Το Στρουμφοχωριό έμεινε χωρίς Δρακουμέλ! Πάσχα χωρίς Παππά στον Άγιο Δομίνικο!

 

Η πρόταση ένωσης του Ασημακόπουλου, η οδοντογλυφίδα του Κόρο, οι προβλέψεις και η μάχη για την επικοινωνία που… βάφτηκε Kόκκινη! Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς σίγουρα δεν θα είναι από σήμερα στο #SurvivorGR ο Αλέξης. Πάσχα χωρίς Παππά στον Άγιο Δομίνικο! «Γεια σου Παππά φιλάκια ρουφηχτά» Έμεινε μόνη της η Ψιψινέλ! Τελευταίος διάσημος του παιχνιδιού!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να δώσει στον ηθοποιό την ευκαιρία να κάνει Πάσχα στην Ελλάδα, ψηφίζοντας τους Τριαντάφυλλο και Γιώργο Ασημακόπουλο να παραμείνουν στο Survivor 4. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Το βράδυ στην παραλία γύρω από τη φωτιά οι Αλέξης, Τριαντάφυλλος, Μαριαλένα και Σάκης συζήτησαν για το πόσο διαφορετικό ήταν το συμβούλιο της Τρίτης, από το οποίο έλειψε η ένταση των προηγούμενων. Μια μελαγχολική βραδιά, όπως την χαρακτήρισε η Μαριαλένα. Πριν πέσουν για ύπνο οι Kόκκινοι, Καρολίνα και Ηλίας προσπάθησαν να εμψυχώσουν τον Γιώργο Ασημακόπουλο που βγήκε στον… τάκο για πρώτη φορά.

 

Το πρωί με την αυγή ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε για την… παρθενιά που έσπασε, ενώ ο έμπειρος σε αυτή τη διαδικασία Τριαντάφυλλος που για 8η φορά βλέπει το όνομά του να τίθεται στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού επέμεινε στο να στηριχτούν οι Ασημακόπουλος και Αλέξης Παππάς και να είναι αυτός που θα μπεις τη βάρκα της επιστροφής. Πάντως ο Γιώργος Κόρομι πίσω από τα λόγια του Ντάφυ βλέπει μια στρατηγική.

 

Κώστας: Αν φύγει ο Ασιμακόπουλος και μείνει ο Τριαντάφυλλος την πατήσαμε

 

Ο Τζέιμς Καφετζής αποκάλυψε πως σε συζήτηση που είχε με τον Τριαντάφυλλο, ο τραγουδιστής του εκμυστηρεύτηκε πως στην πραγματικότητα δεν θέλει να φύγει, ούτε να κερδίσει το Survivor, αλλά να σπάσει το ρεκόρ του Ντάνου που άντεξε στο ριάλιτι επιβίωσης μετά από 9 υποψηφιότητες προς αποχώρηση.

 

Οι Mπλε θέλουν να φύγει ο Αλέξης Παππάς, με τους παίκτες της ομάδας να εξηγούν το λόγο που θα επιθυμούσαν να απομακρυνθεί από τον Άγιο Δομίνικο η… τοξικότητα του.

 

Ο Κώστας Παπαδόπουλος συνεχίζει το κακό θέατρο και για ακόμα μια φορά δεν μπορούσε να κοιμηθεί και γι’ αυτό πάλι έφταιγε ο Τριαντάφυλλος. Ο ζαχαροπλάστης δεν μπορούσε να κατανοήσει την κωλοτούμπα του Ντάφυ που τόσο καιρό προκαλούσε τον Ασημακόπουλο να βγουν στον… τάκο και τώρα που συνέβη αυτό «έβαλε την ουρά στα σκέλια». Μάλιστα ο Παπαδόπουλος έβαλε στοίχημα πως ο Τριαντάφυλλος δεν θα φύγει, με τον τραγουδιστή να του εξηγεί πως όλα τα κάνει για την ομάδα.

 

Το έπαθλο για το φαγητό και την επικοινωνία και οι συνεχόμενες ήττες ήταν μεγάλο κίνητρο για τους Κόκκινους. Φάνηκε από την αρχή του αγώνα στο στίβο μάχης, όπως επίσης φάνηκε ότι το είχαν περισσότερο με τους κύβους και το «μπόουλινγκ». Πήραν προβάδισμα και παρέμειναν συγκεντρωμένοι για να μην το χάσουν αυτή τη φορά. Ο Αλέξης Παππάς σε έναν επεισοδιακό αγώνα νίκησε τον Παύλο Γαλακτερό για το 9-5.

 

Τον πόντο της νίκης για τους Κόκκινους, της πρώτης μετά από αρκετό καιρό, χάρισε η Καρολίνα Καλύβαστην μάχη της με την Ελένη Χαμπέρη, με το τελικό 10-5 να πανηγυρίζεται σαν κατάκτηση παγκοσμίου Κυπέλλου.

 

Η νίκη των Κόκκινων σχολιάστηκε από τους ηττημένους σαν η τελευταία για τον Αλέξη Παππά, όπως έχει επικρατήσει σε αρκετές αποχωρήσεις. Ο Τριαντάφυλλος επέμεινε ότι αυτός θα φύγει και τα έβαλε με την οδοντογλυφίδα του Κόρο.

 

Η ήττα φάνηκε πως ενόχλησε τους μπλε. «Πόνεσε αρκετά» είπε ο Τζέιμς Καφετζής. «Ούτε οι Σικάγο Μπουλς το 1997 δεν κέρδισαν όλα τα ματς» το σχόλιο του Παύλου Γαλακτερού. «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι» ανέφεραν κάποιοι άλλοι, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να διαφωνεί και όπως πάντα να λέει τα γνωστά ασυνάρτητα δικά του.

 

Φυσικά η επίθεση του Ντάφυ στον Κόρο δεν… έπεσε κάτω. Ο 33χρονος επιχειρηματίας αναφέρθηκε στην «κομπλεξάρα Ψιψινέλ», όπως αποκάλεσε τον τραγουδιστή, ξεχνώντας ποια είναι η κάκιστη στάση του.

 

Συγκίνηση στο έπαθλο επικοινωνίας για τους Κόκκινους

 

Την ίδια ώρα οι Κόκκινοι απολάμβαναν το έπαθλο επικοινωνίας, με τον Τριαντάφυλλο να δίνει σόου.

Τα μηνύματα που έστειλε ο Τριαντάφυλλος στην γυναίκα του δεν είχαν την ανταπόκριση που περίμεναν: «Εκεί που κερδίσαμε την επικοινωνία κι είμαι χαρούμενος, είχα άγχος και χτυπούσε η καρδιά μου επειδή είμαι ερωτευμένος κι αγαπάω.. Στέλνω το πρώτο μήνυμα στη γυναίκα μου αγάπη μου, ψυχή μου, λατρεία μου και περιμένω να δω αγάπη μου σε σκέφτομαι, σε θέλω, σε λατρεύω και μου λείπεις και τι βλέπω; Ένα Χα χα χα.»

Και συνέχισε, λέγοντας: «Λέω με αγαπάς και μου γράφει να προσέχεις και κράτα γερά κι ήρεμα. Βρε Δήμητρα είναι δυνατόν μας βλέπει όλη Ελλάδα. Πες ένα μου έλειψες σε αγαπώ. Εσύ κορίτσι μου γλυκό είναι σαν να λες κάτσε εκεί που κάθεσαι, τέσσερις μήνες βρήκα την υγειά μου κι είμαι μια χαρά μόνη μου στο σπίτι και περνώ τέλεια δίχως να σε έχω στο κεφάλι μου. Παρ΄το χαλαρά λέει είναι ένα παιχνίδι».

 

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είχε μια ιδέα, σε περίπτωση που παραμείνει στο Survivor. Πρότεινε να γκρεμίσουν την καλύβα που έφτιαξαν όλοι μαζί και οι δυο ομάδες να γίνουν ένα με στόχο να κάνουν μια νέα αρχή. Η πρόταση του για «ανακωχή» άρεσε στους περισσότερους από τους 14 παίκτες. Υπήρξαν όμως και αντιδράσεις

 

Οι τελευταίες σκέψεις των υποψήφιων για αποχώρηση

 

James και Νίκος για Αλέξη: Αν φύγει ο Αλέξης θα είναι σαν έχουμε πάρει το έπαθλο

 

Στο συμβούλιο,  πριν ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει ποιος αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο, έδωσε το λόγο στους τρεις υποψήφιους (Αλέξης Παππά, Τριαντάφυλλο και Γιώργο Ασημακόπουλο) για ένα σχόλιο, που ίσως ήταν και το τελευταίο τους.

 

 

Τελικά το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να κρατήσει στο Survivor 4 για ακόμα μια εβδομάδα τους Τριαντάφυλλο και Γιώργο Ασημακόπουλο και να βάλει στην βάρκα της επιστροφής τον Αλέξη Παππά. Η ανακοίνωση του ονόματος του μπορεί να προκάλεσε σοκ στον Τριαντάφυλλο, όμως αρκετούς παίκτες τους βρήκε με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, με τον Κώστα να το απολαμβάνει με «ντουντούκα» και τον Νίκο Μπάρτζη να τραγουδάει «για σου Παππά, Παππά, φιλάκια ρουφηχτά». 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλούμενoι «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα