Η ψηφοφορία, η ανατροπή με την κάρτα ασυλίας, η αποχώρηση και τα κλάματα

 

Ξεσπάθωσε η Μαρίνα και ο Τζαμαλής στο #MasterChefGR: «Tους έριξα ατομική βόμβα και τα έκανα π…α» «Την ψηφίσατε ενώ κέρδισε; Ντροπή σας»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Στέφανος Χίλας για το γεγονός ότι βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο MasterChef από την ομάδα των Μπλε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ο ίδιος νιώθει αδικημένος λέγοντας ότι δεν έχει κακό πιάτο και έριξε καρφιά στην Μαρία Λαζαρίδη ότι κι αυτή δεν άκουγε στην δοκιμασία όσα έλεγαν στην ομάδα. Από την άλλη η Μαρία του διευκρίνισε ότι όντως δεν είχε καλό πιάτο αφού το ριζότο του δεν είχε δέσει καλά με τον Στέφανο να περνά τελικά στη αντεπίθεση κι εκνευρισμένος να της απαντάς: «Εσύ έβγαλες μισό πιάτο και το δικό σου ήταν καλύτερο; Ε μην μου λες μ…ς. Δεν ήταν κακό το πιάτο μου. Δεν πειράζει, ο κόσμος θα τα δει έξω.»

Εκνευρισμένος για άλλη μια φορά ο Στέφανος.

 

Η διαδικασία ψηφοφορίας, που θα κρίνει τους επόμενους υποψήφιους προς αποχώρηση στο MasterChef, λαμβάνει χώρα και τα σχόλια δίνουν και παίρνουν.

Η Μαρία Λαζαρίδη άρχισε να μη νιώθει καλά όσο ψηφιζόταν από τους συμπαίκτες της, ειδικά αφού είχε φέρει πόντο στην ομάδα της, και μόλις την ψήφισε η Ηρώ Περουλάκη ξέσπασε σε κλάματα. Η τελευταία την ψήφισε με την δικαιολογία ότι δεν ήξερε να χειριστεί τα στρείδια με την Μαρία να μην αντέχει όσα ακούει και τα δάκρυα να πέφτουν βροχή στο πρόσωπό της. Μάλιστα ο Πάνος Ιωαννίδης την ρώτησε αν νιώθει καλά. Στην συνέχεια όσο η Ηρώ ανέλυε το σκεπτικό της για άτομα που δεν ρωτούν στις δοκιμασίες, η Μαρία εκνευρισμένη της απευθύνθηκε λέγοντας αν υπονοεί ότι η ίδια δεν έχει κότσια.

Η ψηφοφορία της Μπλε ομάδας για την ανάδειξη των επόμενων υποψήφιων προς αποχώρηση στο MasterChef, τα είχε όλα.

Μπηχτές, καρφιά, υπόγεια σκεπτικά και «στον τάκο» βρέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση η Μαρία Λαζαρίδη, που έφερε πόντο στην ομάδα της. Εκείνη την στιγμή ο Παναγιώτης Τζαμαλής, που ψηφίστηκε ως τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση, εκνευρίστηκε με τις κινήσεις της ομάδας του, όχι επειδή ψηφίστηκε ο ίδιος αλλά η Μαρία: «Σας ζήτησα να με ψηφίσετε γιατί εγώ σας έφερα εδώ σήμερα για να καταλάβω με τι κριτήρια ψηφίζετε. Ψηφίσατε μία κοπέλα που έφερε έναν πόντο στην ομάδα, δεν έχει σημασία πως τον έφερε. Η Κόκκινη ομάδα βρήκε τον δρόμο της, εσείς με αυτό που κάνατε δεν πρόκειται να γίνεται ομάδα. Έχετε μια κοπέλα την οποία πρέπει να την προστατεύσετε κι εσείς της βάζετε την θηλιά στον λαιμό. Ντροπή σας.»

Ο Νίκος Σκορδάκης δεν πήρε καθόλου καλά τα λεγόμενά του και δήλωσε ότι πλέον θα τον βλέπει σαν αντίπαλο, αφού εκθέτει την ομάδα τους.

Η Μαρίνα Ντεμολλάι είναι ίσως η πιο ανατρεπτική παίκτρια του φετινού MasterChef, αφού έκανε αυτό που δεν περίμενε κανείς.

Η ίδια είχε στα χέρια της την κάρτα ασυλίας και μπορούσε είτε να την κρατήσει είτε να την χρησιμοποιήσει και να σώσει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Αν κι η Μαρίνα θα μπορούσε να ήταν αδιάφορη αφού οι υποψήφιοι ήταν από την αντίπαλη ομάδα, δεν άντεξε την αδικία που έγινε εις βάρος της Μαρίας Λαζαρίδη και χρησιμοποίησε την κάρτα της για να την σώσει. Αποσβολωμένοι όλοι στις ομάδες παρακολουθούσαν αυτήν την ανατροπή κι η Μαρία φάνηκε να μην πιστεύει ότι η Μαρίνα το έκανε για κάποιον προφανή λόγο.

Όπως και να έχει, στη θέση της βρέθηκε τελικά η Βίλλη Σεργή που είχε τις επόμενες περισσότερες αρνητικές ψήφους από την διαδικασία της ψηφοφορίας. Η Βίλλη θα διαγωνιστεί μαζί με τον Στέφανο Χίλα και τον Παναγιώτη Τζαμαλή.

Άλλη μια μαγειρική δοκιμασία ολοκληρώθηκε στο MasterChef και κάποιος διαγωνιζόμενος δεν κατάφερε να συνεχίσει την πορεία του.

75 λεπτά είχαν οι Στέφανος, Βίλλη και Παναγιώτης σε αυτή τη δοκιμασία αποχώρησης. Αστοχίες, παραλείψεις και λάθη θα κοστίσουν ακριβά αλλά ο καταλυτικότερος παράγοντας είναι η ψυχολογία.

Πιο συγκεκριμένα, τρεις ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Στέφανος Χίλας, η Βίλλη Σεργή κι ο Παναγιώτης Τζαμαλής, που κλήθηκαν να εκτελέσουν μία απαιτητική μαγειρική δοκιμασία με βασικό συστατικό την μελιτζάνα. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας αξιολόγησαν τις προσπάθειές τους και πήραν την τελική απόφαση. Ο παίκτης που ανέβηκε απευθείας στον εξώστη ήταν ο Στέφανος Χίλας, αφού είχε το καλύτερο πιάτο από τους τρεις τους.

Με το αποτέλεσμα να κρίνεται για λίγους βαθμούς, αυτή που δεν κατάφερε τελικά να συνεχίσει είναι η Βίλλη Σεργή, η οποία προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όσο η Μαργαρίτα είχε πλαντάξει στο κλάμα. Ωστόσο κι οι υπόλοιποι παίκτες συγκινήθηκαν με την αποχώρησή της.

 

Μόνο ικανοποιημένη μπορεί να είναι η Μαρίνα Ντεμολλάι στο MasterChef αφού ο στόχος της επετεύχθη, να κάνει άνω κάτω την Μπλε ομάδα προς όφελος της Κόκκινης.

Η ίδια επέλεξε να χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας και να «θέσει στον τάκο» την Βίλλη Σεργή που τελικά αποχώρησε. Μετά την αποχώρηση της τελευταίας η Μαρίνα είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, που μαρτυρούσε ξεκάθαρα ότι όλα πήγαν σύμφωνα με το σχέδιό της. Μάλιστα «χάρισε» και μερικές μοναδικές ατάκες: «Νομίζω ότι όλοι οι στόχοι μου επιτεύχθηκαν. Τους έκανα π…α με μια κάρτα που πλέον είναι διαθέσιμη και μπορώ να την διεκδικήσω ξανά. Είμαι πολύ ευτυχισμένη γιατί περίμενα να έχω κάνει την ταραχή μου αλλά εγώ τελικά έριξα ατομική βόμβα.»

Σίγουρα οι κινήσεις της Μαρίνας στο παιχνίδι θα συζητηθούν ακόμα πιο πολύ.

Το άγχος που είχε η Βίλλη δεν ήταν σύμμαχός της απόψε. Ποιες είναι οι τελευταίες σκέψεις της πριν αφήσει το σπίτι του #MasterChefGR;

 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 
 
 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες