Στο #SurvivorGR έχουν και κότερο και πάνε και βόλτα! Η επιστροφή του Λιανού

 

 

Η μάχη για το πλουσιοπάροχο γεύμα, η ανατροπή στο κουίζ ερωτήσεων, οι ψαριές που έφεραν εντάσεις, οι νέες υποομάδες και το... χτύπημα του σαλαχιού στο #SurvivorGR - Έξαλλη η Μαριαλένα - «Είναι κακοί άνθρωποι, τους κατακρίνω» Καρφιά  για τον James «Πόσες μάσκες θα βάλεις»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο χαμός που προκλήθηκε στο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor 4 με αφορμή τη στρατηγική του Τζειμς Καφετζή να βγάλει στον… τάκο τον δημοφιλή Πάνο Καλίδη προκειμένου να στείλει εκτός Άγιου Δομινικου έναν από την υποομάδα των Κρις Σταμούλη και Αλέξη Παππά συζητήθηκε εκτενώς από τους Kόκκινους.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί κερδίζουν την πρώτη ασυλία στο #SurvivorGR! Έκπληξάρα ο πρώτος υποψήφιος 

Η Καρολίνα Καλύβα θεωρεί ότι η ομάδα της θα γίνει πιο δυνατή από την αποχώρηση του Κρις Σταμούλη και την παραμονή του Πάνου Καλίδη σε συνδυασμό με το ότι ο Αλέξης Παππάς έμεινε μόνος και μετατοπίστηκε και η Μαριαλένα, ενώ αναρωτήθηκε πόσες μάσκες θα βάλει ο αρχηγός των Mπλε. Πάντως ο Τριαντάφυλλος είχε άλλη άποψη.

Η αλήθεια είναι πως η στρατηγική του Τζέιμς Καφετζή λειτούργησε. Το… όπλο Καλίδης εκτέλεσε τον έναν από την υποομάδα και άφησε τον Αλέξη Παππά μόνο του. Ο αρχηγός των μπλε νιώθει δικαιωμένος, ενώ ο Αλέξης Παππάς είναι έτοιμος να βρει τη νέα του παρέα. Από την άλλη ο Σάκης Κατσούλης δεν είδε με καλό μάτι την στρατηγική του Τζέιμς.

Ανεξάρτητα από στρατηγικές και τακτικές οι παίκτες του παιχνιδιού επιβίωσης συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά του Αγίου Δομίνικου και να χαλαρώνουν στις αμμουδιές, με τον Γιώργο Κόρομι να συνεχίζει τις καλές ψαριές. Ωστόσο όταν ήρθε η ώρα της μοιρασιάς του φαγητού το κλίμα στην Kόκκινη ομάδα άρχισε να χαλάει. Η απαίτηση του… βίγκαν Γιώργου Κοψιδά για μεγαλύτερη μερίδα προμηθειών έφερε ένταση.

Ένταση υπήρξε και στην καλύβα Mπλε, όπως ανέφερε ο Τζέιμς Καφετζή και είχε να κάνει με τον τσακωμό του με τον Σάκη για τη Μαριλένα, ενώ μαζί με τους Νίκο Μπαρτζή και Άννα Μαρία ο αρχηγός των Mπλε συζήτησε και για την υποομάδα που έχουν δημιουργήσει οι Πάνος, Σάκης , Μαριαλένα, Χριστίνα και Γιώργος, οι οποίοι γνωρίζονται πολύ πριν φτάσουν στον Άγιο Δομίνικο.

Η νέα υποομάδα που αποτελείται από τον James Καφετζή, τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη δεν άφησε το θέμα ασχολίαστο λέγοντας ότι ο James ζήτησε συγγνώμη για όσα του εκμυστηρεύτηκε για τον Σάκη Κατσούλη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κι ο ίδιος τα φανέρωσε αλλά θεωρεί ότι έχει δημιουργηθεί άλλη νέα υποομάδα που στηρίζει τον Πάνο Καλλίδη. Από την άλλη η Μαριαλένα σε δηλώσεις της ανέφερε: «Πραγματικά απορώ με τον εαυτό μου πως δεν είχα καταλάβει δύο μήνες τι άνθρωποι είναι, είναι κακοί άνθρωποι. Φέρνουν σε δύσκολη θέση ανθρώπους που τους έχουν εκμυστηρευτεί πράγματα. Για εμένα είναι φάουλ και τους κατακρίνω.»

Την ώρα που οι Kόκκινοι έπαιζαν στην παραλία τους με κάβουρες, οι Τζειμς και Μπαρτζής  έμεναν νηστικοί γιατί τα ψάρια που έπιασε ο Σάκης δεν έφταναν για όλους.

Το έπαθλο για τους νικητές ήταν ένα πλούσιο γεύμα σε κότερο. Αν και το φαβορί για να το κατακτήσει φάνταζε η Kόκκινη ομάδα, οι Mπλε μπήκαν πολύ δυνατά.

Νεροτσουλήφθα, κολύμπι στην πισίνα, εμπόδια και στο τέλος κάτι σαν μπάσκετ φάνηκε να ταιριάζει στο αγωνιστικό στιλ των μπλε οι οποίοι ξέφυγαν στο σκορ με την Αννα Μαρία να κάνει το 9-3 κόντρα στην Νικολέτα.  Ο Νίκος Μπαρτζής τελείωσε το ματς με 10-3 απέναντι από τον Ηλία Μπόγδανο.

Η νίκη των Mπλε λειτούργησε ως δυναμωτικό στις σχέσεις των παικτών που έχουν κλονιστεί τον τελευταίο καιρό και σε αυτό έπαιξε σίγουρα ρόλο το πάρτι στο κότερο, οπού εκτός από κοτόπουλο, με πατάτες, σως, σαλάτα, γλυκό και φρούτα , οι νικητές χόρεψαν, τραγούδησαν και έδειξαν να διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Ήταν σαν να ζουν ένα όνειρο.

Μια ευχάριστη και μια δυσάρεστη έκπληξη βέβαια περίμενε και τους Kόκκινους που έμειναν στην παραλία τους. Ο Ατζούν αποφάσισε να γλυκάνει και τους ηττημένους και τους κέρασε πίτα, ενώ ο Κώστας Παπαδόπουλος είχε ένα ατύχημα καθώς… χτυπήθηκε από σαλάχι.

 

Αναστάτωση επικράτησε στην Κόκκινη ομάδα στο Survivor, που είχε να κάνει με το πως μοιράστηκε το φαγητό.

Η αρχή έγινε όταν ο Γιώργος Κοψιδάς ζήτησε περισσότερες προμήθειες, μιας και κάνει μια πιο ιδιαίτερη διατροφή αφού είναι vegan. Η Καρολίνα Καλύβα αντέδρασε καθώς οι μερίδες θα έπρεπε να αλλάξουν λόγω της εισόδου νέων παικτών και κάπου εκεί ξέσπασε μεγάλη ένταση. Ο Κώστας Παπαδόπουλος προσπαθούσε να συνεννοηθεί μαζί της για το ζήτημα για να λάβει την απάντηση ότι λέει μ…ς. Ο ίδιος «τα πήρε» λέγοντας ότι προσπαθεί να τον κάνει να το βουλώσει κι υπάρχει ελευθερία άποψης ενώ η Καρολίνα δεν έχει πλύνει ούτε πιάτο ως Survivor: «Ντροπή σου κοριτσάκι μου, δεν σέβεσαι.»

Στο κουίζ ερωτήσεων την επανεμφάνισή του έκανε και ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος δέχθηκε τις ευχές των παικτών των δυο ομάδων για την γέννηση της κόρης τους. Μπορεί οι μπλε να διατηρούσαν ένα αήττητο σερί, όμως αυτή τη φορά οι κόκκινοι έδειξαν πιο διαβασμένοι,  νίκησαν με 7-2 και απόλαυσαν γαλακτομπούρεκο, πορτοκαλόπιτα και καρυδόπιτα. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!