Τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας στο #SurvivorGR! Φτου ξΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

 

 

Ο κλανονογαμπρό-τσοπανοτραβόλτα, τα μαθήματα φωνητικής της Ελευθερίας και η στοχοποίηση της, τα οράματα του Ασημακόπουλου με τη μάνα του μέσω παγουριού..., η μάχη για τη ζωντανή επικοινωνία, τα γενέθλια του γιου του Ντάφυ και και το δηλητήριο της κόμπρας... στο #SurvivorGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν αυτή που τραγούδησε το «φέυγω και αφήνω πίσω μου... το Survivor 4», καθώς το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε με τη θετική του ψήφο να κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο ακόμα μια εβδομάδα τους Τριαντάφυλλο, Παύλο Γαλακτερό και Κώστα Παπαδόπουλο. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Το βράδυ μετά το συμβούλιο η συζήτηση των παικτών επικεντρώθηκε στην αναφορά του Κώστα Παπαδόπουλου για την κλεψιά της Ελευθερίας Ελευθερίου, με τον ζαχαροπλάστη να κρίνει, να ξανακρίνει και να επικρίνει μόνιμα όλους εκτός από τον ευατό του, ότι έπρεπε να ειπωθεί για να μην ξεχαστεί και τους υπόλοιπους να διαφωνούν κυρίως με το timing που έγινε.

 

Το πρωί ο Τριαντάφυλλος έκρινε αυστηρά τον Κώστα λέγοντας ότι δεν σεβάστηκε το γεγονός ότι ήταν υποψήφια προς αποχώρηση η Ελευθερία και παρότι ζαχαροπλάστης… γνωστός και ως βασιλική κόμπρα, έσταξε δηλητήριο για την τραγουδίστρια.

 

Ο Κώστας από την πλευρά του επέμεινε στα λεγόμενα του και στην πράξη της Ελευθερίας, την οποία και χαρακτήρισε, άκουσον, άκουσον... υποχθόνια. 

Ειδικότερα, στο επεισόδιο της Τετάρτης, ο Τριαντάφυλλος σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα πως «σου δίνεται ο λόγος να πεις κάτι στον κόσμο ρε συ! Απλά ντροπή σου! Ντροπή σου που το παίζεις και λαϊκός και καλό παιδί και ζαχαροπλάστης και το παίζεις οτιδήποτε».

«Ξεχνάμε δηλαδή αυτά που λέγαμε το πρωί ότι μπήκε στο ντουλάπι με τις προμήθειες μας και έψαχνε να βρει τι να πάρει… Δηλαδή τα ξεχνάμε και είναι καλό κορίτσι; Καλό κορίτσι είναι για τους κόκκινους! Για τους μπλε δεν είναι καλό κορίτσι. Πήγε να μας κλέψει… Ξέρεις τι σημαίνει να πας να κλέψεις σε πεινασμένο άνθρωπο το φακόρυζο του; Και λέει πως δεν έκλεψε… Μα ναι, αφού σε πιάσαμε και δεν πρόλαβες» τόνισε σε έντονο ύφος ο Κώστας Παπαδόπουλος στο Survivor. «Κάποιοι άνθρωποι που είναι υποχθόνιοι, όπως είναι αυτή, δεν έχουν θέση ανάμεσα σας».

Με τη σειρά της, η Ελευθερία Ελευθερίου ανέφερε με σαφήνεια πως «από το να συγκεντρωθεί σε αυτόν και να πει πράγματα για αυτόν, ήθελε κατευθείαν να με γειώσει, να με στοχοποιήσει, να μιλήσει σε μια στιγμή – που ήταν τελείως άτοπο για μένα – και να υπενθυμίσει στον κόσμο ότι η Ελευθερία έβαλε το χέρι στο μπαούλο και πήρε τις προμήθειες».

 

Ο Τζέιμς Καφετζής ασχολήθηκε με την κωλοτούμπα του Σάκη ξεχνώντας μόνιμα τις δικές του, στην ψηφοφορία κάτι που έκανε έξαλλη την Μαριαλένα, η οποία  κάλυψε τον αγαπημένο της για το γεγονός ότι ψήφισε Ελευθερία και όχι Νικολέτα. Στην κουβέντα μπήκαν και οι Σάκης και Παππάς και η ένταση ανέβηκε.

 

Πιο συγκεκριμένα, στην παραλία, ο ηθοποιός αναρωτήθηκε με νόημα «εσένα ρε Παύλο τι σου κάναμε και μας είπες ανθρωποφάγους και είπες ότι δεν με βλέπεις; Τι σου έκανα εγώ εσένα;».

«Δεν μου έχεις κάνει κάτι, απλά δεν μου αρέσει η ενέργεια σου… Δεν θέλω να ασχολούμαι μαζί σου και δεν θέλω να ασχολείσαι μαζί μου» απάντησε ο Παύλος Γαλακτερός. «Δεν έχει να κάνει με κάτι άλλο. Απλά σεβάσου το και συνέχισε με αυτό».

«Ρε μάγκα, με λες ανθρωποφάγο. Με βρίζεις δηλαδή και δεν θα σου ζητήσω τον λόγο; Μου λέει «μη μου μιλάς, μη μου μιλάς»… Τι να μη σου μιλάω ρε φίλε; Κάτσε να συζητήσεις μαζί μου, να δεις πέντε πράγματα, πως σκέφτομαι και τι λέω και ενδεχομένως η άποψη σου να αλλάξει» τόνισε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης ο Αλέξης Παππάς. «Μη βιάζεσαι να παρασυρθείς από τα λεγόμενα του Τζέιμς και να με πεις ανθρωποφάγο. Έφυγε και αυτός, τουμπεκί… Άλλη μία απομίμηση του Τζέιμς».

Επειδή, όμως, ο ηθοποιός δεν βάζει εύκολα τελεία πρόσθεσε προς τον νεαρό διαγωνιζόμενο της μπλε ομάδας: «Σε έχει κάνει ο άλλος καρμπόν; Σαν τα μούτρα του; Γιατί σε είδα, όταν ήξερες πως θα ψηφιστείς, γέλαγες κιόλας».

 

Όλα ξεχάστηκαν όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες των δυο ομάδων ότι όποιος νικήσει στο αγώνισμα της επικοινωνίας θα συνομιλήσει μέσω μηνυμάτων ζωντανά με την οικογένεια του. Οι περισσότεροι δάκρυσαν και δυσκολεύτηκαν να σχολιάσουν το έπαθλο.

 

Στο αγώνισμα με έπαθλο της επικοινωνία στο Survivor κλήθηκαν να αγωνιστούν, το βράδυ της Τετάρτης, Κόκκινοι και Μπλε. Ωστόσο, η Κόκκινη ομάδα έμοιαζε πλυμμηρισμένη στους τραυματισμούς.

Έτσι, αρχικά, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στην Ελευθερία Ελευθερίου η οποία σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω πολύ καλή ψυχολογία, βέβαια, δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά το βράδυ για καθαρά θέματα υγείας. Σήμερα θέλω να ευχηθώ στην ομάδα μου να μπει με τα μπούνια και να πάρουμε τον αγώνα. Είμαι πάρα πολύ καλά, Γιώργο, έχω πολύ καλή ψυχολογία, όμως δεν αισθάνομαι πολύ καλά από χθες το πρωί και θα μου επιστρέψετε να βγω έξω και να μην αγωνιστώ».

«Ίσως να είναι ο τελευταίος μου αγώνας και θέλω πάρα πολύ να τα δώσω όλα σήμερα για την ομάδα. Από χθες από την πισίνα που έπαιξα τρεις φορές με τα παιδιά και το πρόβλημα είναι η δισκοκήλη και το πόδι, θέλω να πάω στον γιατρό και να με δει. Να μου πει αν μπορώ να παίξω. Θέλω να παίξω και από και πέρα εύχομαι περαστικά στον Ηλία, να είναι καλά το παιδί. Προς τιμήν του πάλι και σήμερα ήθελε να παίξει αλλά δεν γίνεται λόγω των γιατρών» πρόσθεσε, με τη σειρά του, ο Τριαντάφυλλος. Ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός θέλησε να στείλει και τον τραγουδιστή στον γιατρό προκειμένου να του δοθεί ή όχι η άδεια να αγωνιστεί.

Τελευταίος τον λόγο πήρε ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος και αυτός δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί. «Γιώργο, από το πρωί τους έχω σπάσει τα νεύρα να με αφήσουν να παίξουν γιατί θεωρώ πως τα ράμματα θα είναι ασφαλή. Θέλω πάρα πολύ να μπω, τα παιδιά όλα μου λένε να κάτσω να ξεκουραστώ και οι γιατροί δεν με αφήνουν. Σαν σε κλουβί νιώθω αυτή τη στιγμή, έχω τρελαθεί».Έτσι, η Κόκκινη ομάδα του Survivor μπήκε στο αγώνισμα αποδεκατισμένη!

 

Ειδικά ο Τριαντάφυλλος έδειξε να το θέλει πιο πολυ απ όλους, κυρίως για να μιλήσει με τον γιό του και να του ευχηθεί χρόνια πολλά για τα γενέθλια του.

Οι Μπλε, πάντως, σε μια κίνηση ευγενούς άμιλλας  φρόντισαν να στείλουν το μήνυμα τους στο γιο του Τριαντάφυλλου τραγουδώντας μαζί με τον αντίπαλο τους τα χρόνια πολλά στον μικρό Νικόλα.

 

Δυστυχώς για τον Ντάφυ η απουσία του Ηλία δεν αναπληρώθηκε και μάλιστα ο τραγουδιστής  έμελλε να είναι και ο παίκτης που έχασε το τελευταίο «run» με τον Παύλο Γαλακτερό να γράφει το τελικό 10-6 για τους Μπλε.

 

Η ήττα κόστισε αρκετά στους Κόκκινους με τον Ασημακόπουλο να δείχνει την απογοήτευση του και να τα βάζει με τον Τριαντάφυλλο, στον οποίο έκανε παρατήρηση και ο Αλέξης Παππάς.

 

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν ήθελε να πιστέψει ότι έχασε ακόμα ένα έπαθλο, ενώ άρχισε να θυμίζει τον Τομ Χανκς στην ταινία «Ναυαγός» που μιλούσε μόνος του με μια μπάλα,  όταν άρχισε τους οραματισμούς του και ξεκίνησε να μιλάει σε ένα παγούρι… καλώντας τη μητέρα του.

 

Αντίθετα οι Μπλε απόλαυσαν το έπαθλο τους και το γεγονός ότι μετά από τόσο καιρό επικοινώνησαν μέσω μηνυμάτων με τους δικούς τους. Η συγκίνηση ήταν έκδηλη.

 

Ο Νίκος Μπάρτζης ζήλεψε πολύ την Άννα Μαρία που αποχωρώντας απο το παιχνίδι επιβίωσης επισκεύθηκε τους γονείς του και έφαγε το γαλακτομπούρεκο της μαμάς του.

 

Ο Τζέιμς απόρησε που ο πατέρας του μετά από τόσους μήνες που έχουν να μιλήσουν αναφέρθηκε στον φίλο του Νίκο, με τον Μπάρτζη να αναρωτιέται αν τον θέλουν για γαμπρό και τον Καφετζή να του ξεκαθαρίζει ότι την αδελφή του δεν την δίνει στον «κλανονογαμπρό-τσοπανοτραβόλτα».

 

Η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε μαθήματα φωνητικής στην Μαριαλένα και το τραγούδι που κυριάρχησε ήταν το «Φεύγω».

 

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος φιλοτέχνησε μια ταμπέλα Amigos para Siempre (φίλοι για πάντα) και ο Ηλίας Μπόγδανος εξήγησε το λόγο της ταμπέλας. Ωστόσο ταμπέλα ετοίμασε και ο Αλέξης Παππάς, με την οποία «σκιάχτηκε» ο Ασημακόπουλος.

 

Τα προγνωστικά Νίκου και James για την αποχώρηση

 

Αλέξης σε Τριαντάφυλλο: Οι υποψηφιότητες ήταν τυχαίες;

 

Στο συμβούλιο η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο και με τη σειρά της έβαλε στο στόχαστρο τους Τζέιμς και Νίκο. Οι μεν κατηγορούσαν τους δε και όλοι κάτι θυμόντουσαν από το παρελθόν του παιχνιδιού που τους ενόχλησε.

 

Οι εντάσεις κόπασαν όταν ο  Γιώργος Λιανός ζήτησε ένα σχόλιο από τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση και στη συνέχεια τους ανακοίνωσε πως ο παίκτης που θα μπει στη βάρκα της επιστροφής  είναι η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία πριν αποχωρήσει απο τον Άγιο Δομίνικο είπε και ένα τραγούδι και συγκεριμένα το «Μπονίτα».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»