«O Νίκος είναι πολύ όμορφος... ο σύντροφός μου θα του κάνει το τραπέζι»

 

Ένα από τα πρόσωπα του φετινού #SurvivorGR που έχουν σχολιαστεί όσο λίγα δεν είναι άλλο από την Άννα Μαρία Βέλλη. Η γνωστή youtuber έγινε πολλές φορές πρωταγωνίστρια σε αρκετούς καβγάδες ενώ την είδαμε να γίνεται μέρος της κλίκας του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη. Με τον τελευταίο μάλιστα ήρθαν τόσο κοντά κάνοντας τις φήμες για ένα μεταξύ τους ειδύλλιο να φουντώσουν παρά το γεγονός πως εκείνη εκτός παιχνιδιού είχε ήδη σχέση με τον Άκη Σβολάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Άννα Μαρία Βέλλη όμως, ήταν το πρόσωπο που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα, μια ανάσα πριν τη μεγάλη ένωση των δυο ομάδων. Σήμερα, μίλησε μέσω skype στην Iωάννα Μαλέσκου και αναφέρθηκε σε όλα όσα έζησε αποκαλύπτοντας ποιοι ήταν αυτοί που έκαναν τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση Σάκη – Μαριαλένας, τα μπαλάκια που την κατηγορούν πως έκρυψε αλλά και τη διπρόσωπη συμπεριφορά του Αλέξη Παππά. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Είμαι καθαρή, φαγωμένη και έχω κοιμηθεί σε κρεβάτι.»

«Πίστευα ότι ο Νίκος δεν έπρεπε να δώσει τη Χριστίνα. Του είχε πει ότι εφόσον τα παιδιά δεν ψηφίζουν αγωνιστικά πρέπει να δώσει είτε τη Μαριαλένα είτε τον Αλέξη. Ο Αλέξης θα πει αυτό που χρειάζεται να πει για να δημιουργήσει την ίντριγκα που θέλει ανεξαρτήτως αν λίγο πριν είχε πει κάτι άλλο. Θυμάμαι τον Σάκη να μην τον κοιτάει στα μάτια, να αποκαλεί τον Νίκο ψεύτη και λίγο μετά να παραδέχεται ότι το είπε, το ίδιο έκανε και η Μαριαλένα. Δεν ήταν καταγεγραμένο, ίσως είναι μια τακτική των παιδιών να δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα εκτός κάμερας. Μου κάνει εντύπωση που η Μαριαλένα τα είπε αυτά για τον Νίκο που ήταν τόσο κοντά στην αρχή. Όσες φορές έχω προσπαθήσει να πατρονάρω τη συμπεριφορά του ήταν και ο λόγος που έχουμε τσακωθεί με τον Νίκο, πως θα του γράφαμε και λόγο; Ο Νίκος δεν είναι υποχείριο κανενός, είναι ο πιο ξεροκέφαλος άνθρωπος που έχω γνωρίσει» είπε αρχικά η Άννα Μαρία.

Στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη λέγοντας: «Ο Σάκης σίγουρα μετέφερε πράγματα στη Μαριαλένα. Δεν ήταν ένας απλός φίλος της, ήταν ένας άνθρωπος που ήταν μαζί αρκετά καιρό, ζούσαν μαζί, ήξερε καλά πως να τη χειριστεί. Η μεταστροφή στη συμπεριφορά της ήταν αυτό που με πλήγωσε περισσότερο. Έχει κάνει τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα μέσα στο παιχνίδι.»

«Όταν πρωτομπήκε ο Σάκης έκανα χιουμοριστικά μια κουβέντα μαζί του, του είχα πει “της την πέφτεις;” μου είχε πει “ναι”  αλλά είχαμε γελάσει. Γενικότερα έχουν έρθει πολύ κοντά τα παιδιά, αν θέλουν να ξαναείναι μαζί και είναι όντως ευτυχισμένοι τους το εύχομαι. Στην αρχή έφυγε δίπλα από εμένα και τον Τζέιμς, μετά πήγε δίπλα στον Νίκο, μετά δίπλα στα κορίτσια και κατέληξε να κοιμάται δίπλα στον Σάκη»

«Ο Νίκος δεν είναι υποχείριο κανενός. Είναι ο πιο ξεροκέφαλος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου… Είμαι σίγουρη πως ο Σάκης μετέφερε πληροφορίες στη Μαριαλένα. Δεν ήταν ένας φίλος της Μαριαλένας. Έχουν ζήσει μαζί. Είναι ένας άνθρωπος που ήξερε πως θα την χειριστεί για να τη φέρει με το μέρος της. Η μεταστροφή της Μαριαλένας ήταν η μεγαλύτερη κωλοτούμπα στο παιχνίδι. Η παραμονή της στο παιχνίδι ήταν παραπάνω από τη φιλία μας. Έχουν έρθει πολύ κοντά με τον Σάκη. Τις τελευταίες μέρες κατέληξε να κοιμάται δίπλα στον Σάκη.»

Ακόμα αποκάλεσε τον Αλέξη Παππά ως τον πιο διπρόσωπο παίκτη του ριάλιτι και αρνήθηκε την όποια κατηγορία της καταλογίζουν για τα μπαλάκια που έκρυψε σε αγώνα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Η Ελευθερία και η Χριστίνα γνωρίζονται από έξω. Επηρεάστηκε η Χριστίνα για αυτά που έλεγε για μένα η Ελευθερία. Ο πιο διπρόσωπος είναι ο Αλέξης Παππάς.»

Όταν δε, κλήθηκε να επιλέξει νικητή ανάμεσα στους δυο φίλους της Τζέιμς και Νίκο έδειξε την προτίμησή της στον δεύτερο. «Θα ήθελα να κερδίσει το Survivor o Νίκος»!

 

«Αυτό που είχα πει είναι πως πιστεύω ότι θα βγει ο Νίκος πιο δημοφιλής, γιατί εγώ αν ήμουν 19 χρονών όλες μου τις ψήφους θα τις έδινα στον Μπάρτζη. Είναι ένα πολύ όμορφο παιδί που στα 19 μου αν τον έβλεπα στην τηλεόραση θα ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Ο Αλέξης είναι ένας άνθρωπος που έχει εναντιωθεί πολλές φορές και έχει χρησιμοποιήσει πολύ υποτιμητικά σχόλια για γυναίκες. Δεν έκλαιγα γιατί πίστευα ότι η σχέση μου δε με ξέρει ή θα έχω πρόβλημα με αυτό. Έκλαιγα από τα νεύρα μου γιατί έχω σοβαρό πρόβλημα με εκείνους που υποτιμούν τις γυναίκες. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω δουλέψει πολύ στη ζωή μου για να καταφέρω αυτό το λίγο που έχω καταφέρει και έχω ακούσει πολλές φορές πως το έχω κάνει στις πλάτες αντρών» είπε και συνέχισε: 

«Ο Νίκος και ο Τζέιμς είναι οι πιο δυνατές μου σχέσεις σε αυτό το παιχνίδι και σχέσεις που δε θα μείνουν μόνο εκεί. Το σ’ αγαπώ για μένα που είμαι πολύ συναισθηματική και δοτική είναι μια λέξη που δεν καταλαβαίνω γιατί μπορεί να παρεξηγηθεί. Πουλάει πολύ στην τηλεόραση το να υπάρχουν ερωτικές σχέσεις. Μπήκε και ο Σάκης για αυτό τον λόγο, ας μην κρυβόμαστε».

Η Άννα Μαρία Βέλλη αναφέρθηκε και στη δύναμη του μοντάζ και πως το νόημα μιας εικόνας μπορεί να αλλάξει και μόνο από τη μουσική που θα επιλέξεις για να τη συνοδεύσεις. «Είναι δύσκολο αν δεν υπάρχει ερωτική σχέση να δημιουργηθεί μέσα στο Survivor. Βρωμάμε πολύ. Πηγαίνουμε τουαλέτα χέρι χέρι. Είναι πράγματα που δεν βγάζουν κανέναν ερωτισμό ακόμα και καθαρός να είσαι» τόνισε.

«Κάποια στιγμή κάναμε πλάκα, όταν ηρεμήσαμε, και λέω στον Νίκο: “Αν είναι να βγει έτσι, έλα να το πουλήσουμε τουλάχιστον σωστά για να πάμε όντως τελικό γιατί πουλάνε αυτά”, τότε ο Νίκος μου ρεύτηκε στο πρόσωπο και έκανε το λιοντάρι, αυτή ήταν η αντίδρασή μου» αποκάλυψε η Youtuber ενώ λίγο μετά αναφέρθηκε στον σύντροφό της Άκη Σβολάκη λέγοντας:

«Με ξέρει από τα 17 μου, ήμασταν 6 χρόνια μαζί. Υπήρξε ένα διάστημα που χωρίσαμε, και τα ξαναβρήκαμε πρόσφατα. Με ξέρει καλύτερα και από τον μπαμπά μου. Δεν αγχώθηκα ότι θα πιστέψει ποτέ κάτι τέτοιο. Είμαι σίγουρη πως όταν βγουν τα αγόρια, ο σύντροφός μου θα τους κάνει το τραπέζι»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Η επική on stage συνάντηση Άννας Βίσση & Λευτέρη Πανταζή μετά από 35 χρόνια και το φιλί στο στόμα
Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίνα Σάττι – Η ερώτηση που την έκανε να «λυγίσει»
#SurvivorGR: Μετά την ένωση και την προστασία των γυναικών τον έβγαλαν στον τάκο με συνοπτικές διαδικασίες
#Coachella: Η εμφάνιση - έκπληξη από τη Shakira και η ανακοίνωση για World Tour που αιφνιδίασε
#Eurovision 2024: Η απάντηση του Πρόεδρου της ΕΡΤ για την προαποφασισμένη χαμηλή βαθμολογία στην Κύπρο
Γιάννης Κότσιρας: «Δεν θα συναντιόμουν επαγγελματικά ποτέ με τον Αντώνη Ρέμο»
Μετά από 7 σεζόν η Έλενα Παπαρίζου αποχαιρετά το #TheVoiceGR - Στην θέση της στο νέo κύκλο η Απόλυτη
Πασχαλίδης και Μποφίλιου παρουσίασαν το τελευταίο #ΜουσικόΚουτί - Το «ευχαριστώ» του Πορτοκάλογλου
#SurvivorGR: Ρεσιτάλ παραφωνίας & διαφήμισης - Ρούχα, παπούτσια, καλλυντικά, προϊόντα περιποίησης & ο Σάκης!
«Και πάλι μαζί… ΠAM!» – Λύθηκε η παρεξήγηση Μαρίνας & της Μαρίας του #Scorpios είναι για σένα! ΠΑΜ!