«Έχει στηθεί τηλεοπτική προανάκριση, χωρίς ΚΑΝ να έχω καταστεί κατηγορούμενος»

 

Μια νέα δικαστική διαμάχη είδε το φως της δημοσιότητας της τελευταίες ημέρες η οποία όμως απ΄ ότι φαίνεται μετρά ήδη τρία χρόνια. Πρωταγωνιστές αυτής της διαμάχης ο Κώστας Δόξας και η πρώην σύζυγός του Μαρία Δεληθανάση. Ο Κώστας Δόξας απαντά στις καταγγελίες: «Oι φωτογραφίες αυτές έχουν παρουσιαστεί και στο παρελθόν στο δικαστήριο και έχουν απορριφθεί»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η δεύτερη κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία τον τραγουδιστή παρουσιάζοντας μάλιστα κάποιες φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται με μώλωπες. Από τη δική του πλευρά ο Κώστας Δόξας απάντησε δημοσιοποιώντας κάποια δικαστικά έγγραφα στα οποία η πρώην σύζυγός του παρουσιάζεται να έχει μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.

Ο γνωστός τραγουδιστή ξεκαθάρισε τη θέση του στο Τlife λέγοντας πως οι φωτογραφίες αυτές έχουν παρουσιαστεί και στο παρελθόν στο δικαστήριο και έχουν απορριφθεί και ζητά να μην ξαναγίνει αναφορά στο πρόσωπό του αφού όλα έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. 

«Θα ήθελα να σας επισημάνω για άλλη μια φορά τα εξής: η κα Δεληθανάση δεν είναι μια γυναίκα που βρήκε το θάρρος να μιλήσει τώρα. Διαθέτει πλήρη νομική κάλυψη και προστασία εδώ και τρία χρόνια στις μεταξύ μας δικαστικές αντιδικίες. Οι ισχυρισμοί της περί δήθεν ξυλοδαρμών έχουν προβληθεί ΑΚΡΙΒΏΣ ΊΔΙΟΙ στη δίκη περί ασφαλιστικών μέτρων και αγωγής της για την επιμέλεια του τέκνου μας και την διατροφή της ίδιας και του τέκνου μας και έχουν απορριφθεί.

Οτιδήποτε νεότερο ισχυρίζεται με φωτογραφίες – κατά τους ισχυρισμούς της – έχουν ληφθεί προ ενός έτους και για τις οποίες έχει στηθεί εδώ και μερικές μέρες μια ιδιότυπη τηλεοπτική προανάκριση, χωρίς ΚΑΝ να έχω καταστεί κατηγορούμενος ή ύποπτος τέλεσης αδικήματος, παραβιάζει κατάφωρα την προσωπικότητά μου και το τεκμήριο αθωότητάς μου. Επισημαίνω ότι τέτοιες τακτικές ουδεμία ενημέρωσης ή προστασίας του κοινού εξυπηρετούν και αρμόδιες να επιληφθούν είναι μόνο οι δικαστικές αρχές. Για τον λόγο αυτό σας καλώ να παύσετε την οποιαδήποτε αναφορά στο όνομά μου αλλά και τη χρήση της εικόνας μου δεσμευόμενος ότι θα προβώ άμεσα στη δικαιοσύνη για την προστασία και την προάσπιση των δικαιωμάτων μου»

Στη συνέχεια ο Κώστας Δόξας επικοινώνησε μαζί μας με νέο μήνυμα δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι: «Θα παλέψω εντίμως στα δικαστήρια για το καλό της κόρης μου» 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Μαρία Δεληθανάση, λίγη ώρα πριν τη νέα απάντηση του Κώστα Δόξα μέσω της οποίας παρακαλεί να μη γίνεται αναφορά στο όνομά του προκειμένου να αποφύγει τις άτυπες τηλεδίκες, είχε μιλήσει στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Δεν ήταν μια απόφαση στιγμής. Συνέβη, όμως εκείνο το ακραίο συμβάν σκληρής βίας που για μένα ήταν καταλυτικό. Από εκεί και πέρα τα συναισθήματα άρχισαν να αλλάζουν και να παίρνουν άλλη τροπή. Αυτά είναι θέματα που αφενός σου παίρνουν πάρα πολύ χρόνο και προσπάθεια μέχρι εσύ ο ίδιος να αποκωδικοποιήσεις τι συμβαίνει. γιατί συμβαίνει, γιατί πάρα πολύ καιρό ενοχοποιούσα εμένα, τον εαυτό μου δηλαδή, για αυτά που συμβαίνουν. Είναι σαν ένας μηχανισμός επιβίωσης που ενεργοποιείται και μειώνεις αυτό που συμβαίνει, για να καταφέρεις να επιβιώσεις. Εγώ δεν ήμουν μόνη μου σε όλο αυτό, είχα και ένα παιδί μαζί μου. Ήταν και κάτι για το οποίο ντρεπόμουν, οπότε δε μπορούσα να μιλάω ανοιχτά και ξεκάθαρα και να το κοινοποιώ σε πολύ κόσμο» είπε η Μαρία Δεληθανάση.

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega