Τι λέει η Τέτα Καμπουρέλη για τους τέσσερεις φερόμενους συνεργούς του συζύγου της;

 

«Με έχει εκπλήξει ότι στο γραφειο μου έχω δεχτεί καταιγισμό επικοινωνιών από συμπολίτες μας που καταφέρονται καταγγελτικά εναντίον του κατηγορουμένου» τονίζει ο δικηγόρος των θυμάτων, Γιάννης Μαρακάκης «Είμαι παντελώς αθώος και άδικα κατηγορούμαι» δηλωνει ο 58χρονος σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Την ώρα που οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του θησαυρού των 8 εκατομμυρίων ευρώ που έκανε φτερά μέσα από τις θυρίδες του Ψυχικού, βρισκεται σε εξέλιξη, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κατάθεση της Τέτας Καμπουρέλη, συζύγου του προφυλακισθέντα Βασίλη Γκουρούση στους αξιωματικούς του Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής. Και αυτό γιατί, η 53χρονη μανικιουρίστα - τηλεπερσόνα, απαντά στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών σχετικά με τα τέσσερα πρόσωπα που ερευνήθηκαν για συμμετοχή στην πολύκροτη υπόθεση. Δηλαδή της ενδυματολόγου και φίλης του συζύγου της, του Μπαγκλαντεσιανού προέδρου (!)των επιχειρήσεων της οικογένειας που έχει εξαφανιστεί και αναζητείται, του γνωστού κοσμηματοπώλη και του λογιστή του Γκουρούση. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η μία εκ των τεσσάρων γυναικών θυμάτων ήταν για χρόνια πελάτισσά της ενώ τις υπόλοιπες ισχυρίζεται ότι δεν τις γνώριζε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Από την άλλη, η κατάθεση του κοσμηματοπώλη, δεν προσθέτει κάτι στις έρευνες ωστόσο ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι από το ένα εκ των δύο καταστημάτων του κατασχέθηκαν τρία πανάκριβα Rolex για έρευνα.

Την ίδια ώρα οι δικηγόροι των τεσσάρων θυμάτων Αλέξης Κούγιας και Γιάννης Μαρακάκης αναμένεται να επανακαθορίσουν τις κινήσεις τους σε ο,τι έχει να κάνει με τις διαδικασίες αποζημίωσης για τον χαμένο θησαυρό των 8 εκατομμυρίων. «Αναμένουμε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου να αποδώσει καρπούς. Οι ενέργειες και το προφίλ του κατηγορουμένου δικαιολογεί απολύτως την έως τώρα αντιμετώπιση του από τις αρχές. Με έχει εκπλήξει ότι στο γραφειο μου έχω δεχτεί καταιγισμό επικοινωνιών από συμπολίτες μας που καταφέρονται καταγγελτικά εναντίον του κατηγορουμένου. Θέλω να βρεθούν τα κλοπιμαία. Αν έχει συναίσθηση, συμβουλεύω να βοηθήσει και τα θύματα αλλά κυριως τον εαυτό του τώρα που είναι νωρίς και παρά την αρχική άρνηση  κατηγορίας να μιλήσει. Αν καθυστερήσει να συνεργαστεί, οποιαδήποτε μεταστροφή αργότερα δεν θα μπορεί να εξαργυρωθεί υπέρ του. Ελπιζω να τον καθοδηγήσουν σωστά» αναφέρει στο protothema.gr ο κ. Μαρακάκης.  

 

Η κατάθεση της Τέτας Καμπουρέλη

«Δεν έχω έρθει ποτέ σε επαφή, ούτε δια ζώσης ούτε τηλεφωνικά με τον Gazi S. (σ.σ αναφέρεται στον Μπαγκλαντεσιανό πρόεδρο των επιχειρήσεων). Δεν ήξερα ότι το συγκεκριμένο άτομο έχει την εταιρεία στην οποία ανήκει το κομμωτήριο μου. Αυτό μου το διευκρίνισε ο γιος μου. Με το προαναφερόμενο άτομο μίλαγε αποκλειστικά ο σύζυγος μου τηλεφωνικά, αλλά ποτέ δεν μου διευκρίνισε ποιο ήταν αυτό το άτομο και τη σχέση που είχε με την εταιρεία. Ο κ. Π.Δ, ξέρω ότι είναι ο λογιστής της εταιρείας. Δεν γνωρίζω αν έχει σταματήσει τη συνεργασία του με την εταιρεία. Η κυρία Α.Π, είναι ενδυματολόγος και συνεργάστηκε με τον σύζυγο μου σε μια θεατρική παράσταση που είχε λάβει χώρα τον Μάιο του 2020. Η κυρία Σ.Γ (σ.σ αναφέρεται σε ένα από τα θύματα) ήταν πελάτισσα μου μέχρι πριν από 3-4 χρόνια. Με τη συγκεκριμένη κυρία δεν είχα καμία επαφή η γνωριμία όταν αυτή ερχόταν στο κομμωτήριο. Γενικά ο σύζυγος μου δεν κάνει δημόσιες σχέσεις με πελάτες του κομμωτηρίου. Τα ονόματα που μου αναγνώσατε (σ.σ αναφέρεται στα άλλα τρία θύματα των θυρίδων, δεν μου είναι γνωστά και δεν ξέρω αν υπήρξαν πελάτισσες του κομμωτηρίου. Σε κάθε περίπτωση δεν θυμάμαι τα ονόματα των πελατών του κομμωτηρίου. Στον σύζυγο μου ανήκει το ακίνητο που μένουμε και ξέρω ότι μισθώνει και μια αποθήκη στην Αγία Παρασκευή όπου έχουμε μεταφέρει κάποια πράγματα της επιχείρησης. Δεν ξέρω που ακριβώς είναι αυτή η αποθήκη, ούτε ξέρω να πάω, ούτε έχω κλειδιά αυτής. Στην επιχείρηση μου είχα δει ότι υπήρχαν οι πινακίδες αυτοκινήτου ΔΟΚ… οι οποίες ήξερα ότι είναι του συζύγου μου αλλά δεν τις χρησιμοποιούσε. Δεν γνώριζα για την ύπαρξη των πινακίδων Ι……Είχα δεν για έναν λογαριασμό ρεύματος με στοιχεία πελάτη Gazi S., αλλά δεν αναρωτήθηκα για ποιο λόγο τα στοιχεία αυτού του ατόμου φαίνονται σε λογαριασμό που αφορά σε αυτό το κομμωτήριο. Είχα πλήρη εμπιστοσύνη στον σύζυγο μου. Ο άνδρας μου μετέφερε συχνά τον υπολογιστή μαζί, γιατί λόγω κορωνοϊού οι παραστάσεις του ανέβαιναν On line – streaming και έπρεπε να ελέγχει τη διαδικασία και τα e-mails του. Σε κάθε περίπτωση ο σύζυγος μου γενικά δεν είναι άνθρωπος της τεχνολογίας. Ήξερα για τη θυρίδα που είχε ο γιος μου και ο σύζυγος μου στην τράπεζα στο Ψυχικό. Δεν γνωρίζω αν ο σύζυγος μου είχε και άλλη θυρίδα στο όνομα του. Υπήρχε μια θυρίδα που πήγαιναν τα κοσμήματα μου αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ αν ήταν αυτή του Ψυχικού ή η άλλη. Ο σύζυγος μου γενικά έχει νευρικό χαρακτήρα αλλά είναι άνθρωπος της οικογένειας. Λατρεύει τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. Και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα έκανε ποτέ κάτι που θα έθετε σε κίνδυνο την οικογένεια του. Δεν μπορώ να εξηγήσω το εύρημα του βιολογικού υλικού του συζύγου μου στο κουτί της θυρίδας με αριθμό 14. Ξέρω ότι τα κύτταρα είναι κάτι που μπορεί να μεταφερθεί αλλά εξήγηση για αυτό το εύρημα μπορούν να δώσουν μόνο οι ειδικοί. Ο σύζυγος μου δεν με ενημέρωνε για τις φορές που επισκεπτόταν τη θυρίδα που ήξερα πως έχει στο Ψυχικό ούτε εγώ τον ρωτούσα».

Η κατάθεση του κοσμηματοπώλη

Ο γνωστός κοσμηματοπώλης, απο το κατάστημα του οποίου κατασχέθηκαν τρια Rolex τα οποία μπήκαν στο μικροσκόπιο των ερευνών, στην κατάθεση του είπε τα εξής: «Είμαι έμπορος ρολογιών κοσμημάτων περίπου  40χρόνια και διαθέτω δυο καταστήματα. Ενα στην περιοχη του Πειραιά και το έτερο στην περιοχή του Συντάγματος. Στο κατάστημα του Πειραιά εμπορεύομαι καινούργια ρολόγια και κοσμήματα ενώ στο κατάστημα του Συντάγματος πραγματοποιώ service και ανταλλαγές-πωλήσεις ρολογιών. Η διαδικασια με την οποία πραγματοποιώ τις ανταλλαγές - πωλήσεις ρολογιών στο κατάστημα του Συντάγματος γίνεται αφού προσέλθει ένας ενδιαφερόμενος πελάτης ο οποίος θέλει να πουλήσει ενα ρολόι κυρίως Rolex και εγώ οντας εκπροσωπος της εταιρείας Rolex, μεταβαίνουμε απο κοινού στην αντιπροσωπεία της Rolex και ποστοποιούμε τη γνησιότητα αλλά και το ότι δεν είναι κλεμμένο το ρολόι που θέλει να πουλήσει ο πελάτης και στη συνέχεια το αγοράζω έναντι της τιμής που έχω συμφωνησει μαζί του. Τον κ. Γκουρούση Βασίλειο τον γνωρίζω περίπου 20 έτη και η γνωριμία μας είναι καθαρά επαγγελματική. Τον τελευταίο χρόνο με ενημέρωσε ο κ. Γκουρούσης πως ήθελε να πουλήσει ένα ρολόι μάρκας Rolex ιδιοκτησίας του σε κάποιον γνωστό του και μου ζήτησε κάποια στιγμή να μου το έφερνε απο το κατάστημα του Συντάγματος με σκοπό να του το γυαλίσω και αν μπορούσα να του έδινα και ένα κουτί ώστε να το παραδώσει μέσα σε αυτό στον γνωστό του. Όντως μετά το καλοκαίρι ο κ. Γκουρούσης μου έφερε το ρολόι να του το γυαλίσω και μου ζήτησε επειδή το ρολόι έφερε πάνω στο καντράν του κάποια χαρακτηριστικά μπριγιάν τα οποία δεν τα ήθελε ο αγοραστής, να τον ενημερωσω πόσο θα του στοίχιζε η αλλαγή καντράν. Εγώ του γυάλισα το ρολόι, επικοινώνησα με την αντιπροσωπεία και ενημερώθηκα για το κόστος της αλλαγής του καντράν και στη συνέχεια ενημέρωσα τον κ. Γκουρούση για το κόστος και πως η παραδοση απο την αντιπροσωπεια θα καθυστερούσε δυο μήνες. Εκείνος ενημέρωσε προς το παρόν δεν θα αλλάξει το καντράν και προσήλθε και του παρέδωσα το ρολόι του γυαλισμένο μαζί με ένα κουτί οπως μου είχε ζητήσει. Να σας αναφέρω σε αυτο το σημείο πως το ήλεγξα μέσω της αντιπροσωπείας το ρολόι του κ. Γκουρούση γιατί έτσι έχει η διαδικασία για να παραγγείλεις ανταλλακτικό και με ενημέρωσαν πως επρόκειτο για γνήσιο Rolex και δεν ηταν κλεμμένο. Επίσης η τελευταία μας επικοινωνια ήταν στις 10 Μαρτίου όταν με ενημέρωσε πως πελάτισσα του επιθυμούσε να αγοράσει ένα γυναικείο ρολόι και αν έχω κάποια ρολόγια να του στείλω φωτογραφίες τους. Του έστειλα φωτογραφίες απο έξι ρολόγια πλην όμως εκείνο που άρεσε στην πελατισσα του το είχα πουλήσει πρόσφατα και εκεί τελείωσε η επικοινωνία μας».   

Η κατάθεση της ενδυματολόγου

Την ώρα που η Τέτα Καμπουρέλη απαντούσε στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών σχετικά με τα τέσσερα πρόσωπα που ερευνήθηκαν για συμμετοχή στην υπόθεση, δηλαδή της ενδυματολόγου και φίλης του συζύγου της, του εξαφανισμένου Μπαγκλαντεσιανού προέδρου (!) των επιχειρήσεων της οικογένειας, του γνωστού κοσμηματοπώλη και του λογιστή του Γκουρούση, η ενδυματολόγος στην κατάθεση που έδωσε στους αξιωματικούς του Διαρρηκτών, ήταν αποκαλυπτική.

Η 45χρονη σκηνογράφος με καταγωγή από τον Πειραιά, έδωσε με λεπτομέρειες τον χαρακτήρα του Γκουρούση, τις δραστηριότητες του και τα οικονομικά του καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ποτέ δεν μπορούσε να καταλάβει πότε έλεγε αλήθεια και πότε ψέματα. Η γυναίκα είπε ότι γνωρίστηκαν τον Οκτώβριο του 2019 όταν ο Γκουρούσης με την ιδιότητα του θεατρικού παραγωγού την προσέγγισε για να αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια μιας παράστασης που θα ανέβαζε τον Νοέμβριο όμως με τον καιρό η σχέση τους έγινε πιο στενή με τον ίδιο να της ζητά να μείνουν μαζί.

Μάλιστα, αν και αρχικά της είπε ότι διαθέτει μεγάλη ακίνητη περιουσία και σχεδίαζε να αγοράσει σπίτι 1.000.000 ευρώ για να μετακομίσουν, στη συνέχεια, επικαλούμενος την πανδημία έριξε την τιμή στις 700.000 ευρώ για να φθάσει τελικά να πιέζει τη γυναίκα να βγάλουν δάνειο στο όνομα της με εγγυητή τον ίδιο…

 

«Είμαι παντελώς αθώος και άδικα κατηγορούμαι» δηλώνει ο ο 58χρονος σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη

«Είμαι παντελώς αθώος και άδικα κατηγορούμαι. Παρακαλώ όλους να σεβαστούν την οικογένειά μου και να αφήσουν την δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Ποτέ δεν μπήκα σε καμιά θυρίδα, ούτε είμαι εγώ αυτός που πήρα το παραμικρό. Σύντομα θα αποδειχθεί ότι το DNA μου, δεν το άφησα εγώ εντός της θυρίδας αλλά μεταφέρθηκε άθελά της από την ιδιοκτήτρια».

Αυτά δήλωσε ο 58χρονος σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη στο «Live News» και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Ο 58χρονος θεατρικός επιχειρηματίας όπως είναι γνωστό, προφυλακίστηκε πριν από λίγες ημέρες ως κατηγορούμενος για το ριφιφί στις τραπεζικές θυρίδες και λεία πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ.

Διάβασε όσα είπε ο επιχειρηματίας  στον ανακριτή, προσπαθώντας να εξηγήσει, για ποιο λόγο τόσο ο ίδιος, όσο και ο γιος του, διατηρούσαν θυρίδες σε τράπεζες:

«Τις θυρίδες τις μισθώνω πολλά χρόνια και συνήθιζα να αποθηκεύω μεγάλα χρηματικά ποσά, τα κοσμήματα της γυναίκας μου και διάφορα έγγραφα της δουλειά μου ως θεατρικός παραγωγός τα οποία εμπίπτουν στον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς και συμβόλαια της ως άνω δραστηριότητας μου.»

«Έχουμε ορίσει τον καλύτερο ερευνητή για θυρίδα. Το ό, τι πήγαινε στις θυρίδες του είναι ένδειξη ενοχής;»

«Ο σύζυγος μου έχει γενικά νευρικό χαρακτήρα αλλά είναι άνθρωπος της οικογένειας, λατρεύει τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα έκανε ποτέ κάτι που θα έθετε σε κίνδυνο την οικογένεια του.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Τάσος Ιορδανίδης: «Αισθάνομαι και μαμά, όπως και η σύζυγος μου, αισθάνεται μπαμπάς σε περιπτώσεις»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Εφόσον μέσα στον γάμο υπάρχει αυτόματα συνεπιμέλεια, γιατί πρέπει να τη χάνεις;»
Λένα Δροσάκη για το #Metoo: «Μετά την κατάθεσή μου στο δικαστήριο άλλαξε όλη μου η ζωή...»
Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για το ατύχημα του συζύγου της: «Του διέλυσε το γόνατο»
Δημήτρης Παπανώτας: «Έκπληκτος βλέπω να βάζουν στο στόμα μου πράγματα που δεν με εκφράζουν»
Ελένη Φουρέιρα & Αλμπέρτο Μποτία: Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση του γιου τους
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είναι ένας άνθρωπος που έχει μια καθαρότητα στον τρόπο που μιλάει»
Ησαΐας Ματιάμπα: «Από εκεί ξεκίνησαν όλα και πήρα 20 κιλά»
Μαίρη Συνατσάκη: «Με παρουσιάζουν σαν μια παράλογη που θέλει να ευνουχίσει τους άντρες»
Έβελυν Καζαντζόγλου: «Με είχαν παραγκωνίσει, με έριχναν στις λάσπες και μου κολλάγανε τσίχλες στα μαλλιά»