Αυτοί κερδίζουν την πρώτη ασυλία στο #SurvivorGR! Έκπληξάρα ο πρώτος υποψήφιος

 

 

Έσκασε… το Spoiler από τον Άγιο Δομίνικο αναφορικά με την πρώτη ασυλία, αλλά και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. - O Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησε για την εμπειρία του στο #SurvivoGR και την Ανθή Σαλαγκούδη. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων έδωσε στεγνά την πρώην φίλη του ενώ αποκάλυψε τη στρατηγική που ακολούθησε μετά την αποχώρησή του από το reality προκειμένου να βγάλει την Ανθή Σαλαγκούδη εκτός «Ο Γιώργος Κοψιδάς έκανε πράγματα που με ενοχλούσαν πολύ»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

«Εγώ με την Ανθή όταν ήμασταν μέσα στο παιχνίδι δεν μου μιλούσε. Είχαμε κάποιες προστριβές για πολύ καιρό με την Ανθή Σαλαγκούδη. Πολύ ήρεμα και ευγενικά προσπαθούσα να την κάνω να μην αισθάνεται ότι υπάρχει συνωμοσία εναντίον της από τα παιδιά αλλά από την άλλη εγώ δεν χαϊδεύω αυτιά. Ποια ιερή φιλία; Ήμουν προτεινόμενος για αποχώρηση, οπότε ήξερε ότι μπορεί να φύγω και δεν ήρθε να μιλήσουμε. Εγώ λίγο πριν φύγω μίλησα με όλα τα παιδιά της ομάδας και ζήτησε συγγνώμη για τις φορές που τους έχω αδικήσει και έχω υπερβάλει. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν με πήρε τηλέφωνο, νομίζω θα ήμουν το τελευταίο άτομο που θα ήθελε να πάρει. Εγώ αυτά που ήθελα να της πω, προσπάθησα να τα πω μπροστά της και on και off camera και η απάντησή της ήταν ότι εγώ κάνω φθηνό reality. Ειλικρινά, για το μόνο άτομο τελικά που δεν μπορώ να μιλήσω, γιατί δεν την κατάλαβα καθόλου μετά από κάποια πράγματα που αντιλήφθηκα είναι η Ανθή Σαλαγκούδη. Δεν έχω άποψη για εκείνη. Δεν έχω κάτι κακό μέσα μου για την Ανθή.

Εγώ έχω πει πολλές φορές ότι με κάποιους ανθρώπους δένεσαι και σε ενδιαφέρουν και τους αγαπάς. Έτσι, όταν έφυγα αισθάνθηκα ότι έπρεπε να συνεχίσω να παλεύω για την ομάδα και το έκανα μέσα από τα social media. Κατεύθυνα τον κόσμο να τη βγάλει για να μπορέσουν τα παιδιά να φάνε. Δεν το έκανα από εκδίκηση», ήταν τα λόγια του Περικλή Κονδυλάτου.

Ο Περικλής Κονδυλάτος και ο Γιώργος Κοψιδάς, στο Survivor δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις. Ο ίδιος ο Περικλής Κονδυλάτος δικαιολογεί στο «Πρωινό» την στάση του απέναντι στον συμπαίκτη του.

«Δεν είμαι τρελός. Υπήρχαν πράγματα που σαφώς με ενοχλούσαν πολύ. Παράλληλα, ίσως και να ήμουν λίγο υπερβολικός στην αντίδρασή μου αλλά είχα λόγους που αντιδρούσα.

Για παράδειγμα, όταν γίνονται κακές επιλογές στα αγωνίσματα και γίνονται λάθος ματσαρίσματα κατά συρροή και χάνουμε έπαθλα και αποδυναμωνόμαστε και πάμε πιο αδύναμοι στο επόμενο αγώνισμα και ξαναχάνουμε και κάνουμε και άλλες λάθος επιλογές, αυτό είναι κάτι που μπορεί να σε βγάλει εκτός ορίων πάρα πολύ εύκολα όταν είσαι μέσα», εξομολογήθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος.

 

Δευτέρα (8/3) είναι σήμερα και όπως είναι γνωστό από την αρχή του διάσημου ριάλιτι επιβίωσης, είναι η… αρχή των πιο σημαντικών επεισοδίων. Συγκεκριμένα, την Δευτέρα μεταδίδεται η πρώτη «μάχη» για την ασυλία στο νησί, με τους «Κόκκινους» και τους «Μπλε» να πέφτουν στην… αρένα.

Στο trailer που έχει δοθεί στην δημοσιότητα, εμφανίζεται ο Γιώργος Κοψιδάς να προσπαθεί να πάρει… αποστάσεις από τον Τριαντάφυλλο, αναφορικά με την τακτική του Έλληνα τραγουδιστή αναφορικά με τα άτομα και τις εξελίξεις στην αντίπαλη ομάδα.

Όμως, το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό στους «Μπλε». Από την στιγμή που ο Κρις Σταμούλης αποχώρησε και «έσπασε» ο πόλος που είχε δημιουργήσει με τον Αλέξη Παππά, κόντρα σ’ αυτόν των Τζέιμς, Νίκου και Άννας Μαρίας, που έμοιαζε πανίσχυρος, έχει δημιουργηθεί ένας άλλος πόλος.

Μάλιστα, ο τελευταίος πόλος δείχνει και πιο ισχυρός, με επικεφαλής τον Σάκη, που έχει με το μέρος του την Χριστίνα και τον Γιώργο, με τους οποίους έκανε είσοδο στο Survivor, αλλά και έχει μαζί του την Μαριαλένα και τον Πάνο Καλλίδη, έπειτα από τους χειρισμούς του Τζέιμς.

Βέβαια, όλα αυτά μπαίνουν για λίγο στην… άκρη, καθώς έφτασε η ώρα της πρώτης «μάχης» για την ασυλία. «Κόκκινοι» και «Μπλε» πέφτουν στην… αρένα και όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, νικητές θα βγουν οι πρώτοι. Αυτό σημαίνει πως οι νικητές του προηγούμενου επάθλου, θα κληθούν να πάνε στο συμβούλιο του νησιού με στόχο να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο.

Ωστόσο, πριν γίνει το Συμβούλιο, υπάρχει και το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας. Εκεί, νικήτρια θα είναι μία κοπέλα και συγκεκριμένα η Άννα Μαρία Βέλλη. Όμως, δεν μπορεί να παίξει… ρόλο στο πρώτο μέρος του συμβουλίου, καθώς θα πρέπει να υποδείξει τον υποψήφιο προς αποχώρηση, στο επόμενο συμβούλιο. Πάντως, η Ελληνίδα youtuber έχει έναν λόγο για να... ανησυχεί, καθώς πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Νίκος Μπάρτζης, με τον οποίο έχει έρθει πολύ κοντά.

Μάλιστα, η πληροφορία που υπάρχει είναι πως οι ασυλίες αυτήν την εβδομάδα είναι… μοιρασμένες. Δηλαδή, οι «Κόκκινοι» είναι αυτοί που κερδίζουν την πρώτη, αλλά στην συνέχεια χάνουν και θα πρέπει να υποδείξουν κι αυτοί μέλη της ομάδας τους προς αποχώρηση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!