κύρος και ένα όνομα στα Τρίκαλα, δε θα πέσω στο επίπεδό της, έχω τα αγγελούδια μου».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»