Ποινική δίωξη για βιασμό σε βάρος ηθοποιoύ που κατήγγειλε ο Δημήτρης Άνθης

  

Ακόμη ένας γνωστός ηθοποιός βρίσκεται πλέον ποινικά υπόλογος για το κακούργημα του βιασμού - Η δίωξη ασκήθηκε μετά την καταγγελία του 38χρονου Δημήτρη Άνθη ότι βιάστηκε από αυτόν το 2006 - Ο ηθοποιός αρνείται την κατηγορία

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Εναντίον του αναγνωρίσιμου στο ευρύ κοινό ηθοποιού από συμμετοχή του σε τηλεοπτικά σίριαλ, ασκήθηκε σήμερα ποινική δίωξη για βιασμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Η δίωξη ασκήθηκε μετά την καταγγελία του 38χρονου Δημήτρη Άνθη ότι βιάστηκε από αυτόν το 2006. Η δικογραφία διαβιβάζεται στον ανακριτή, ο οποίος θα διενεργήσει την κύρια ανάκριση στο πλαίσιο της οποίας θα κληθεί να απολογηθεί ο κατηγορούμενος. Ο ηθοποιός, που όπως έγινε γνωστό από τον δικηγόρο του απολύθηκε από την τηλεοπτική σειρά στην οποία συμμετείχε, αρνείται πάντως την κατηγορία.

Σύμφωνα με τις δημόσιες καταγγελίες του Δημήτρη Άνθη Άνθη ο γνωστός ηθοποιός τον κακοποίησε σεξουαλικά μέσα στο σπίτι του, ενώ ήταν το πρόσωπο εκείνο που ήταν παρών στο βιασμό (πράξη παραγεγραμμένη) που φέρεται να είχε υποστεί από τον Δημήτρη Λιγνάδη ο 19χρονος Νίκος Σ.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει στη μήνυση του ο Δημήτρης Άνθης το αδίκημα διαπράχθηκε το 2006 και ο ηθοποιός που φοιτούσε τότε στην δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου, του πρότεινε να πάνε σπίτι του, όπου χρησιμοποιώντας την μυϊκή του υπεροχή τον βίασε.

«Δεν θυμάμαι πολλά, μόνο εικόνες. Θυμάμαι πως ήμασταν σπίτι του, ήταν βράδυ το μόνο φως που έμπαινε ήταν από τη λάμπα του δήμου. Θυμάμαι ότι τον περίμενα να φύγουμε μαζί, ήμασταν σε μια γιορτή στο μαγαζί και φύγαμε μαζί από το μαγαζί, με τη συναίνεσή μου πήγαμε σπίτι του, ήμασταν απλά δύο φίλοι» είπε σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Άνθης και συνέχισε:

«Φαντάστηκα ότι όταν μπουν δυο άνθρωποι σε ένα σπίτι θα ανάψουν τα φώτα. Με το που έκλεισε η πόρτα μεταμορφώθηκε σε ένα τελείως διαφορετικό άνθρωπο από αυτόν που γνώριζα μέχρι τότε. Σάστισα. Τρόμαξα. Νόμιζα ότι ίσως κάνει πλάκα και απλά θυμάμαι ότι βρέθηκα ακινητοποιημένος και κακοποιημένος. Με κακοποίησε σεξουαλικά. Βρήκα κοινά σημεία με την ιστορία του 19χρονου. Προσπάθησα να αντισταθώ όσο μπορούσα γιατί τότε ήμουνα και πιο μικροκαμωμένος και μυϊκά, αλλά δεν τα κατάφερα.

Καταρχάς είχα τρομάξει είχα παγώσει οπότε δεν έβρισκα δυνάμεις στο να μπορέσω να κάνω κάτι. Στάθηκα τυχερός γιατί χτύπησε το τηλέφωνό του και έτσι σηκώθηκε από το κρεβάτι για να απαντήσει.

Και γλίτωσα από τα χειρότερα. Γιατί στο τηλέφωνο αυτό που κατάλαβα είναι ότι θα συνέβαιναν κι άλλα χειρότερα αν έμενα εκεί. Γιατί άκουσα τι του είπε στο τηλέφωνο. Είναι όλα καταγεγραμμένα στη μήνυση που έχω κάνει με το δικηγόρο μου και δεν θέλω να πω κάτι και να προλάβει να γλιτώσει. Ηταν η πρώτη μου επαφή σεξουαλικά με άνθρωπο. Έκτοτε προσπάθησα για κάποιο διάστημα να το θάψω μέσα μου να το ξεπεράσω να ξαναρχίσω από την αρχή, αλλά ήταν πολύ δύσκολο, πάρα πολύ δύσκολο, γιατί φοβόμουνα φοβόμουνα και είναι και ο λόγος που είμαι 38 χρόνων και ούτε οικογένεια έχω κάνει ούτε παιδιά έχω κάνει. Γιατί δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω όλο αυτό ακόμα»

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» και τον Γιάννη Πουλόπουλο τα σενάρια για εισαγγελική απόφαση ήταν τρία.

Το πρώτο που και επικράτησε να πιστέψει η εισαγγελία τους ισχυρισμούς του Δημήτρη Άνθη και να ασκηθεί ποινική δίωξη στον ηθοποιό. Το δεύτερο να ζητήσει περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση και το τρίτο να περάσει η υπόθεση στο αρχείο και να παραγραφεί το αδίκημα γιατί θα έχει δεχτεί τους ισχυρισμούς του ηθοποιού ότι όλα έγιναν το 2004 και άρα έχει περάσει η 15ετία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»