«Οι περισσότεροι εδώ μέσα τρέμουνε να μην ανοίξω το στόμα μου...»

 

Ο νικητής του Mystery Box, ο... τιμωρός Ιωάννης και τα disadvantage Μαρίνας - Κωνσταντίνας στο #MasterChefGR 

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η εβδομάδα ξεκίνησε με πολύ άγχος αλλά και διάθεση για δημιουργία για τους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής. 

Νέα εβδομάδα για το MasterChef 5, με τους 14 μάγειρες του διαγωνισμού να μπαίνουν στην κουζίνα να δοκιμαστούν, για ακόμα μια φορά, σε μαγειρική έμπνευση, αντίληψη και ταχύτητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι παίκτες που φτάνουν στην χρυσή 10άδα του #MasterChefGR!

Η Μαρίνα Ντεμολλάι σχολιάζοντας την αποχώρηση του Αλέξανδρου, δεν έκρυψε τη μεγάλη αυτοπεποίθηση που νιώθει για τον εαυτό της και τις μαγειρικές της ικανότητες. 

Λίγο πριν ξεκινήσει η δοκιμασία του Myster Box, μαζί με την Κωνσταντίνα και ενώ ετοιμάζονταν στο σπίτι του MasterChef, κουβέντιασαν την άδικη, κατά τη γνώμη της αποχώρηση του συμπαίκτη τους.

«Πραγματικά υπάρχουν άνθρωποι που δε θα έπρεπε να είναι εδώ μέσα. Την αγαπώ, την εκτιμώ, αλλά μία από αυτές είναι η Κωνσταντίνα.

Επίσης, η Λία, η Μαρία, ο Ιωάννης, ο Διονύσης και ο Αντώνης δε θα έπρεπε να είναι εδώ. Είμαστε πέντε οι καλύτεροι μάγειρες εδώ μέσα και ο ένας έφυγε και μείναμε τέσσερις», είπε λίγο αργότερα η Μαρίνα on camera.

Και συνέχισε με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αλλά και κουβέντες όλο νόημα: «Οι περισσότεροι εδώ μέσα με τρέμουνε. Και μαγειρικά και για να μην ανοίξω το στόμα μου.

Κάποιοι μου είχαν προτείνει (να ψηφίσω) τους παίκτες που έφυγαν, αλλά αυτά δεν τα λέμε. Είναι off camera και φοβόμαστε».

 

Με θέμα την ανακύκλωση υλικών, εμπνευσμένο από την καμπάνια μεγάλης εταιρίας αθλητικών ειδών, οι φιλόδοξοι μάγειρες κλήθηκαν να μαγειρέψουν με υλικά που όταν περισσεύουν, συνήθως καταλήγουν στον κάδο απορριμμάτων.

Ενισχύοντας την προσπάθεια για πράσινη βιωσιμότητα, εκείνος ή εκείνη, που ετοίμασε τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωάννιδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, το πιο νόστιμο και ευφάνταστο πιάτο, θα κέρδιζε το Mystery Box και το προνόμιο να διαμορφώσει τα πράγματα για το Τεστ Δημιουργικότητας, που ακολούθησε.

 

Κατακόκκινη από την ντροπή της έγινε η Μαρία Λαζαρίδου με μία χιουμοριστική ατάκα που της είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην ώρα της δοκιμασίας του Mystery box.

Την ώρα που ο γνωστός σεφ και κριτής του Μaster chef περνούσε από τους πάγκους των παικτών για να επιβλέψει το τι ακριβώς κάνουν στη δοκιμασία του Mystery box στάθηκε στη Μαρία. Της σχολίασε λοιπόν την μπλούζα που φορούσε η οποία ήταν animal print.

«Μόνο η Ασημίνα είχε τολμήσει να βάλει τέτοια μπλούζα» της είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και εκείνη κοκκίνισε από την ντροπή της. Μάλιστα on camera λίγο αργότερα η Μαρία σχολίασε πώς μπορεί να μην της φαίνεται αλλά είναι Πολύ ντροπαλός άνθρωπος.

Μάλιστα από την ντροπή της εκείνη την ώρα που άκουσε τη συγκεκριμένη ατάκα, δεν το κατάλαβε αλλά με έντονο τρόπο ζήτησε από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να την αφήσει να συνεχίσει τη μαγειρική της.

Φυσικά ο γνωστός σεφ δεν υπάκουσε αλλά της ζήτησε να του πει τι ακριβώς μαγείρευε.

Η Μαρία πάντως δεν πρόκειται να ξανά φορέσει animal print μπλούζα όπως τόνισε στις δηλώσεις της on κάμερα μετά από μία τέτοια ατάκα.

 

Τα ξεπερασμένα κόμπλεξ του Παναγιώτη και οι μικροί σαραντάρηδες!

 

Το πιάτο που κέρδισε στη δοκιμασία του Mystery Box, το δημιούργησε ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

Το μεγάλο κίνητρο ήρθε με την ανακοίνωση των κριτών για τα πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα, που είχε ο νικητής, γεγονός που είχε να κεντρίσει την προσοχή των παικτών τόσο πολύ από το πρώτο Τεστ Δημιουργικότητας, του φετινού διαγωνισμού.

 

Το Τεστ Δημιουργικότητας, της έκτης κατά σειρά εβδομάδας του MasterChef 5, ακολούθησε τη βιώσιμη μαγειρική της προηγούμενης δοκιμασίας και φανέρωσε, ξεκάθαρα πλέον, τις παρέες του σπιτιού και αυτούς, που επέλεξε να δυσκολέψει ο νικητής του Mystery Box.

Πιο συγκεκριμένα στο στόχαστρο του νικητή βρέθηκαν η Μαρίνα και η Κωνσταντίνα οι οποίες είχαν μόλις 1 λεπτό για να πάρουν από το pantry υλικά για να μαγειρέψουν στο τεστ δημιουργικότητας. Ένα disadvantage που αποδείχτηκε πραγματικά καταστροφικό μιας και ξέχασαν να πάρουν βασικά συστατικά για τις παρασκευές τους.

 

 

Το πλεονέκτημα που είχε να δώσει ο νικητής της δοκιμασίας του Mystery box απόλαυσε η Μαρία Λαζαρίδου η οποία εξαιρέθηκε από την όλη διαδικασία.

Τον τελευταίο λόγο έχουν πάντα οι κριτές και εκείνοι θα κρίνουν ποιος θα κερδίσει την Κάρτα Ασυλίας αλλά και ποιες είναι οι χειρότερες προσπάθειες.

 
 
 
Δες απόψε:
 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες