Ο Κώστας Κόκλας παραδέχεται δημόσια πως δεν είχε φερθεί σωστά στη Σοφία Μουτίδου

 

Ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας απαντά στις δηλώσεις της Μουτίδου για το έντονο περιστατικό μεταξύ τους

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Για τη συνεργασία του με την ΕΡΤ, αλλά και τα όσα λυπηρά συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος, μίλησε ο Κώστας Κόκλας. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε τι πραγματικά είχε συμβεί με τη Σοφία Μουτίδου την περίοδο της συνεργασίας τους...

Έχετε βιώσει εργασιακό εκφοβισμό στα πρώτα επαγγελματικό σας βήματα;

Οι καιροί αλλάζουν. Πριν από είκοσι χρόνια, θεωρούνταν έως και φυσιολογικό το να σου βάλει ένας σκηνοθέτης τις φωνές ή να πετάξει το οτιδήποτε. Εννοώ ότι συνηθίζονταν τέτοιες συμπεριφορές. Τώρα πια, πολύ ορθά, αντιμετωπίζονται έως κάτι απαράδεκτο. Οφείλουμε να δείχνουμε σεβασμό στον κόσμο γύρω μας, να έχουμε στη σκέψη μας ότι ο κάθε άνθρωπος που δουλεύει έχει ανάγκη τα χρήματα και δεν έχουμε δικαίωμα να εκμεταλλευόμαστε αυτό το γεγονός είτε για να ασκούμε εξουσία πάνω του είτε για να τον εκμεταλλευτούμε σεξουαλικά.

Να θεωρήσω, λοιπόν, ότι δεν έχετε αντιμετωπίσει φαινόμενα βίας;

Όλοι μας έχουμε αντιμετωπίσει. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην το έχει βιώσει.

Πώς αντιδράσατε όταν συνέβη;

Είχα τη στήριξη από την οικογένεια μου, την εξυπνάδα -ή και το ένστικτο ίσως- να προφυλάσσομαι. Υπήρχαν άλλα παιδιά που δεν ήταν τόσο δυνατά. Δεν ήξεραν πώς να ανταπεξέλθουν σε τέτοιες καταστάσεις. Τραβούσαν τεράστιο ζόρι. Οι άνθρωποι ήταν πολύ σκληροί μεταξύ τους. Πριν από τριάντα χρόνια, κανιβαλίζανε τον γκέι της γειτονιάς. Σήμερα κάνεις δεν σκέφτεται να κάνει κάτι τέτοιο.

Η Σοφία Μουτίδου έκανε ένα βίντεο πριν από λίγες ημέρες όπου δεν σας κατηγόρησε βέβαια, άλλο ανέφερε, μεταξύ άλλων, μια διένεξη που είχατε κατά τη συνεργασία σας όταν εσείς αργούσατε στις προβεί και εκείνη σας ζήτησε το λόγο, για να της απαντήσετε «μην ξαναπαίξεις μαζί μου».

Εντάξει. Ας μην πιανόμαστε από μικρά περιστατικά. Με τη Σοφία Μουτίδου είμαστε φίλοι χρόνια, Μάλιστα, την επόμενη ημέρα από τη λογομαχία μας της έστειλα λουλούδια και έληξε εκεί η διένεξη μας. Καμιά φορά, στην ένταση της δουλειάς, μπορεί να πούμε μια κουβέντα παραπάνω. Προσωπικά, δέχομαι τα λάθη μου και ζητώ συγγνώμη όποτε θεωρώ ότι έσφαλα. Νιώθω άσχημα όταν φέρνω τους συνεργάτες μου σε άσχημη θέση και νομίζω πως το κάνω πολύ σπάνια.

Θέλετε να συνεχίσει η σειρά την επόμενη σεζόν;

Επίσημα θα ανακοινωθεί από το κανάλι. Εμένα είναι χαρά μου να συνεχίσω να είμαι δίπλα στον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Δημήτρη Αποστόλου. Θεωρώ ότι είμαστε ένα ωραίος θίασος, σε μια πολύ αγαπημένη δουλειά. Είμαστε περήφανοι για αυτήν και πολύ ευχαρίστως θα τη στηρίξουμε και του χρόνου. Όσο μας χρειάζεται το κανάλι, θα είμαστε εκεί.

Η ΕΡΤ φέτος έκανε ένα μεγάλο άνοιγμα στη μυθοπλασία. Νομίζω ότι αυτό φάνηκε και στα νούμερα τηλεθέασης του καναλιού. Παρά τον έντονο ανταγωνισμό, οι σειρές έχουν αγαπηθεί.

Μαθαίνω ότι δουλεύει πάρα πολύ καλά η πλατφόρμα ΕRTFLIX. Το ότι η ΕΡΤ επέστρεψε στη μυθοπλασία είναι πολύ σημαντικό. Ούτως ή άλλως, η δημόσια τηλεόραση μας την έμαθε. Εκεί μάθαμε να βλέπουμε σίριαλ. Με αυτά μεγαλώσαμε. Μακάρι να το συνεχίζει με ωραία κείμενα από Έλληνες συγγραφείς. Η λογοτεχνία μας είναι γεμάτη σπου¬δαία έργα. Μακάρι η ΕΡΤ να κάνει παραγωγές.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα